SmartshopFormulesPsychedelischSLICE Trance Sensation

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

SLICE Trance Sensation

8 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Trance Sensation SLICE is gemaakt van 100% natuurlijke psychedelische kruiden en kruidenextracten. Het is met nadruk geen feest- of tripmiddel maar heeft wel een prettige, verhelderende uitwerking op je zintuigen.

De hoofdingrediŽnten van deze kruidenplak zijn salvia divinorum, marihuanilla en bay bean.

Effect Trance Sensation

Je voelt een half uur na inname een zweverig, ontspannen gevoel over je heen komen. Dit is niet te vergelijken met trippen, want je behoudt volledig de controle, maar het geeft je wel een iets ander perspectief op de wereld.

Dit gevoel komt met name naar voren als je er rustig voor gaat zitten en concentreert op de werking. Daarom raden we een rustgevende setting aan om optimaal van de Trance Sensation te genieten; bijvoorbeeld midden in de natuur. De effecten houden ongeveer twee tot drie uur aan.

Trance Sensation gebruik

Laat een klein stukje oplossen in heet water en drink als heerlijke, kruidige thee. Eventueel naar smaak suiker toevoegen. Neem ongeveer 1 gram voor een normale dosering of 1,5 gram voor een sterke dosering.

Wat is SLICE?

SLICE is een kruidenmengsel dat tot een compact plakje (in het Engels slice) geperst is. Elk SLICE-mengsel bevat een uniek recept met exotische kruiden en geconcentreerde plantenextracten om een ontspannende en licht psychedelische thee van te zetten.

Aan elk mengsel is bovendien hennepolie toegevoegd om het geheel lekker aan te laten voelen en een kenmerkend kruidig aroma te geven. Hennepolie is neutraal van smaak en staat hierdoor de werking en smaakbeleving van de hoofdingrediŽnten niet in de weg. De kleur van het plakje kan onderling afwijken, maar de inhoud en werking blijft consistent.

SLICE is geen feest- of tripmiddel, maar bedoeld om in een rustige setting van te genieten. Bijvoorbeeld lekker in je huiskamer of omringd door natuur. Door de subtiele effecten is SLICE ook geschikt voor de gevoelige gebruikers.

SLICE kruidenmengsels

SLICE is beschikbaar in diverse heerlijke soorten. Bekijk de onderstaande lijst om de perfecte SLICE voor jou te vinden!

Soort Effecten
SLICE Blackadder

Een ontspannende mix van kratom en kanna.

SLICE Jo-burg High

Deze mix van wild dagga en damiana ontspant en werkt bovendien als afrodisiacum.

SLICE Magic Thunder

Een magische en psychedelische formule met kratom en salvia.

SLICE Trance Sensation

De meest psychedelische SLICE. Bevat onder andere salvia en marihuanilla extracten.

SLICE Power Spice

Geformuleerd met kratom, salvia en alsem extracten. Geweldig voor ontspanning vermengd met trippy gevoelens.

IngrediŽnten

Salvia divinorum, Salvia divinorum extract, Leonurus sibiricus extract, Canavalia maritima, Heimia salicifolia, Hennepolie.

Waarschuwing

Langdurig gebruik kan geheugen aantasten. Mogelijke neveneffecten: spierpijn, gewrichtspijn, uitputting en hoofdpijn. Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding, in combinatie met medicijnen of alcohol. Neem bij gebruik niet deel aan gemotoriseerd verkeer. Buiten bereik van kinderen houden, koel en droog bewaren.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - SLICE Trance Sensation

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

8 Reviews

Pros

  • Easy to use (1)
  • goed verpakt (1)

Cons

  • No effect (2)
  • erg bittere smaak (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Justus 2019-01-15

Well, I didn't really know what to expect but I kind of liked the effect. Really smooth and sweet. You need to get used to the tast with is rather bitter. I think I will try some other slices now. Thank you Azarius!

  • Easy to use

JetS 2017-11-11

Om te beginnen eerst maar de helft gebruikt. Na een uur nog geen effect en de andere helft
ook genomen. Weer een uur verder en nog steeds geen enkel effect. Had hier hoge verwachtingen van, maar helaas.

  • goed verpakt
  • erg bittere smaak
  • No effect

r-Amterdam 2017-05-20

Because I tend to need quite a lot of psychoactive substances, I took 2 cups of tea with all the 3 grams of the substance at once on an empty stomach. Yet, there was no feeling at all, not even the slightest.

  • No effect

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.