SmartshopKannaKanna (Sceletium tortuosum) e-liquid

Je bestelling nog voor kerst in huis? Check snel onze bezorgtijden rond kerst

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kanna (Sceletium tortuosum) e-liquid

1 Reviews

Op voorraad

NIEUW

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Kannaliefhebbers, zet je scharp voor een nieuwe ervaring! Het vapen van Kanna krijg een nieuwe dimensie met dit nicotine-vrije, 100% natuurlijke e-liquid gemaakt van gezuiverd Kanna (Sceletium tortuosum) ET2-isolaat in een basis van EPG. Het resultaat is een uiterst effectieve e-liquid die te gebruiken is in e-sigaretten en hybride vaporizers. Verkrijgbaar in flesjes van 5 ml.

Gebruiksaanwijzing

Neem 2-3 trekjes per keer. De effecten zijn vrijwel direct merkbaar. Het is niet ongebruikelijk dat de effecten sneller afnemen in vergelijking met de orale of nasale toediening van Kanna.

Effecten van Kanna E-liquid

Sceletium tortuosum heeft een ontspannende en sociaal stimulerende werking. Na inname werkt het eerst lichtelijk stimulerend en na ongeveer een uur juist ontspannend. Sommige gebruikers ervaren bovendien een verhoogde gevoeligheid voor aanraking en een toename van het libido. Vapen maakt het makkelijker om kanna te doseren voor het gewenste effect.

Geschikte apparaten

Kanna e-liquid kan gebruikt worden met e-sigaretten als de Curvy en Emili of hybride vaporizers als de Boundless CF Hybrid of Flowermate Hybrid X.

Waarschuwing

Sceletium tortuosum is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI). Het mag niet worden gecombineerd met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) of Monoamine Oxidase remmers (MAO-I), zoals Peganum harmala, Banisteriopsis caapi, passiebloem (Passiflora incarnata) en yohimbe.

Op een droge plek buiten het bereik van direct zonlicht bewaren bij een temperatuur onder 23℃.

Links

Lees meer in de kanna-encyclopedie. Ga naar de kanna-info.com website voor meer informatie over deze buitengewoon interessante plant.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kanna (Sceletium tortuosum) e-liquid

Alle reviews worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoorlijkheid om klantreviews te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

1 Reviews

Pros

 • ET2 om te vapen wat tof! (1)
 • Potent (1)
 • Gemakkelijk te gebruiken (1)
 • Werkt snel (1)
 • Prima smaak (1)

Cons

 • Smaak is een persoonlijke beleving (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

ethno Bo 2017-12-04

Waanzinnig goede eliqud snel ontvangen na bestellen en kan ik iedere Kanna liefhebber aanraden. Werkt snel, werkt goed, voelt heerlijk en behoorlijk veel doseringen in ťťn flesje van 5 ml. Wissel graag mij nicotineshots af met een heerlijk Kannadampje. Smaakt echt veel en veel beter dan Kanna eliquids die ik…

Waanzinnig goede eliqud snel ontvangen na bestellen en kan ik iedere Kanna liefhebber aanraden. Werkt snel, werkt goed, voelt heerlijk en behoorlijk veel doseringen in ťťn flesje van 5 ml. Wissel graag mij nicotineshots af met een heerlijk Kannadampje. Smaakt echt veel en veel beter dan Kanna eliquids die ik eerder heb gebruikt. Geen mens die weet wat je uitspookt als je hier eene hijsje van neemt. Azarius wilde vast eerst het beste van het beste maken voordat ze hem uitbrachten. Dat is gelukt!

Toon alles Toon minder
 • ET2 om te vapen wat tof!
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Potent
 • Prima smaak
 • Werkt snel
 • Smaak is een persoonlijke beleving

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.