WietzaadjesMerkenSerious SeedsWhite Russian Autoflowering #1 (Serious Seeds)

Bij elke zadenbestelling krijg je nu 1 gratis zaadje | Shop wietzaden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

White Russian Autoflowering #1 (Serious Seeds)

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Ondanks dat deze White Russian autoflowering nog niet perfect is kan de kwaliteit van het eindproduct verrassend zijn. Een redelijk constante hoogte van 70 tot 90 cm is normaal, maar de hoogte kan erg worden beÔnvloed door de lichtsterkte of het kweken in kleine potten.

White Russian Autoflowering #1 is nog niet 100% constant. Sommige planten hebben een open bud structuur en zullen minder oogsten, terwijl andere compacter groeien en 10-20 gram meer zullen oogsten. Hoe meer licht ze tijdens hun leven binnen krijgen, des te beter het resultaat zal zijn.

De planten krijgen allemaal een laagje met trichomen en de bloeitijd van de meeste planten zullen tussen de 70 en 75 dagen liggen, al kunnen sommige tot 80 dagen nodig hebben. Tijdens langdurige periodes van slecht weer in Nederland zagen de makers dat de bladeren van planten die bijna volgroeid waren vlekken van een poederige schimmelvorm hadden. Dit kan bud root veroorzaken, vooral wanneer natte weersomstandigheden aanblijven. Er wordt daarom geadviseerd om de planten hier dagelijks op te controleren bij zulke weersomstandigheden. Wanneer oogsttijd samenvalt met regenachtig weer kijk dan voor signalen van schimmel en knip ze dan liever eerder dan later.

Doordat de smaak en kracht van autoflowering White Russian voldoende was, werd er besloten om het al op het menu te zetten, maar ondertussen hoopt Serieus Seeds om dit soort nog verder te verbeteren. Na verloop van tijd kan deze soort misschien wel een nieuwe Serious Seeds klassieker worden.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: White Russian Autoflowering #1 (Serious Seeds)
Gemiddelde opbrengst binnen 25 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 17.5 g per plant
Samenstelling Mostly Indica
Genetica White Russian x unknown Ruderalis
Bloeitijd binnen 75 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Merk Serious Seeds
Soort wiet White

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - White Russian Autoflowering #1 (Serious Seeds)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.