VaporizersTop 10 draagbare vaporizers

Door een stroomstoring zijn we enkele uren onbereikbaar geweest. We doen momenteel ons best om de achterstand zo snel mogelijk in te halen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Top 10 Draagbare Vaporizers

Filter op

10 artikelen

Sorteer op:

De Mighty draagbare vaporizer van Storz & Bickel (Volcano) beschikt over twee lithium-ion batterijen en geeft de gebruiker de volledige controle over de verdampingstemperatuur met een gebruiksvriendelijk LED-display.

1 stuk - US$ 446,76US$ 383,85

Firefly 2 is de langverwachte opvolger van een echte vape-klassieker. Handzamer, lichter, eenvoudig in gebruik en met handige technische snufjes.

Hier is hij dan: de langverwachte PAX 3 vaporizer. De opvolger van een ware klassieker kent een aantal innovaties. En hij ziet er ook prachtig uit.

Zelfs klassiekers hebben af en toe een update nodig. De Crafty is in wezen hetzelfde gebleven maar beschikt nu over een 20% langere batterijduur. Zet je schrap voor nieuwe vaperecords!

2017 new model - US$ 382,57US$ 358,18

De Boundless CFX vaporizer is de grote broer van de CF met volledige temperatuurcontrole, oled-scherm, gescheiden luchtkanaal en een opwarmtijd van slechts 20 seconden.

1 stuk - US$ 191,29

Verhoog met deze innovatieve vaporizer je IQ tot het niveau van Leonardo da Vinci. Echt de slimste keuze.

De PAX 2 is de ultieme draagbare vaporizer voor kruiden. Het verbluffend mooie ontwerp en de onovertroffen gebruiksvriendelijkheid maken dit een van de meest iconische vaporizers ooit.

Zoek je een VapCap die bij jouw industriŽle look past? Probeer dan de VapCap M uit. Strak en sterk met dezelfde betrouwbare techniek van verhitten en klikken.

1 stuk - US$ 70,61

De CFC is de jongste telg van de Boundless familie en zoals de meeste jonge broers is hij het meest trendy en futuristisch.

1 stuk - US$ 114,26

De Storm pen vaporizer heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding die je kunt vinden. De Storm verdampt moeiteloos kruiden, hars en oliŽn, en biedt vijf temperatuurstanden.

1 stuk - US$ 127,10

De 10 allerbeste vaporizers geselecteerd door de specialisten van Azarius. Ben je op zoek naar de beste vaporizers? Deze handige selectie presenteert de vaporizers met superieure gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid, innovatieve oplossingen en smaak. Je kunt niet missen met deze prachtige apparaten. Want bij Azarius verkopen wij alleen het beste.

Vaporizers
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.