VaporizersHome vaporizersArizer Extreme Q

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Arizer Extreme Q

21 Reviews

Niet op voorraad

AFGEPRIJSD

Stel een vraag over dit product

Kies je variant

Handig om erbij te bestellen

Productinformatie

De Arizer Extreme Q is de verbeterde versie van de Arizer Extreme vaporizer uit Canada. De Extreme Q heeft een nieuw design, is zuiniger en heeft een veel stillere ventilator.

De Extreme Q (Quiet) nieuwe functies en verbeteringen:

 • 'Midnight Chrome' afwerking
 • Koeler, compact ontwerp
 • Nu met 3 jaar garantie
 • Helder LCD scherm
 • Nu met 'fast heat' keramische verwarming
 • Precisie temperatuurcontrole, met hitte sensoren op 3 punten
 • Vernieuwd ontwerp met Solid State bedrading. 50% efficiënter

Video

's Werelds EERSTE vaporizer met afstandsbediening!
Hiermee zet je het apparaat aan, doe je de lichtjes aan of uit, verander je de snelheid van de ventilator, kies je tussen de 2 of 4 uur timer-functie, zet je de geluidsfunctie aan of uit, verhoog of verlaag je de temperatuur, of kies je voor een van de 9 vooraf ingestelde temperaturen.

Glas
Waar mogelijk is duurzaam glas gebruikt. Waarom? Glas reageert niet met andere stoffen en is vrij van gifstoffen, waardoor een zachte, smakelijke damp verkregen wordt.

Nauwkeurige Temperatuur Controle
Nauwkeurigheid is van groot belang, en de Extreme is buitengewoon nauwkeurig. Het mooie LCD display toont zowel de ingestelde als de feitelijke temperatuur.

Omhoog gerichte Cycloon pijpenkop
Hij heeft een perfecte afmeting en hij is van glas! De kop staat rechtop, zodat de lucht er gelijkmatig door geblazen wordt zodat de werkzame bestanddelen optimaal vrijgemaakt worden.

Keramisch verwarmingselement met levenslange garantie
Er is gebruik gemaakt van een keramisch verwarmingselement zodat er geen toxines of nare geuren vrijkomen, wat het geval is bij sommige metalen verhittingselementen.

Lange inhalatieslang
Zorgt voor koele, zachte en smakelijke damp. Het materiaal is van medische kwaliteit.

Los te koppelen ballonnen
Heb je eenmaal geïnhaleerd uit een ballon, dan wil je nooit meer anders. De ballon kan losgekoppeld worden zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Zeer handig ook als je met een groepje mensen van de vaporizer gebruik wilt maken.

Verwisselbare glazen mondstukken!
De extra mondstukken kunnen makkelijk aan het slangetje bevestigd worden, zodat meerdere gebruikers van de vaporizer gebruik kunnen maken zonder zich zorgen te hoeven maken over het verspreiden van bacteriën en virussen.

Timer
Het apparaat schakelt vanzelf uit na 2 of 4 uur. Je hoeft je dus niet steeds af te vragen of je het apparaat wel af had gezet.

Geïsoleerde dubbele wand, roestvrij stalen behuizing
Hoogwaardig en stijlvol roestvrij staal, met veilige, niet-toxische materialen geïsoleerd, zodat het apparaat aan de buitenkant koel aanvoelt.

Voor meerdere doeleinden te gebruiken
Kan gebruikt worden als stoomgenerator, vaporizer, potpourri lamp en aromabrander.

LED indicatielichtjes
Tonen de status van de vaporizer.

Digitaal LCD display
De LCD display toont ingestelde en werkelijke temperatuur (Celsius of Fahrenheit), snelheid van de ventilator, en de timer.

Ventilator met drie snelheden
Ervaar hoe de verschillende snelheden de samenstelling van de damp beïnvloeden, en wat voor gemak het geeft bij inhalatie door het slangetje of de ballonnen.

Koel blauw licht
Ontspannend en aangenaam.

Ronddraaiend glas
Het inhalatieslangetje kan alle kanten opgedraaid worden! Doordat de onderdelen kunnen draaien, is het een stuk aangenamer om het slangetje te gebruiken.

