WietzaadjesMerkenDutch PassionOutLaw (Dutch Passion) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

OutLaw (Dutch Passion) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Ben je een outlaw als je wiet kweekt en ervan geniet? Dutch Passion vindt van niet, en kondigt met trots OutLaw aan, een old-school Haze-dominante sativa van topkwaliteit die zowel bij de beginnende kwekers als bij de connaisseurs in de smaak zal vallen. Met de lage prijs die Dutch Passion rekent voor hun OutLaw wietzaden kan dit best wel eens een nieuwe best-seller worden.

Dutch Passion heeft met zorg originele Haze zaden geselecteerd uit hun 30 jaar oude zadenbank, om zo deze variŽteit te creŽren. OutLaw is een 80/20 sativa/indica met een THC-gehalte van 15%-20% en is een kruising van de Super Haze met een zeer speciale Amnesia stek. De high is krachtig en snel met een heldere opwekkende sativa high en een sterk Haze smaakje. De smaak is fris, zuur, sterk en old-school Haze-achtig. OutLaw zal groter worden dan andere variŽteiten, tot wel 50 cm extra vanaf de bloeiperiode, en doet het goed in de SCROG methode.

Hoewel ze al met 9 weken geoogst kan worden is een volledige bloeiperiode van 12 weken aangeraden voor de beste smaak, opbrengst en high. OutLaw groeit goed in alle kweekmediums, met misschien de beste opbrengsten in hydro met opbrengsten tot wel 500g/m≤, waardoor OutLaw gezien kan worden als een variŽteit met een uitstekende opbrenger.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - OutLaw (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.