WietzaadjesMerkenDutch PassionStarRyder Auto (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

StarRyder Auto (Dutch Passion) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

StarRyder is het product van een zeer geslaagd project tussen Dutch Passion en de Joint Doctor. Na een paar jaar van samenwerking werd deze geweldige Autoflowering variŽteit gecreŽerd. Een uitzonderlijke Dutch Passion Isis kloon, een eersteklas Sativa met een eersteklas ďhighĒ, werd met zorg gekruist door Joint Doctor met ťťn van zijn beste Indica-dominante autoflowering variŽteiten. Het resultaat is een zeer krachtige Autoflowering variŽteit. Het eerste gedeelte van de naam verwijst naar de topkwaliteit en -prestatie, een echte Ster. Het tweede gedeelte verwijst naar de Joint Doctor, pionier op het gebied van autoflowering en producent van de originele LowRyder.

De StarRyder groeit als een compacte kerstboom. Deze variŽteit produceert grote harsachtige buds, wordt ongeveer 50 cm lang en levert de gemiddelde kweker een opbrengst van 45 tot 100 gram op. Ervaren AutoFem kwekers kunnen een opbrengst van meer dan 100 gram per plant verkrijgen als er in aarde of kokos wordt gekweekt. Met hydrocultuurmethodes, zoals DWC (Deep Water Culture), zijn er in de handen van de allerbeste kwekers, die in staat zijn om planten van rond de 1 m te kweken, opbrengsten van meer dan 200 gram per plant mogelijk. Het THC-gehalte bedraagt tussen de 15% en 19%, wat uitzonderlijk is voor een Automatic variŽteit. De ďhighĒ wordt omschreven als krachtig en slaat snel in. De smaak is zacht en zoet.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: StarRyder Auto (Dutch Passion) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst buiten 70 g per plant
Samenstelling 25% Sativa, 70% Indica, 5% Ruderalis
Effect Krachtig en slaat snel in
Genetica Isis x Automatic varieties
Bloeitijd binnen 77 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek
Soort zaden Autoflowering
Merk Dutch Passion
Smaak / Geur Zacht en zoet
Gemiddelde THC 17%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - StarRyder Auto (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.