KlantenservicePartnerprogramma

Bij je zadenbestelling krijg je 1 gratis Dutch Passion AutoMazar | Shop wietzaden | Nu in de aanbieding: Royal Queen Seeds

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Partnerprogramma

Menu tonen Menu verbergen

Heb je al een Azarius account? Ga dan naar Mijn affiliate account:

[ Inloggen als affiliate ]

Azarius Affiliate Program

Partnerprogramma

Heb je een website met leuke bezoekersaantallen en wil je daarmee een zakcentje bijverdienen? Wij bieden een partnerprogramma op affiliatebasis aan.

Assortiment

Wij bieden ruim 4000 producten aan. Van smartshop-, headshop- en gezondheidsproducten tot vaporizers en wietzaden. Deze producten sluiten goed aan bij websites over bijvoorbeeld psychedelica, gezondheid en sport, uitgaan en muziek, psychologie, bewustwording en alternatieve lifestyles.

Hoe werkt het?

Log in met je gewone Azarius account en vul het inschrijfformulier in om je aan te melden.

Plaats een banner, link of product op je eigen website of pagina. Zorg dat deze altijd via jouw unieke affiliatelinks naar onze webshop verwijzen. Voor iedere bestelling die via jouw site binnenkomt, ontvang je 15%, zonder dat je er verder iets voor hoeft te doen. Wij zorgen voor de afhandeling en de verzending van de bestelling.

Via Mijn Affiliate account kun je real-time het aantal click-throughs, bestellingen en je opbrengsten bekijken.

Lees ook onze 10 gouden tips voor affiliates om nog meer uit deze samenwerking te kunnen halen.

Ons partnerprogramma in het kort

Wil je een eigen (online) winkel beginnen? Kijk dan bij de groothandelswebsite Conscious Wholesale.

Uitbetaling

Betaling geschiedt via overboeking, wanneer jij dat wilt. Dit duurt ongeveer 2 weken. Het minimumbedrag voor een overboeking is 50 EUR. Het commissiepercentage geldt voor het netto-bedrag van de bestelling, exclusief verzend- en betaalkosten.

Voorwaarden

In gevallen van overtreden van deze voorwaarden, behoudt Azarius zich het recht voor om zonder waarschuwing vooraf je account af te sluiten. Eventuele openstaande tegoeden worden uitgekeerd of geschonken aan een goed doel.

Het is partners niet toegestaan het aangeleverde materiaal en verkregen gegevens te gebruiken voor handelingen en/of gedragingen die in strijd zijn met toepasselijke wettelijke bepalingen, de netiquette, de richtlijnen van de Reclame Code Commissie, de partnerovereenkomst of deze voorwaarden. Hieronder vallen onder meer, maar niet uitsluitend, de navolgende handelingen en gedragingen:

Het is onder meer niet toegestaan dat de inhoud van je afffiliatekanaal:


Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.