Vier het zadenseizoen met ons! Nu een gratis zaadje & gratis goodie bij elke zadenbestelling.

Azarius

  • $

$ 0, -

$ 0, -

Draagbare vaporizers

Draagbare vaporizers kun je overal mee naartoe nemen, ook naar plaatsen waar geen stopcontact in de buurt is. Deze vaporizers vergen enkel de vlam van een butaangasaansteker of kunnen aangesloten worden op een draagbare accu.

Sorteer op:

Firefly 2 is de langverwachte opvolger van een echte vape-klassieker. Handzamer, lichter, eenvoudig in gebruik en met handige technische snufjes.
De Arizer Air van Canadese fabrikant Arizer Tech is in alle opzichten de Arizer Solo 2.0 - kleiner, met uitneembare batterij en een geoptimaliseerd verwarmingssysteem met vijf temperatuurstanden.
De Arizer Solo is een oplaadbare vaporizer die werkt op een krachtige lithium accu. Het heeft een keramisch verhittingselement van hoge kwaliteit en 7 temperatuur instellingen. We bieden altijd het…
De Ascent van DaVinci is de nieuwste innovatie op het gebied van draagbare vaporizers. Het is de eerste portable vaporizer die over een volledig glazen 'airpath' beschikt.

Dit product is niet voorradig.

De Crafty is de kleinste vaporizer afkomstig van Storz & Bickel, het bedrijf achter de Volcano. De Crafty is voorzien van nauwkeurige temperatuurregeling, eenknopsbediening en kan naar wens afgestemd worden…

1 stuk - $ 335,49$ 314,10

Als een van de snelste draagbare vaporizers maakt de FlashVAPE snel indruk. Je kunt binnen slechts 5 seconden al genieten. De FlashVAPE heeft een grote bowl, geschikt voor kruiden en…

Zwart - $ 163,24

Ze is compact, krachtig en zeer betaalbaar; de Aura is weer een topkwaliteit product van FlowerMate. Met volledig instelbare temperatuur en de mogelijkheid om kruiden, wax en olie te verdampen.

Zwart - $ 100,20

De FlowerMate V5.0 is een zeer betaalbare draagbare kruidenvaporizer die consistent pure dampen levert. Een betrouwbare vaporizer zonder poespas.
De FlowerMate V5.0S is een zeer betaalbare draagbare vaporizer die consistent pure dampen levert van kruiden, concentraten en oliŽn. Dit model is voorzien van alle eigenschappen van de V5.0 plus…
De FlowerMate Mini is de FlowerMate V5.0S Pro in broekzakformaat en combineert uitstekende prestaties en volledig instelbare temperatuur. Geschikt voor kruiden, wax en olie.
De FlowerMate V5.0S Pro is een zeer efficiŽnte draagbare kruidenvaporizer die gewoonweg kwaliteit levert. Het is uitgerust met een LCD-display, volledig door de gebruiker in te stellen temperatuur en warmt…
Dubbele kruidenkamers, dubbel het plezier! De Haze Dual V3 is voorzien van twee kamers en kan kruiden, e-liquids, wax en concentraten verdampen. Het is de meest veelzijdige draagbare vaporizer ter…
De Magic Flight Launch Box is een compacte elektrische draagbare vaporizer. Met de MFLB kun je altijd en overal snel en efficiŽnt verdampen!
De Mighty draagbare vaporizer van Storz & Bickel (Volcano) beschikt over twee lithium-ion batterijen en geeft de gebruiker de volledige controle over de verdampingstemperatuur met een gebruiksvriendelijk LED-display.

1 stuk - $ 391,77$ 359,13

De Muad-Dib Concentrate Box van Magic-Flight is een compacte en zeer draagbare vaporizer speciaal ontwikkeld voor het verdampen van concentraat. De meest eenvoudige manier om te dabben!
De PAX 2 is de ultieme draagbare vaporizer voor kruiden. Het verbluffend mooie ontwerp en de onovertroffen gebruiksvriendelijkheid maken dit een van de meest iconische vaporizers ooit.
De PUFFiT 2 van Discreet Vape is een draagbare vaporizer in de vorm van een inhalator. Vergeleken met de PUFFiT Original is het 20% kleiner, heeft het een verbeterde batterijduur…
Als je al fan was van de PUFFiT, zul je letterlijk worden weggeblazen door dit nieuwe model. De PUFFiT X heeft namelijk, naast dat de batterij een snellere oplaadfunctie heeft,…
De Storm pen vaporizer heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding die je kunt vinden. De Storm verdampt moeiteloos kruiden, hars en oliŽn, en biedt vijf temperatuurstanden.

