LifestyleGezondheidSupplementenNatural 5-HTP

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Natural 5-HTP

20 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Natural 5-HTP komt uit de zaadjes van de griffonia simplicifolia plant, net als het bekende supplement 5-HTP. Alleen is natural 5-HTP een variant die zo is samengesteld dat deze wereldwijd legaal verzonden kan worden.
5-HTP, of voluit 5-hydroxy tryptofaan, is de voorloper van de belangrijke neurotransmitter serotonine, die verschillende vitale processen in het lichaam reguleert zoals een gezonde slaap, emotionele stabiliteit en pijngevoeligheid.

Een gebrek aan deze neurotransmitter speelt een rol bij de volgende klachten: depressies, slapeloosheid, angsten, migraine, en overmatige eetlust.

Bij stressvolle omstandigheden of wanneer hun gemoedstoestand anderszins niet in balans is, grijpen mensen instinctief naar ijs, chocola of andere zoetigheden om meer tryptofaan op te nemen en zo hun serotonine level te verhogen. Helaas, je hebt grote hoeveelheden van deze "luxe goederen" (inclusief hun suikers en calorieŽn) nodig om iets te merken van een verhoogd serotonine niveau.

Effecten

Ondersteunt de gemoedstoestand en de nachtrust. Studies hebben aangetoond dat door 5-HTP het serotoninegehalte in de hersenen wordt verhoogd. Het nemen van 5-HTP, in de hoedanigheid van een supplement, kan niet alleen je humeur snel verbeteren, maar het vermindert ook je eetlust. Door het rustgevende effect gebruiken veel mensen 5-HTP bij stress-situaties zoals een examen, of om andere gevoelens van onrust te verminderen/verzachten en voor een prettige nachtrust.

Gebruik

Als aanvulling op de voeding, maximaal 3 capsules per dag, tenzij anders voorgeschreven door een arts. Let op: uitsluitend met water of vruchtensap innemen (niet met melk of ander eiwithoudende drank).
Voor het slapen: inname 30 ŗ 60 minuten voor het slapengaan.

IngrediŽnten

Gist (inactief), griffonia simplicifolia extract 30%, cellulose, gelatine.
Eťn capsule bevat 49,5 mg 5-HTP.

Inhoud: 60 capsules.

Waarschuwing

Een overmaat aan 5-HTP, vooral wanneer het met vitamin B6 toegediend wordt, kan ervoor zorgen dat de lever 5-HTP in serotonine om gaat zetten, wat kan resulteren in schade aan de hartkleppen (hartfibrose). Wanneer gecombineerd met een MAOi of SSRI, kan 5-HTP een acuut serotonine syndroom veroorzaken.

Raadpleeg je arts als je dit product wil gebruiken als je zwanger bent, borstvoeding geeft, MAO remmers, antidepressiva of andere medicijnen gebruikt, last van hart- en vaatziekten hebt. Dit product kan slaperigheid veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Natural 5-HTP

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

20 Reviews

Pros

  • Verminder de dip (1)

Cons

  • Capsules zijn wat groot (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Marco 2016-10-25

Prima spul, dit helpt me meestal goed door m'n dip!

  • Verminder de dip
  • Capsules zijn wat groot

Gerben 2014-05-09

Eťn tabletje voor het slapen gaan heeft een positief effect op mijn nachtrust. Hierdoor heb ik in de ochtend ook geen duf gevoel meer in mijn hoofd, voel me uitgeslapen.

Bovendien (na dik twee maanden) lijkt het ook een gunstig effect op mijn migraine aanvallen te hebben.…

Eťn tabletje voor het slapen gaan heeft een positief effect op mijn nachtrust. Hierdoor heb ik in de ochtend ook geen duf gevoel meer in mijn hoofd, voel me uitgeslapen.

Bovendien (na dik twee maanden) lijkt het ook een gunstig effect op mijn migraine aanvallen te hebben. In frequentie van het aantal aanvallen merk ik niet zoveel, maar in de intensiteit ervan wel. Wanneer ik migraine heb kan ik het beter met pijnstillers sturen en hoef dan ook geen sumatriptan te gebruiken. Let wel op dat het gebruik van triptanen icm 5-HTP wordt afgeraden.

Lees verder Toon minder

Steven 2012-01-13

Als je dit product gebruikt ter bevordering van je gemoedstoestand en voor stress vermindering is 1 tabletje ruim voldoende. (In elk geval bij mij) De aanbevolen dosering volgens de "nieuwe" verpakking staat 1 tabletje.

voor goede nachtrust neem ik er 2 in een uur voor het slapen.

Als je dit product gebruikt ter bevordering van je gemoedstoestand en voor stress vermindering is 1 tabletje ruim voldoende. (In elk geval bij mij) De aanbevolen dosering volgens de "nieuwe" verpakking staat 1 tabletje.

voor goede nachtrust neem ik er 2 in een uur voor het slapen.

Voor mij werkt het goed.

--------------------------------------------------------------------------------
If you use it for stress releive or against a "bad"mood you can use 1 tablet. The "new"package says you should use 1 tablet 45 minutes before sleep

To get a bit sleepy, I take 2 tablets 1 our before going to bed.
It works for me

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.