VaporizersHome vaporizers

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Home vaporizers

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Vaporizers die een mooi plekje in je huiskamer verdienen. Deze krachtige vaporizers produceren hoogwaardige damp en zijn makkelijk te gebruiken. Waarom jezelf nog langer omringen met stinkende asbakken en rook als je van de zuivere, gezonde aromatische damp van je favoriete kruid kunt genieten?
18 artikelen

Sorteer op:

Wie kent die lachuitbarsting niet na een goede hijs aan de Volcano? Bereid je voor op nog betere highs en lachkicks met de Volcano Hybrid Easy Valve.
1 stuk - US$ 691,27
De Arizer Extreme Q is de verbeterde versie van de Arizer Extreme vaporizer uit Canada. De Extreme Q heeft een nieuw design, is zuiniger en heeft een veel stillere ventilator.
1 stuk - US$ 195,36US$ 149,12
Een hoogwaardige vaporizer uit Canada! Bij de ontwikkeling is aandacht besteed aan elk detail om te zorgen dat je jarenlang op het apparaat kunt rekenen.
1 stuk - US$ 149,12US$ 114,44
Deze zeer precieze en nauwkeurige vaporizer is ontwikkelt in Duitsland. Geprezen door zowel rokers als niet-rokers. Wordt ook gebruikt voor medicinale doeleinden.
Deze combinatie van een verwarmingsset en een robuuste glazen waterpijp is de ultieme verdamper. Hij verdampt de werkzame stoffen van kruiden met een temperatuur van 200įC, zodat alleen de nuttige…

Niet beschikbaar in jouw land

Ga voor de allerhoogste high met de Focus V Carta, een draagbare dab rig die in een oogwenk cannabisconcentraten verdampt.
1 stuk - US$ 287,84
De HerbalAire ervaring is beter en veelzijdiger dan ooit tevoren met het HerbalAire Elite systeem, voorzien van digitale display, de mogelijkheid om de vaporizer aan te sluiten op een waterpijp…
1 stuk - US$ 253,16

Dit product is niet voorradig.

De HerbalAire vaporizer kan gebruikt worden om direct mee te inhaleren, maar je kunt hem ook gebruiken om ballonnen te vullen met gekoelde, krachtige damp.
1 stuk - US$ 172,24US$ 149,12

Dit product is niet voorradig.

Of je nu dabs of kruiden wilt verdampen; met deze prachtige vaporizer krijg je de beste smaak en een glasheldere high.
1 stuk - US$ 495,91
Ben je gek op bubbler bongs maar wil je de sprong wagen naar de wereld van het verdampen (en dat wil je, alleen al voor je longen), dan voelt de…
1 stuk - US$ 403,43
De Herborizer Sphere is gemaakt van PYREX glas, dat extra bestendig is tegen stoten en plotselinge temperatuurveranderingen.
1 stuk - US$ 403,43
De Herborizer Tube is een uiterst efficiŽnte en stijlvolle vaporizer. Het is gemaakt van een speciaal soort borosilicaatglas dat extra bestendig is tegen beschadiging en plotselinge temperatuurveranderingen.
De toekomstige winnaar van een aantal prestigieuze designprijzen: de Herborizer Tube Ti/Enail. Een prachtige vaporizer die de zachtste dampen produceert.
1 stuk - US$ 472,79
De Plenty is een handheld whip vaporizer gemaakt door het team achter de Volcano vaporizer. De flexibele helix slang zorgt voor optimale koeling van de damp.
1 stuk - US$ 286,68US$ 253,16
Zodra je de Top-Vapor VP110 aan zet creŽren de blauwe, groene en rode LEDs een mooie lichtshow. Het ontwerp van deze vaporizer is futuristisch, maar hij is toch zeer makkelijk…
1 set - US$ 51,44
De VapeXhale Cloud EVO is de nieuwe & verbeterde versie van de bekroonde VapeXhale Cloud. Het is de toekomst van high-end thuisvaporizers.
De Volcano: de heilige graal onder de vapes. In drie minuten opwarmtijd produceert hij de dikke, schone en heerlijke damp waar hij zijn inmiddels legendarische status aan te danken heeft.
1 stuk - US$ 460,08US$ 380,31
De Volcano Digit: de nieuwste versie van de heilige graal onder de vapes. In enkele minuten produceert hij de dikke, schone en heerlijke damp waar hij zijn inmiddels legendarische status…
1 stuk - US$ 575,67US$ 460,08

Dit product is niet voorradig.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.