1 stuk - $ 111,45

Hoe ruig je ook door het leven gaat, welk pad je ook volgt, de Summit+ van Vapium laat je niet in de steek. Met betrouwbare prestaties in alle omstandigheden, is…
Met haar gebruiksgemak, veelzijdigheid en hoogwaardige kwaliteit, biedt de Vapir Prima draagbare vaporizer je van het eerste hijsje tot de laatste damp een verbluffende ervaring.
De AirVape Xs is een discrete vaporizer in broekzakformaat die je overal en altijd laat dampen.
De Alfa is een compacte maar verrassend krachtige vaporizer voor kruiden. Het is kleiner dan de gemiddelde telefoon en past perfect in je broekzak. De ideale vaporizer voor mensen met…

Zwart - $ 201,52

De Alivi8 is een kleine draagbare vaporizer pijp met een uniek koel systeem waarmee de damp altijd op een aangename temperatuur blijft. Het moet met een aparte vlam verhit worden…
De Boundless CF Vaporizer beschikt over een krachtig (80W) verwarmingselement en is in slechts 20 seconden op de gewenste temperatuur.

1 stuk - $ 145,23

De Boundless CF Hybrid presenteert een handige allround oplossing voor eindeloze vape-mogelijkheden.

1 stuk - $ 201,52

De CFC is de jongste telg van de Boundless familie en zoals de meeste jonge broers is hij het meest trendy en futuristisch.

1 stuk - $ 100,20

Extra huiswerk: werk aan je vapetechniek, want de Boundless CFV maakt gebruik van volledige convectie-verhitting. Het resultaat? Nog zachtere dampen met een heerlijke smaak.
De Boundless CFX vaporizer is de grote broer van de CF met volledige temperatuurcontrole, oled-scherm, gescheiden luchtkanaal en een opwarmtijd van slechts 20 seconden.

- $ 190,26

De DaVinci brengt geavanceerde functies, functionaliteit en uitstekende verdampkwaliteiten samen in fraaie vaporizer op broekzakformaat.

Dit product is niet voorradig.

Verhoog met deze innovatieve vaporizer je IQ tot het niveau van Leonardo da Vinci. Echt de slimste keuze.
Dr. Dabber Boost eRig is een hoogwaardige oplossing voor het dabben van concentraten en wasachtige oliŽn.

1 stuk - $ 190,26

Dit product is niet voorradig.

Een simpele glazen vapo-pijp ontworpen door activist en vaporizer pionier Eagle Bill. Maakt het mogelijk om te vaporiseren wanneer je maar wil en waar je ook bent!

1 stuk - $ 16,32

Herrijs uit de as als de mythologische vogel. Alleen gebruiken we tegenwoordig convectie-dampen uit kruiden, oliŽn en wax zoals geproduceerd door de Fenix.

1 stuk - $ 100,20

Hoe klein kan een vaporizer zijn? Deze vaporizer met conductieverhitting past echt in je hand (of je vuist als je heel discreet wilt zijn.) Een nieuwe standaard voor de draagbare…

zwart - $ 133,97

De Hybrid X is een alles-in-een oplossing voor mensen die vloeistoffen, kruiden en concentraten met dezelfde vaporizer willen dampen.

Zwart - $ 156,48

De FlowerMate V5.0X Mini is de kleinere versie van de V5.0X, FlowerMate's veelzijdige draagbare vaporizer met 6 temperatuurstanden.
De FlowerMate V5.0X is gebruiksvriendelijke droommachine met 6 temperatuurinstellingen waarmee moeiteloos kruiden en concentraten worden verdampt.
De G Pen Elite ziet er uit als een gadget uit je favoriete sciencefictionfilm, en zo futuristisch is hij dan ook. De G Pen Elite wordt gemaakt door Grenco, wel…

1 stuk - $ 190,26

De nieuwe generatie vaporizers... De IOLITE Original is een revolutionaire, draadloze zakformaat vaporizer. De vaporizer werkt op gas en is binnen 45 seconden klaar voor gebruik.

zwart - $ 106,95

Een penvormige vaporizer die het resultaat is van een unieke samenwerking tussen O.penVAPE en reggaemuzikant Ziggy Marley.

