SmartshopFormulesOntspanningSLICE Power Spice

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

SLICE Power Spice

8 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Power Spice is een geperste kruidenplak om een ontspannende en licht psychedelische thee van te zetten. Voeg wat kleur toe aan je dag en neem een kopje SLICE Power Spice!

Effecten Power Spice

Power Spice bevat kruidenextract van onder meer kratom, salvia, alsem en marihuanilla. Dit is een unieke en krachtige combinatie voor ontspanning (met name kratom) en een trippy gevoel (met name salvia). Het ontspant het lichaam en verruimt subtiel de geest, waardoor je een iets andere perceptie van de wereld om je heen krijgt maar niet de spreekwoordelijke ballen uit je broek tript.

Power Spice is binnen 30 minuten werkzaam en tot maximaal 3 uur lang actief.

Power Spice gebruik

Laat een klein stukje oplossen in heet water en drink als heerlijke, kruidige thee. Eventueel naar smaak suiker toevoegen. Neem ongeveer 1 gram voor een normale dosering of 1,5 gram voor een sterke dosering.

Wat is SLICE?

SLICE is een kruidenmengsel dat tot een compact plakje (in het Engels slice) geperst is. Elk SLICE-mengsel bevat een uniek recept met exotische kruiden en geconcentreerde plantenextracten om een ontspannende en licht psychedelische thee van te zetten.

Aan elk mengsel is bovendien hennepolie toegevoegd om het geheel lekker aan te laten voelen en een kenmerkend kruidig aroma te geven. Hennepolie is neutraal van smaak en staat hierdoor de werking en smaakbeleving van de hoofdingrediŽnten niet in de weg. De kleur van het plakje kan onderling afwijken, maar de inhoud en werking blijft consistent.

SLICE is geen feest- of tripmiddel, maar bedoeld om in een rustige setting van te genieten. Bijvoorbeeld lekker in je huiskamer of omringd door natuur. Door de subtiele effecten is SLICE ook geschikt voor de gevoelige gebruikers.

SLICE kruidenmengsels

SLICE is beschikbaar in diverse heerlijke soorten. Bekijk de onderstaande lijst om de perfecte SLICE voor jou te vinden!

Soort Effecten
SLICE Blackadder

Een ontspannende mix van kratom en kanna.

SLICE Jo-burg High

Deze mix van wild dagga en damiana ontspant en werkt bovendien als afrodisiacum.

SLICE Magic Thunder

Een magische en psychedelische formule met kratom en salvia.

SLICE Trance Sensation

De meest psychedelische SLICE. Bevat onder andere salvia en marihuanilla extracten.

SLICE Power Spice

Geformuleerd met kratom, salvia en alsem extracten. Geweldig voor ontspanning vermengd met trippy gevoelens.

IngrediŽnten

Kratom, Kratom extract, Salvia divinorum, Salvia divinorum extract, Artemisia absinthium extract, Leonurus sibiricus extract, Hennepolie.

Waarschuwing

Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, nervositeit, rusteloosheid, krampen, hoofdpijn, duizeligheid, slapeloosheid en huidverkleuringen. Veelvuldig gebruik kan leiden tot lichte gewenning. Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding, in combinatie met andere selectieve serotonine-heropnameremmers (SSRI), Monoamine oxydase-remmers (MAOI), medicijnen of alcohol. Neem bij gebruik niet deel aan gemotoriseerd verkeer. Buiten bereik van kinderen houden, koel en droog bewaren.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - SLICE Power Spice

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Shura 2018-10-26

Niet te hachelen. Ontzettend bitter / medicijn smaak.

Met twee personen opgedeeld, ieder 1,65g (afgewogen).

Ik heb de milde effecten , kalmering en kleine hogere intensiteit van kleuren, prima ervaren. Het effect is ook weer niet echt bijzonder te noemen, maar het is…

Niet te hachelen. Ontzettend bitter / medicijn smaak.

Met twee personen opgedeeld, ieder 1,65g (afgewogen).

Ik heb de milde effecten , kalmering en kleine hogere intensiteit van kleuren, prima ervaren. Het effect is ook weer niet echt bijzonder te noemen, maar het is er wel.
Het andere persoon ervoer geen effecten.

Als je al moeite moet doen om het op de drinken door de smaak en vervolgens geen-tot-milde effecten krijgt (wat het drinken dus al niet meer waard maakt voor mij), dan is het voor Ä8,95 ook nog eens best aan de prijs voor 2 kopjes thee.
Hiervoor zijn er leukere alternatieven verkrijgbaar.

Overigens betwijfel ik de effectiviteit van Salvia Divinorum in een thee recept, Inslikken van dit kruid zou aanzienlijk minder effectief zijn dan opname via de klieren in je mond d.m.v. kauwen.

Lees verder Toon minder

Mo 2015-05-04

Met thee hiervan heb ik de hele avond tv gekeken en dat was wel een aardige ervaring. Ik heb er zeker niet van getript of zo, maar wel kleuren iets intenser ervaren. Verder was het lekker ontspannen. Een okť product dat ik nog wel eens zal bestellen.

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.