BlogGratis cannabiszaden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Gratis cannabiszaden

28-01-2019

Ontvang gratis cannabiszaden bij Azarius!

Azarius is al lange tijd een grote naam in de wietzaden industrie, en we hechten veel waarde aan onze reputatie als hoogwaardige leverancier van betaalbare, top-of-the-line cannabiszaden. Azarius koopt alleen van betrouwbare, gecertificeerde en gevestigde zadenbedrijven die door de jaren heen hun waarde en betrouwbaarheid bewezen hebben. Op dit moment bevat onze zadencollectie de beste zaden van meer dan 25 zadenbanken. Je wilt immers het beste van alle werelden, zeker als het om wiet gaat. En nu we het er toch over hebben, groetjes van onze vrienden van Devil's HarvestGreen HouseSeedstockers, Dutch Passion, Barney's Farm en Royal Queen Seeds.

Je weet dus al dat de zaden die je eerder bij ons hebt besteld superfijn zijn. Maar we willen je vooral aanmoedigen om ook nieuwe soorten te proberen, en daarom hebben we besloten om gratis wietzaden weg te geven. Je leest het goed, gratis en voor niets. Want je krijgt nu tijdelijk gratis cannabiszaden bovenop de zaden die je via onze website bestelt.

Wat te doen met je gratis wietzaden?

Maar dat is nog niet alles. Bij Azarius vinden we het belangrijk dat je alles weet over hoe je je nieuwe babies gaat opvoeden tot volwaardige, productieve planten. Wij hebben de zaden die het beste bij je passen, of je nu in je eigen huis kweekt, aan urban farming doet of je eigen stukje land hebt. Ben je een beginner en sta je te trappelen om meer te weten te komen over de basis van het kweken? Lees dan zeker meer over het verschil tussen gefeminiseerde en reguliere wietzaden .

Cannabiszaden kopen bij Azarius was nog nooit zo makkelijk. Nu kan je onze handige filters gebruiken om snel een selectie te maken van de zaden die het best bij je wensen aansluiten. Om je op weg te helpen hebben we handige informatie over de verschillende zoekcriteria  die je kan hanteren samengevat. Nadat je je wietzaden gekozen hebt, krijg je je gratis zaden in een aparte verpakking en dan wil je vast meer informatie over hoe je hun potentieel het beste kan benutten. Als je op zoek bent naar een manier om ze organisch te kweken kan je onze kweekgids raadplegen die stap voor stap uitlegt hoe je natuurlijke technieken om de zaden te laten ontkiemen kan toepassen.

Hoe kom je nu aan die gratis cannabiszaden?

Als je voor minder dan €50 aan cannabis zaden bestelt, krijg je één gratis zaadje. Bestel je tussen €50 en €100 aan cannabiszaden dan krijg je 3 gratis zaden. Als je het geld laat rollen - je bestelt voor meer dan €100 aan cannabiszaden - geven we je wel 5 gratis zaden. Welke zaden kan je in je pakket verwachten? Je gratis cannabiszaden kiezen we willekeurig uit ons uitgebreide assortiment maar het merendeel komt uit de zadenbanken van Green House en Devil's Harvest. De Super Lemon Haze (winnaar van de 2008 High Times Cup) van Green House geeft je een actieve en langdurige high met een smaakprofiel dat gedomineerd wordt door citrus. Het is een sativa-dominante variëteit die voortkomt uit een kruising van Lemon Skunk en Super Silver Haze en een indrukwekkende plant oplevert, zowel binnenshuis als buiten. We stellen je ook graag voor aan de (fotoperiodieke) Golden Haze variëteit van Devil’s Harvest die het beste van twee krachtige, sativa-dominante Haze variëteiten combineert. Golden Haze staat voor een euforische, opbeurende high en heeft een fruitig smaakprofiel. Als je nog vragen hebt over de gratis wietzaden die je zal ontvangen kan je altijd onze klantendienst om meer informatie vragen.

Het is de tijd van het jaar om te grasduinen, keuzes te maken, je kennis over kweekmethodes  bij te spijkeren want voor je het weet is het tijd om te gaan planten. Veel plezier met je speurtocht!Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.