WietzaadjesMerkenHumboldtSapphire OG (Humboldt) gefeminiseerd

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Sapphire OG (Humboldt) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Uit de kluis van Humboldts uitgebreide genetische collectie komt weer een klassieke creatie, de Sapphire OG. Een kruising van OG en OG/Afghaan die resulteert in een prachtige kleur en complexe aroma's.

Een snelle groei in de beginfase zorgt voor snelle transities in de bloeiperiode. Scroggen wordt aangeraden om de groei nog meer te stimuleren. Dunne bladeren zorgen voor genoeg penetratie van licht en een sterke secundaire ontwikkeling

Binnenshuis begint de bloei snel met lange, volle en harsrijke toppen. Veelzijdige kleuren in de eindfase. De Sapphire is in 57 tot 63 dagen uitgegroeid. Buiten kan men eind september of in het begin van oktober de oogst verwachten. Afhankelijk van het talent van de kweker kan een lengte van meer dan 5 meter worden behaald.

Complexe aroma's die uiteenlopen van gasachtig, dennen tot chocolade met hints van citrus en bloemen. Sterk, geestelijk effect gevolgd door een even sterke lichaamshigh. Geweldig voor het einde van de dag en als stimulering van de eetlust en verlichting van pijn.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Sapphire OG (Humboldt) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 350 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 2000 g per plant
Samenstelling 15% Sativa, 85% Indica
Effect Euphoric and relaxing, very long-lasting
Genetica OG X OG/Afghan
Bloeitijd binnen 60 dagen
Oogsttijd buiten Eind oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Soort wiet Kush
Smaak / Geur Dennen Chocolade Bloemig
Gemiddelde THC 21%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Sapphire OG (Humboldt) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.