1 stuk - $ 77,68

Odin was de wijste van de Noorse goden. Nu kun je zijn wijsheid delen dankzij de eenvoudige vaporizer die naar hem werd vernoemd.
De Omicron v2.5 vaporizer voor essentiŽle oliŽn is de vaporizer die de olie & concentraten-gekte begon. Deze compacte vaporizer is inmiddels de vijfde generatie gebaseerd op het omi principe en…
Hier is hij dan: de langverwachte PAX 3 vaporizer. De opvolger van een ware klassieker kent een aantal innovaties. En hij ziet er ook prachtig uit.
Deze butaan aangedreven draagbare vaporizer in de vorm van een hamer zal je liefde weer doen op rakelen voor de klassieke slagzin 'Hammertime'. Geen zorgen, de kwaliteit van de vaporizer…

1 stuk - $ 111,45

Obi-Wan heeft je nooit verteld dat je The Force kunt dampen. Het enige wat je nodig hebt is de door Jedi goedgekeurde Torch vaporizer van TopBond.
De VapCap is een van de kleinste vaporizers op de markt en je verhit hem zelf zodat je nog steeds met vuur mag spelen.

1 stuk - $ 43,91

De Vapman is een bestendige draagbare vaporizer. Hij bevat materialen van de hoogste kwaliteit, is handgemaakt en past in een hardplastic beschermdoosje. Verkrijgbaar in uitvoeringen Basic of Classic.
Haal de volle magie uit je favoriete kruiden met deze handzame, draagbare vaporizer. Verdampt de oliŽn tot een kosmische damp, zonder koolmonoxide of kooldioxide.

1 stuk - $ 18,58

De Vapo-bowl heeft een standaard schroefdraad, dat het mogelijk maakt hem op allerlei soorten pijpjes en bongs aan te sluiten, die daardoor omgetoverd worden in effectieve vaporizers.
De Vapocane Fusion verandert je glazen bong in een effectieve verdamper. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een bong met een 14.5 mm of 18.8 mm ingeslepen holte.

1 stuk - $ 27,58

De Vaponic is een betrouwbare en goed doordachte draagbare vaporizer gemaakt van veilige materialen van hoge kwaliteit.

1 stuk - $ 44,47

De VaporGenie Aluminium Bat is ontworpen om het ultieme te bieden in draagbaarheid, duurzaamheid en gemak. Het past gemakkelijk in je zak en is ideaal voor onderweg.

1 stuk - $ 50,10

De VaporGenie Classic is een vaporizer pijp die veel veiliger en aangenamer in het gebruik is dan een gewone pijp. Het is een hoogwaardig, duurzaam produkt waarvan je jaren kunt…
Maak een wens voor een eenvoudig te bedienen vaporizerpijp met compromisloze kwaliteit en de VaporGenie laat deze in vervulling gaan met de Glass Bat.

1 stuk - $ 95,13

De VaporGenie Glass Sherlock is een unieke, handgeblazen glazen vaporizerpijp die werkt met de befaamde VaporGenie filtertechniek.

1 stuk - $ 156,48

De VaporGenie Stainless Coil is een meer artistieke variant van de verder vrij conventionele vaporizer pijpen. Voor diegenen die willen vaporiseren in stijl!

1 stuk - $ 39,40

Sterker, beter, sneller - de WISPR 2 is in alles een goed vervolg. Het biedt een betere kwaliteit met dezelfde retro stijl. Eindelijk een vaporizer die je in gezelschap durft…
Een te gekke allround vaporizer verschijnt aan het firmament, de XMAX Starry. Met de slimme magnetische dop en designoplossingen zul je indruk maken.

zwart - $ 145,23

De Cane-Gun is een pijp-adapter die gecombineerd kan worden met de VapoCane Fusion vaporizer en alle diffusie-adapters en glazen bowls. Gemaakt van hittebestendig borosilicaatglas.

1 stuk - $ 18,58

De Cane-Gun is een 'Sherlock' pijp-adapter die gecombineerd kan worden met de VapoCane Fusion vaporizer en alle diffusie-adapters en glazen bowls. Borosilicaatglas onderdeel met 18 mm vrouwelijke joint.

1 stuk - $ 12,38

Dit product is niet voorradig.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.