Draagbaar
Draagbaarheid en gebruikergemak is belangrijk. Een accu is los verkrijgbaar.

High Tech ontwerp
Er is aandacht besteed aan elk detail om te zorgen dat je jarenlang op het apparaat kunt rekenen.

Onderdelen

 • 1 afstandsbediening
 • 2 ballonnen
 • 1 klein slangetje voor de ballonnen
 • 1 lange slang (circa 90 cm)
 • 2 extra mondstukken
 • Potpourri schaaltje
 • 2 Cycloon pijpenkoppen
 • 1 stokje om kruiden los te maken
 • Extra gaasjes
 • Gebruiksaanwijzing

Specificatie

Formaat gaasjes 19 mm
Formaat gaasjes 2 12 mm
Productcode Productname
7620 1 stuk

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Arizer Extreme Q

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

21 Reviews

Pros

 • Aan te raden voor medisch gebruik (1)

Cons

 • Ventilator werkt beetje haperend, maar werkt (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Jhydro 2017-08-11

This is a perfect hybrid of the HerbalAire and the VapirRise. The fan ability of the vapirrise the ceramic heating of the HerbalAire. Best part it's easier to clean than the vapirrise, and made of more pure materials than the HerbalAire. Glass elements are easily cleaned with IPA. Heating is…

This is a perfect hybrid of the HerbalAire and the VapirRise. The fan ability of the vapirrise the ceramic heating of the HerbalAire. Best part it's easier to clean than the vapirrise, and made of more pure materials than the HerbalAire. Glass elements are easily cleaned with IPA. Heating is quick and quiet and you can turn the fan off. Sturdy base unlike the HerbalAire.

Lees verder Toon minder

Arwen 2017-06-13

Was niet zoals verwacht, maar veel beter! Arizer Extreme Q gekocht voor medisch gebruik, ook voor valeriaan of lavendel...Met alle info die ik op Azarius vind, heb ik veel nuttige tips over aangeraden temperatuur voor veel soorten kruiden. Deze info zelfs afgedrukt en aan de huisarts gegeven, om in mijn…

Was niet zoals verwacht, maar veel beter! Arizer Extreme Q gekocht voor medisch gebruik, ook voor valeriaan of lavendel...Met alle info die ik op Azarius vind, heb ik veel nuttige tips over aangeraden temperatuur voor veel soorten kruiden. Deze info zelfs afgedrukt en aan de huisarts gegeven, om in mijn behandeling meer op te nemen. Ventilator in vaporizer heel hulpvol voor mensen met zwakke longen, of ademhalingsproblemen. De lucht wordt in de mond geblazen, dus was voor mij DE keuze voor Extreme Q, en bij Azarius bestellen, dat is nog nooit tegengevallen qua service.

Lees verder Toon minder
 • Aan te raden voor medisch gebruik
 • Ventilator werkt beetje haperend, maar werkt

Kevin z. 2015-08-08

In theorie ziet deze er uit als de top maar minder is waar. Het grootste nadeel zit hem in de temperatuur en dit zal wel bij de meeste vaporizers nog het geval zijn want de temperatuur die je afleest is NIET de temperatuur waar de kruiden zijn. Deze temperatuur ligt…

In theorie ziet deze er uit als de top maar minder is waar. Het grootste nadeel zit hem in de temperatuur en dit zal wel bij de meeste vaporizers nog het geval zijn want de temperatuur die je afleest is NIET de temperatuur waar de kruiden zijn. Deze temperatuur ligt een stuk lager en ik heb correspondentie gehad met Arizer zelf maar ze willen deze fout niet toegeven! Ik heb uitvoering getest met verschillende meetapparatuur en de temperatuur komt niet boven de 210įC op de plaats waar de kruiden zich bevinden. Dit is een zeer groot nadeel want volgens studies blijkt 230°C de best mogelijke temperatuur is om zo ook de CBD's in de rook te krijgen en dit lukt bij deze dus niet. Zelfs de Volcano haalt dit niet en zelfs roken uit zoín ballon is zelfs giftig ivm. de weekmakers die in die kunststofballon zitten maar we hebben het nu over Arizer.

