WietzaadjesMerkenVision SeedsLowryder Auto (Vision Seeds) gefeminiseerd

Order fulfilment and customer service delays are to be expected. Please be patient and read the following statement.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Lowryder Auto (Vision Seeds) gefeminiseerd

10 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De autoflower Lowryder is ontwikkeld voor een extreem snelle groei met een levenscyclus van zaad tot volgroeid in circa 8 weken. Zowel letterlijk als figuurlijk is de naam Lowryder toepasselijk . Het is een opmerkelijk klein en verrassend veelzijdig soortje. Lowryder is stabiel en betrouwbaar in haar kwaliteiten, en is een product van negen generaties selectief kweken. Lowryder is een directe afstammeling van de hoogwaardige William's Wonder en Northern Lights No.2 Indica soorten, evenals een meer exotische, praktisch onbekende soort die zou afstammen van een Mexicaanse Ruderalis.

Door het rechtstreeks overgaan van zaailing tot de bloeifase ontdoet Lowryder zich volledig van de vegetatieve groei fase, in een proces genaamd autoflowering. Met andere woorden, wanneer Lowryder word geplant ontkiemt ze, groeit een paar rijen bladeren en springt dan automatisch in de bloei. Als een gevolg daarvan is ze een van de snelste, meest compacte en meest discrete soorten die er zijn. Het uiterlijk, de smaak, en de kwaliteit doen absoluut niet onder voor andere grotere soorten. Ze is een uitstekende plant met een hoge potentie.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Lowryder Auto (Vision Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Sama 2016-09-19

It may be a small plant but if you are careful enough with it...it will reward you!
Excellent taste with strong lemonish smell.

It may be a small plant but if you are careful enough with it...it will reward you!
Excellent taste with strong lemonish smell.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.