VaporizersVlam-vaporizers

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Vlam-vaporizer

Vlam-vaporizers worden verhit met een vlam in plaats van een batterij. De damp is intens zuiver en je zult nooit meer zonder een lege batterij komen te zitten. Deze vaporizers hebben een ambachtelijke uitstraling die hun natuurlijke charme versterkt. Het gebruik van een torch-aansteker wordt altijd aanbevolen. Soms houdt innovatie de dingen simpel.

Vaporizers

Sorteer op:

De Alivi8 is een kleine draagbare vaporizer pijp met een uniek koel systeem waarmee de damp altijd op een aangename temperatuur blijft. Het moet met een aparte vlam verhit worden…
Een simpele glazen vapo-pijp ontworpen door activist en vaporizer pionier Eagle Bill. Maakt het mogelijk om te vaporiseren wanneer je maar wil en waar je ook bent!

1 stuk - US$ 18,30

Dus je wilt overstappen naar vapen, maar geen afstand doen van je geliefde bong? Waarom zou je ze niet combineren? De Flip Brick is een handige water tool adapter en…

Deze ĎLog Lady approvedí vaporizer lijkt op het eerste gezicht een simpel blok hout. Maar als je hem opent kan hij met behulp van alleen een aansteker de meest waanzinnige…
Heb je zin om weer met blokken te spelen? En vuur? Dan zal de prachtige OG Brick vaporizer van Sticky Brick Labs voor uren onbezorgd plezier zorgen.
Nee, dit is niet de ideale vaporizer voor kinderen. Het is de handzame vape van Sticky Brick Labs enkel gemaakt van houten blokken en glas.
Deze butaan aangedreven draagbare vaporizer in de vorm van een hamer zal je liefde weer doen op rakelen voor de klassieke slagzin 'Hammertime'. Geen zorgen, de kwaliteit van de vaporizer…

1 stuk - US$ 124,96

Zoek je een VapCap die bij jouw industriŽle look past? Probeer dan de VapCap M uit. Strak en sterk met dezelfde betrouwbare techniek van verhitten en klikken.

1 stuk - US$ 69,42US$ 61,85

Dynavap slaat weer toe met de NonaVonG VapCap. Zo simpel, maar tegelijkertijd zo effectief.

Makkelijker kunnen we vapen niet maken. Vul de OmniVap, pas de luchtstroom aan en zet je longen aan het werk. Nu ook verkrijgbaar in Blackwood en Cocobolo!

De VapCap is een van de kleinste vaporizers op de markt en je verhit hem zelf zodat je nog steeds met vuur mag spelen.

1 stuk - US$ 49,23

Dit product is niet voorradig.

De VapCap Ti Woody is een vernuftige batterijloze vaporizer van DynaVap. Omdat de Ti Woody vrijwel onverwoestbaar is heeft hij wel wat weg van de Terminator.

De eeuwige vraag: is een lange vaporizer beter? Dat zul je zelf moeten ervaren met de langere versie van de beroemde VapCap Ti Woody vlam-vaporizer.

Koolstof is het perfecte materiaal voor vaporizers: het is licht en supersterk. Voeg daar een titanium tip en draaiend mondstuk aan toe en je krijgt iets wat heel erg lijkt…

1 stuk - US$ 137,59

Ontdek de minimale manier van vapen met VapCap. Het is eenvoudig, lekker en betaalbaar. Nooit meer batterijen om je longen te vullen met damp.

1 stuk - US$ 69,42

Dit product is niet voorradig.

De Vapman is een bestendige draagbare vaporizer. Hij bevat materialen van de hoogste kwaliteit, is handgemaakt en past in een hardplastic beschermdoosje. Verkrijgbaar in uitvoeringen Basic of Classic.
Haal de volle magie uit je favoriete kruiden met deze handzame, draagbare vaporizer. Verdampt de oliŽn tot een kosmische damp, zonder koolmonoxide of kooldioxide.

1 stuk - US$ 20,83

De Vapo-bowl heeft een standaard schroefdraad, dat het mogelijk maakt hem op allerlei soorten pijpjes en bongs aan te sluiten, die daardoor omgetoverd worden in effectieve vaporizers.
De Vapocane Fusion verandert je glazen bong in een effectieve verdamper. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een bong met een 14.5 mm of 18.8 mm ingeslepen holte.

1 stuk - US$ 30,93

De Vaponic is een betrouwbare en goed doordachte draagbare vaporizer gemaakt van veilige materialen van hoge kwaliteit.

1 stuk - US$ 49,86

Pak een flinke aansteker want het is Vaponic tijd! Het stijlvolle, nieuwe Plus model zal de harten veroveren van de dampende liefhebbers van mooi design.

1 stuk - US$ 99,72

De VaporGenie Aluminium Bat is ontworpen om het ultieme te bieden in draagbaarheid, duurzaamheid en gemak. Het past gemakkelijk in je zak en is ideaal voor onderweg.

1 stuk - US$ 56,17

De VaporGenie Classic is een vaporizer pijp die veel veiliger en aangenamer in het gebruik is dan een gewone pijp. Het is een hoogwaardig, duurzaam produkt waarvan je jaren kunt…
Maak een wens voor een eenvoudig te bedienen vaporizerpijp met compromisloze kwaliteit en de VaporGenie laat deze in vervulling gaan met de Glass Bat.

1 stuk - US$ 106,66

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.