Een nog groot nadeel is dat deze pas de 200°C haalt daar waar de kruiden zich bevinden na +15 minuten. Dus het is niet zo dat je met deze onmiddellijk aan de gang kunt gaan. Kan wel maar dan is ie een stuk minder effectiever. En dan haalt ie nauwelijks de 210 EN deze temperatuur is verre van stabiel te noemen want zodra je wiet wil bijvullen of je wil het fijner stampen met de glazen pen die je erbij krijgt, daalt de temperatuur met zo'n 10-15 graden en dat duurt weer minuten voorleer het weer aan de max. temperatuur zit. Dus de temperaturen die ze hierbij schrijven zijn de temperaturen van de warmtekamer maar NIET de temperatuur daar waar de kruiden zich bevinden.

Dit is volgens mij het meeste voorkomende probleem bij de meeste vaporizers. Ik heb veel reviews gelezen maar iedereen gaat de mist in wanneer het komt bij het meten van een stabiele temperatuur en dat deze ook wel degelijk de 230įC haalt. Ik weet niet welke vaporizer hier aan voldoet? Dus in mijn ogen is deze vaporizer te zwak om een constante temperatuur van 230įC te halen daar waar de kruiden zich bevinden en het duurt ook in mijn ogen veel te lang voor 200įC te halen. 15 minuten liefst! Ook dien je hierbij de fan op stand 1 te plaatsen want de fan op stand 2 en 3 haalt verre van de 200įC en op stand 0 kom je niet hoger dan +-130įC. Ik zie dan de temperatuur dalen naar +-170įC dus die fan 2 en drie hebben weinig betekenis wanneer je kwalitatieve damp wil krijgen en die krijg je bij deze zoal niet want de meest CBD's blijven in de wiet en krijg je met deze niet los.

Dat gebeurt pas rond een stabiele 210-230įC en stabiel is deze verre van tijdens het gebruik. Maar dit is ook het probleem bij de meeste op dit moment hoor! De volcano haalt het zelfs niet want die kan maar tot 210 maar staat er wel duidelijk bij terwijl het bij deze een verkeerd beeld geeft aan ons want ik heb deze speciaal gekocht omdat erbij stond dat de max. temperatuur 260 is maar die haal je verre van daar waar de kruiden zich bevinden.

Ook is het zo dat ik in het begin wiet in mijn mond kreeg omdat nergens in de handleiding staat dat je ook een filter tussen de slang en de wietkamer dient te plaatsen. Daar ben ik nu wel achter gekomen dus dat is opgelost.

En zelf vind ik het bedrijf ook arrogant want zij blijven maar volhouden dat het wel die temperatuur haalt maar ik krijg ze niet van hun luie stoel af omdat nu eens zelf te gaan meten. En bewijzen kunnen ze het ook niet want ze hebben er dan ook geen testresultaten van de temperatuur in de wietkamer! Krijg alleen maar lege woorden van hun terug Ik krijg dan antwoorden van dat het ingewikkeld is omwille van de algoritmes enz... maar dat is allemaal onzin. Ik heb in het begin het gemeten met aluminium folie erop en daar dan ene meter in te steken. 210 max na 22 minuten en daarna heb ik deze mee na het werk genomen waar we zo'n laser hebben om temperatuur mee te meten en dan kom ik niet boven een max. temperatuur uit van 215 graden maar zodra je er kruiden in doet of ze fijner wil aanstampen zakt deze temperatuur onmiddellijk 10-15 graden en duurt minuten eer ie weer op temperatuur is.

Dit is dus mijn bevinding met mijn eerste vaporizer. Wel zeggen dat het over het algemeen een handig ding is en je kan er zeer zeker stoned van worden maar ivm. gezondheid en om die CBDs mee te krijgen scoort deze zeer ondermaats en dit zal bij de meeste nog zo zijn?

Waarom 230įC zo belangrijk is lees je hier... http://pgmcg.nl/kun-je-cbd-verdampen-can-you-vaporize-cbd/

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.