WietzaadjesMerkenParadise SeedsNebula (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Nebula (Paradise Seeds) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Nebula of Ďsterrenwolkí heeft de naam te danken aan de buitengewone kwaliteit. Nebula heeft een open structuur die zeer geschikt is voor binnenteelt, waar deze plant optimaal resultaat levert in een Sea of Green opstelling. Met 20 planten per vierkante meter volgens dit SoG systeem kan de opbrengst oplopen tot een halve kilo. Nevel zal goed presteren in hydro, kokos of aarde binnen. Deze soort is met succes buiten gekweekt in Nederland en is een passende keus zijn voor buitenkweek in gematigde gebieden die ten minste 9 weken bloeitijd bieden voordat de eerst vorst toeslaat.

Nebula strekt enigszins uit, maar produceert volle toppen zolang het maar onder genoeg licht geplaatst is. Nebula schittert met een laagje THC klieren. Het effect is is transcendentaal en geestverruimend, soms zelfs een beetje psychedelisch. Nebula verdient de koosnaam Ďhoningpotí voor haar zoete geur en kenmerkende honing / fruit smaak. Deze soort is prettig en smakelijk om te roken, zelfs voor de veteraan.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Nebula (Paradise Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 500 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 650 g per plant
Samenstelling 50% Sativa, 50% Indica
Effect Cerebraal, trip-achtig
Bloeitijd binnen 60 dagen
Oogsttijd buiten Medio oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Paradise Seeds
Smaak / Geur Fruity, sweet, honey
Gemiddelde THC 18%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Nebula (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.