Vier het zadenseizoen met ons! Nu een gratis zaadje & gratis goodie bij elke zadenbestelling.

Azarius

  • $

$ 0, -

$ 0, -

Pen vaporizers

Pen vaporizers zijn een subcategorie binnen de draagbare vaporizers en zijn met name geschikt om kruidenconcentraten en oliŽn te verdampen, maar bieden vaak ook de mogelijkheid om droge kruiden te vaporizen. Hierdoor is een pen vaporizer een enorm veelzijdig apparaat, zeker als je kijkt naar het compacte, draagbare formaat met het discrete uiterlijk van een moderne E-sigaret. Ideaal om mee te nemen op reis!

Sorteer op:

Eerste hulp voor onopvallend verdampen. De magnetische Aura pen vaporizer is de perfecte keus om snel een dosis concentraat toe te dienen. Uitgerust met 3 temperatuurstanden en 3 unieke atomizers…

1 stuk - $ 110,62

Wil je concentraat of olie verdampen? De dokter schrijft de Dr. Dabber Ghost voor. Deze pen vaporizer is speciaal ontwikkeld om op lage temperatuur te verdampen met behulp van de…

1 stuk - $ 99,44

De Light pen vaporizer van Dr. Dabber is een kleinere en meer discrete versie van de Dr. Dabber Ghost. Bereid je voor om versteld staan wat een voortreffelijke smaak deze…

1 stuk - $ 61,45

De Storm pen vaporizer heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding die je kunt vinden. De Storm verdampt moeiteloos kruiden, hars en oliŽn, en biedt vijf temperatuurstanden.

1 stuk - $ 110,62

Boundless doet met de CF 710 mee aan het concentratenspel. Hij ziet er klein uit maar produceert prachtige wolken vol smakelijke moleculen. Dab maar raak!
Nieuwsgierig naar de kunst van het dabben? De lekker in de hand liggende Dabstorm 2.0 geeft je toegang tot de magie van pure en krachtige concentraatwolken.

1 stuk - $ 88,27

Ze is compact, krachtig en zeer betaalbaar; de Aura is weer een topkwaliteit product van FlowerMate. Met volledig instelbare temperatuur en de mogelijkheid om kruiden, wax en olie te verdampen.

Zwart - $ 99,44

Een simpele maar betrouwbare pen vaporizer voor het verdampen van kruiden. Met drie temperatuurstanden en eenknopsbediening. De G Pro is uitstekend voor betaalbaar en draagbaar verdampen.
Hypnos, de Griekse god van de slaap, gebruikte en klein gereedschap om zijn iedereen mee tot slaap te sussen. Dit is de vernieuwde versie voor gebruik met concentraten.

1 stuk - $ 99,44

Extra of vervangende oplaadbare batterij inclusief USB-lader voor de O.penVAPE vaporizer. Opladen, aansluiten op de cartridge met mondstuk en verdampen maar!

1 stuk - $ 16,70

Kon ik maar de intensiteit van mijn O.penVAPE batterij instellen. Wens vervuld!

1 stuk - $ 44,64

Verlang je naar sterkere en grotere trekjes van je smakelijke O.penVAPE cartridges? De Dual Logic batterij/oplader geeft je controle over de hoeveelheid damp die je longen bereikt.

Zwart - $ 33,46

Maak met gemak je eigen vape olie cartridge en geniet er direct van, met de complete O.penVAPE 'Fill-It-Yourself' kit. Bevat de coilless vaporizer pen en accessoires voor het vullen van…

1 stuk - $ 54,75

De Omicron v2.5 vaporizer voor essentiŽle oliŽn is de vaporizer die de olie & concentraten-gekte begon. Deze compacte vaporizer is inmiddels de vijfde generatie gebaseerd op het omi principe en…
Ben je nieuwsgierig naar concentraten maar schrikken nails en rigs je af? Puffco presenteert de oplossing: een elegante concentraatpen. De Puffco Plus.

1 stuk - $ 110,62

Wat is dat verleidelijke groene licht? Het is de wolkknop op de Puffco Pro 2 die je kostbare concentraat in prachtige dampen omtovert.

1 stuk - $ 99,44

Makkelijker kunnen we vapen niet maken. Vul de OmniVap, pas de luchtstroom aan en zet je longen aan het werk.

1 stuk - $ 200,-

De VapCap is een van de kleinste vaporizers op de markt en je verhit hem zelf zodat je nog steeds met vuur mag spelen.

1 stuk - $ 43,58

Pak een flinke aansteker want het is Vaponic tijd! Het stijlvolle, nieuwe Plus model zal de harten veroveren van de dampende liefhebbers van mooi design.

1 stuk - $ 88,27

Berg je vaporizer pen goed op in dit stevige, vacuŁm gesloten koker, met extra compartimenten voor je accessoires of stash.

1 piece - $ 32,96$ 19,78

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.