WietzaadjesMerkenBarney's FarmG13 Haze (Barney's Farm) gefeminiseerd

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

G13 Haze (Barney's Farm) gefeminiseerd

4 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De G13 heeft diverse prijzen behaald, waaronder de Cannabis Cup 2006 & 2007. De G13 legende leeft voort met deze opzienbarende kruising, het resultaat van de wereldberoemde G13 met de Hawaiian Sativa.

Blijft klein van postuur voor een Sativa plant en heeft ongelofelijke dichtheid van bloemen met een riante hars productie. Ideaal voor SoG en ScrOG opstellingen.

Het effect is cerebraal maar sterk, met de smaak van fruit en specerijen.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - G13 Haze (Barney's Farm) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

dennis 2013-08-09

de beste die ik ooit had!! kwam wel bijna 2 meter en z'n hoofdbud moest ik scheef groeien aangezien hij tegen het dak van mn tentje groeide :)
mooie plant, mooie oogst en rookt lekker...perfect!!

Robert-Jan 2012-09-25

100 % opkomst gehad met deze wietzaadjes en 5 mooie vrouwelijke planten zijn het geworden. Afgelopen juli geoogst en ik rook er nu nog elke dag een jonko van. Heerlijke kruidige smaak, sterke high. 1 van de planten heeft rubberachtige geur en is de sterkste!

G. 2012-04-10

The best one :)
Incredible hybrid genetic !!!

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.