VaporizersHome vaporizers

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Home vaporizers

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Vaporizers die een mooi plekje in je huiskamer verdienen. Deze krachtige vaporizers produceren hoogwaardige damp en zijn makkelijk te gebruiken. Waarom jezelf nog langer omringen met stinkende asbakken en rook als je van de zuivere, gezonde aromatische damp van je favoriete kruid kunt genieten?
21 artikelen

Sorteer op:

Wie kent die lachuitbarsting niet na een goede hijs aan de Volcano? Bereid je voor op nog betere highs en lachkicks met de Volcano Hybrid Easy Valve.
1 stuk - US$ 730,26US$ 597,15
De Arizer Extreme Q is de verbeterde versie van de Arizer Extreme vaporizer uit Canada. De Extreme Q heeft een nieuw design, is zuiniger en heeft een veel stillere ventilator.
1 stuk - US$ 206,38US$ 157,53
Een hoogwaardige vaporizer uit Canada! Bij de ontwikkeling is aandacht besteed aan elk detail om te zorgen dat je jarenlang op het apparaat kunt rekenen.
1 stuk - US$ 157,53US$ 116,01

Dit product is niet voorradig.

Geniet overal van concentraten met de opvallende Nova penvaporizer van G Pen en Cookies.
1 stuk - US$ 48,24

Dit product is niet voorradig.

De Crafty+ is gereed voor een nieuw decennium. De populaire draagbare vaporizer is nu sneller, lichter en krachtiger!
1 stuk - US$ 363,91US$ 267,44
De DaVinci IQ2 is een prachtige draagbare vaporizer die gevuld is met slimme technologie. Een alleskunner voor geniale ingevingen.
Deze combinatie van een verwarmingsset en een robuuste glazen waterpijp is de ultieme verdamper. Hij verdampt de werkzame stoffen van kruiden met een temperatuur van 200įC, zodat alleen de nuttige…

Niet beschikbaar in jouw land

Ga voor de allerhoogste high met de Focus V Carta, een draagbare dab rig die in een oogwenk cannabisconcentraten verdampt.
1 stuk - US$ 304,07

Dit product is niet voorradig.

Geniet van concentraten met de innovatieve G Pen Connect. Plaats hem op een waterpijp ervaar een legendarische high.
1 stuk - US$ 181,95
De G Pen Dash van Grenco Science past in elke zak. Een kleine en makkelijke vaporizer die elke gelegenheid zal opvrolijken.
1 stuk - US$ 91,59
De G Pen Nova is een simpele, krachtige en betaalbare vape-pen waarmee je het complete spectrum aan smaken en effecten uit wietconcentraten kunt halen.
1 stuk - US$ 42,13

Dit product is niet voorradig.

De volgende stap in het vapen van concentraten. De G Pen Roam. Dankzij de geÔntegreerde waterfiltering kun je dabs aan de kant zetten. Neem een hijs en geef hem door.
1 stuk - US$ 304,07
Of je nu dabs of kruiden wilt verdampen; met deze prachtige vaporizer krijg je de beste smaak en een glasheldere high.
1 stuk - US$ 523,88

Dit product is niet voorradig.

Ben je gek op bubbler bongs maar wil je de sprong wagen naar de wereld van het verdampen (en dat wil je, alleen al voor je longen), dan voelt de…
1 stuk - US$ 426,19

Dit product is niet voorradig.

De Herborizer Sphere is gemaakt van PYREX glas, dat extra bestendig is tegen stoten en plotselinge temperatuurveranderingen.
1 stuk - US$ 426,19

Dit product is niet voorradig.

De Herborizer Tube is een uiterst efficiŽnte en stijlvolle vaporizer. Het is gemaakt van een speciaal soort borosilicaatglas dat extra bestendig is tegen beschadiging en plotselinge temperatuurveranderingen.
De toekomstige winnaar van een aantal prestigieuze designprijzen: de Herborizer Tube Ti/Enail. Een prachtige vaporizer die de zachtste dampen produceert.
1 stuk - US$ 499,46

Dit product is niet voorradig.

De Plenty is een handheld whip vaporizer gemaakt door het team achter de Volcano vaporizer. De flexibele helix slang zorgt voor optimale koeling van de damp.
1 stuk - US$ 302,85US$ 218,59
De VapeXhale Cloud EVO is de nieuwe & verbeterde versie van de bekroonde VapeXhale Cloud. Het is de toekomst van high-end thuisvaporizers.

Dit product is niet voorradig.

De Volcano: de heilige graal onder de vapes. In drie minuten opwarmtijd produceert hij de dikke, schone en heerlijke damp waar hij zijn inmiddels legendarische status aan te danken heeft.
1 stuk - US$ 486,02US$ 377,34
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.