SmartshopKannaKanna (Sceletium tortuosum) e-liquid

Order fulfilment may be delayed. Please read the following statement. Opening hours of our offline store are Mon-Sat 11:00 - 18:00

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kanna (Sceletium tortuosum) e-liquid

19 Reviews

Niet op voorraad

AFGEPRIJSD

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Kannaliefhebbers, zet je schrap voor een nieuwe ervaring! Het vapen van Kanna krijg een nieuwe dimensie met dit nicotine-vrije, 100% natuurlijke e-liquid gemaakt van gezuiverd Kanna (Sceletium tortuosum) ET2-isolaat in een basis van EPG. Het resultaat is een uiterst effectieve e-liquid die te gebruiken is in e-sigaretten en hybride vaporizers. Verkrijgbaar in flesjes van 5 ml.

Gebruiksaanwijzing

Neem 2-3 trekjes per keer. De effecten zijn vrijwel direct merkbaar. Het is niet ongebruikelijk dat de effecten sneller afnemen in vergelijking met de orale of nasale toediening van Kanna.

Effecten van Kanna E-liquid

Sceletium tortuosum heeft een ontspannende en sociaal stimulerende werking. Na inname werkt het eerst lichtelijk stimulerend en na ongeveer een uur juist ontspannend. Sommige gebruikers ervaren bovendien een verhoogde gevoeligheid voor aanraking en een toename van het libido. Vapen maakt het makkelijker om kanna te doseren voor het gewenste effect.

Geschikte apparaten

Kanna e-liquid kan gebruikt worden met e-sigaretten als de Curvy en Emili of hybride vaporizers als de Boundless CF Hybrid of Flowermate Hybrid X.

Waarschuwing

Sceletium tortuosum is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI). Het mag niet worden gecombineerd met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) of Monoamine Oxidase remmers (MAO-I), zoals Peganum harmala, Banisteriopsis caapi, passiebloem (Passiflora incarnata) en yohimbe.

Op een droge plek buiten het bereik van direct zonlicht bewaren bij een temperatuur onder 23℃.

Links

Lees meer in de kanna-encyclopedie. Ga naar de kanna-info.com website voor meer informatie over deze buitengewoon interessante plant.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kanna (Sceletium tortuosum) e-liquid

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

19 Reviews

Pros

 • Werkt snel (6)
 • Gemakkelijk te gebruiken (5)
 • Potent (5)
 • Prima smaak (2)
 • ET2 om te vapen wat tof! (2)

Cons

 • Smaak is een persoonlijke beleving (1)
 • Werkt niet (1)
 • Hoofdpijn (1)
 • Careful not to have one draw too many (5)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Niels 2019-05-03

Geweldig spul! Heb het zelf onverdund in een sub ohm gedampt. Na zo'n 4 a 5 korte direct lung hits krijg je een heerlijk maar heftig opgepept en blij gevoel in je hoofd. Ook ben je ineens veel minder snel geÔrriteerd en sta je open voor iedereen om een praatje…

Geweldig spul! Heb het zelf onverdund in een sub ohm gedampt. Na zo'n 4 a 5 korte direct lung hits krijg je een heerlijk maar heftig opgepept en blij gevoel in je hoofd. Ook ben je ineens veel minder snel geÔrriteerd en sta je open voor iedereen om een praatje te maken. Niks mis mee!

Lees verder Toon minder
 • ET2 om te vapen wat tof!
 • Extreem blij en opgepept gevoel
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Potent
 • Prima smaak
 • Werkt snel

Joopdemicroob 2018-08-24

Vind vapen gewoon veel beter dan snuiven. Effect is wel iets anders. Bij snuiven heb je een iets euforischer gevoel en bij vapen is het wat relaxerender. Straf spul wel ! Opletten als je dit puur gaat vapen. Ik meng het ongeveer 1/2 en dat is al straf genoeg naar…

Vind vapen gewoon veel beter dan snuiven. Effect is wel iets anders. Bij snuiven heb je een iets euforischer gevoel en bij vapen is het wat relaxerender. Straf spul wel ! Opletten als je dit puur gaat vapen. Ik meng het ongeveer 1/2 en dat is al straf genoeg naar mijn gevoel.

Lees verder Toon minder
 • Werkt snel

Jof 2018-08-10

Dit werkt heus wel, gewoon de juiste manier vinden, Jasmine.
Ik druppel het in een RDA en damp die op 30 watt (dient niet om te 'cloudchasen'). Dan neem je een 'lunghit' en inhaleer je diep. Dan tien seconden binnen houden. Werkt snel en effectief!

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.