VaporizersVlam-vaporizers

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Vlam-vaporizer

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Vlam-vaporizers worden verhit met een vlam in plaats van een batterij. De damp is intens zuiver en je zult nooit meer zonder een lege batterij komen te zitten. Deze vaporizers hebben een ambachtelijke uitstraling die hun natuurlijke charme versterkt. Het gebruik van een torch-aansteker wordt altijd aanbevolen. Soms houdt innovatie de dingen simpel.

18 artikelen

Sorteer op:

Dus je wilt overstappen naar vapen, maar geen afstand doen van je geliefde bong? Waarom zou je ze niet combineren? De Flip Brick is een handige water tool adapter en…

Deze ĎLog Lady approvedí vaporizer lijkt op het eerste gezicht een simpel blok hout. Maar als je hem opent kan hij met behulp van alleen een aansteker de meest waanzinnige…

Dit product is niet voorradig.

Heb je zin om weer met blokken te spelen? En vuur? Dan zal de prachtige OG Brick vaporizer van Sticky Brick Labs voor uren onbezorgd plezier zorgen.
Nee, dit is niet de ideale vaporizer voor kinderen. Het is de handzame vape van Sticky Brick Labs enkel gemaakt van houten blokken en glas.

Dit product is niet voorradig.

Handgemaakt van natuurlijke materialen, Sticky Brick Labs weet weer te vlammen met de Runt vaporizer.

Dit product is niet voorradig.

Even opzij NonaVonG, hier is de VapCap HydraVonG! Mooie houtdetails, een nieuw ontworpen klapgat en klaar voor gebruik met bongs.
You spin me round like a HydraVonG XLS. Een prachtige interpretatie van de HydraVong met een houten mondstuk. Kan in combinatie met bongs worden gebruikt voor extra zachte dampen.

Dit product is niet voorradig.

Zoek je een VapCap die bij jouw industriŽle look past? Probeer dan de VapCap M uit. Strak en sterk met dezelfde betrouwbare techniek van verhitten en klikken.
VapCap M 2019 - US$ 90,44US$ 83,21
De VapCap M 2020 is de vernieuwde versie van de populaire DynaVap vlamvaporizer. De 2020 M zit weer vol kleine innovaties die zorgen voor een heerlijke high.
1 stuk - US$ 95,27

Dit product is niet voorradig.

Dynavap slaat weer toe met de NonaVonG VapCap. Zo simpel, maar tegelijkertijd zo effectief.

Makkelijker kunnen we vapen niet maken. Vul de OmniVap, pas de luchtstroom aan en zet je longen aan het werk. Nu ook verkrijgbaar in Blackwood en Cocobolo!

Dit product is niet voorradig.

De OmniVong Hydra XL is het premium model uit de geweldige Hydra-lijn van DynaVap. Complete controle over de luchtstroom voor de liefhebber van vlamvaporizers.

Dit product is niet voorradig.

De VapCap is een van de kleinste vaporizers op de markt en je verhit hem zelf zodat je nog steeds met vuur mag spelen.
1 stuk - US$ 54,27US$ 47,03

Dit product is niet voorradig.

De Vaponic is een betrouwbare en goed doordachte draagbare vaporizer gemaakt van veilige materialen van hoge kwaliteit.
1 stuk - US$ 47,03US$ 34,97

Dit product is niet voorradig.

Pak een flinke aansteker want het is Vaponic tijd! Het stijlvolle, nieuwe Plus model zal de harten veroveren van de dampende liefhebbers van mooi design.
1 stuk - US$ 95,27

Dit product is niet voorradig.

De VaporGenie Aluminium Bat is ontworpen om het ultieme te bieden in draagbaarheid, duurzaamheid en gemak. Het past gemakkelijk in je zak en is ideaal voor onderweg.
1 stuk - US$ 59,09
De VaporGenie Classic is een vaporizer pijp die veel veiliger en aangenamer in het gebruik is dan een gewone pijp. Het is een hoogwaardig, duurzaam produkt waarvan je jaren kunt…
Maak een wens voor een eenvoudig te bedienen vaporizerpijp met compromisloze kwaliteit en de VaporGenie laat deze in vervulling gaan met de Glass Bat.
1 stuk - US$ 107,33
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.