SmartshopKruidenPsychedelicEetbare kalk

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Eetbare kalk

10 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Eetbare kalk is een droog poeder dat dat onstaat uit de reactie tussen Calcium oxide en water waarbij Calcium hydroxide onstaat. Calcium hydroxide is slechts gedeeltelijk oplosbaar in water, maar zorgt voor een alkalisch milieu waardoor de actieve stoffen in o.a. Virola, Betelnoot of Yopo beter door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Eetbare kalk wordt vaak gebruikt om een Virola snuifje actief te maken. Daarnaast wordt het veel gebruikt in combinatie met betelnoot en Yopo seeds. Deze poeder heeft in combinatie met water of speeksel al snel een ph van 12.

Waarschuwing

Eetbare kalk kan in de mond branden als je niet op de hoogte bent van de juiste doseringen. Dus wees voorzichtig!

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Eetbare kalk

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.