Vier het zadenseizoen met ons! Nu een gratis zaadje & gratis goodie bij elke zadenbestelling.

Azarius

  • $

$ 0, -

$ 0, -

Cannabis kweekproducten

Haal het maximale uit je geliefde wietzaden met een selectie voedingstoffen en verscheidende kweekproducten.

De beste voedingstoffen voor je wietplant

Met de juiste combinatie van voeding en zorg zullen je wietplanten de trots van de hele buurt zijn. Of je nu binnenshuis of in de tuin kweekt, hier vind je de juiste producten en voedingstoffen voor het groeien van de mooiste planten.

Filter op

Sorteer op:

De AdditiveFeeding Booster zak is speciaal samengesteld om de juiste hoeveelheid fosfor, kalium, magnesium en microvoedingstoffen te verstrekken om de bloei te verstrekken.
De AdditiveFeeding calciumzak is een additief voor situaties waarin de hoeveelheid calcium in water te laag is.
Bactrex bevat een uitgekiende mix van natuurlijke, 100% organische bodembacteriŽn voor het wortelstelsel. Het geeft je stekjes of zaailingen een vruchtbare bodem om snel tot gezonde planten uit te groeien.

50 g - $ 25,14$ 22,63

Dit product is niet voorradig.

De biologische voedingstabletten van Biotabs maken het kweken eenvoudig voor iedereen - geen gedoe met het meten van EC of pH voor de juiste dosering & 100% biologisch!

10 tabletten - $ 12,85$ 11,56

Boom Boom Spray is een van de meest complete voedingsproducten van Biotabs. Het ondersteunt je planten op drie manieren: het helpt tegen stress, geeft extra voeding en verbetert de groei…
De Guerrilla pack is een alles-in-een kweek pack met 100% biologische plantenvoeding. Het pack bevat 20 Guerrilla tabs en 500 ml Guerrilla juice. Begin meteen met kweken, binnen of buiten.

1 stuk - $ 27,37$ 24,64

Guerrilla tabs zijn nog een Nederlandse vindingrijkheid die het binnen en buiten kweken makkelijker maakt voor iedereen. Deze biologische booster-tabletten verbeteren de microbiologische activiteit in de grond.
Mycotrex zorgt voor een dramatische verbetering van groeisnelheid en oogst, dankzij een mix van nuttige biologische bodembacteriŽn. De unieke eigenschappen van deze mix zorgen voor een toename van het wortelvolume…

100 g - $ 33,52$ 30,17

Orgatrex is een volkomen biologische vloeibare plantenvoeding die harmonieus met de natuur samenwerkt om jou grotere & gezondere planten te geven. Bevat geen schadelijke chemicaliŽn en het is niet nodig…

1 L - $ 16,76$ 15,08

Haal het meeste uit je aarde en planten met de verrijkende compostthee van kweekmagiŽrs Biotabs.

2 kg - $ 51,96

Speciaal ontworpen voor wanneer de moeder plant in vegetatieve staat verkeerd. Het geeft volledig uitgebalanceerde voedingsbenodigdheden voor jonge plantjes en gewortelde stekkies. Bevat alle basis mineralen en spoorelementen in een…
Speciaal ontworpen voor de gehele cyclus van hybride soorten, van zaadje tot oogst. PowderFeeding Hybrids geeft je de beste gebalanceerde voedingsbenodigdheden voor planten tijdens de vegetatie, groei en bloei.
Plantenvoeding voor planten met een langere bloeiperiode. Zeer eenvoudig om te gebruiken en garandeert optimale omstandigheden.
Plantenvoeding voor planten met een kortere bloeiperiode. Eenvoudig om te gebruiken en garandeert optimale omstandigheden.
De Propagator Pro 2 creŽert de perfecte omstandigheden voor ontkieming van je zaden.

1 stuk - $ 16,20$ 14,58

Smart AIR spray is de makkelijkste en meest betaalbare manier om ongewenste luchtjes te bestrijden in elke omgeving, groot of klein. Slechts twee keer sprayen is voldoende voor langdurige frisheid.

100 ml - $ 27,37$ 24,64

De Spongepot biedt een eenvoudige manier om zaden te ontkiemen met weinig kans op complicaties. Spongepots bestaan uit verschillende soorten turf en kokos, gebonden door een organische lijm, waardoor het…

1 stuk - $ 6,70$ 6,03

De Spongepot Roots kit is een eenvoudig te gebruiken medium voor het laten wortelen van stekken. Effectief voor alle soorten planten en 100% organisch.

1 stuk - $ 6,70$ 6,03

Dit product is niet voorradig.

Met deze biologische voeding verbeter je de bodemomstandigheden en geef je een boost aan de ontwikkeling van je planten. Startrex geeft planten de kracht om de lucht in te schieten!

1.5 kg - $ 19,55$ 17,60

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.