LifestyleGezondheidSupplementenMelatonine

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Melatonine

3 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Een goede nachtrust is van groot belang om je overdag fit te voelen. Als de schemer invalt begint ons lichaam daarom zelf melatonine aan te maken. Melatonine helpt het lichaam sneller in slaap te vallen. Door ouderdom, blootstelling aan licht van TV of computer, maar ook door nachtdiensten en vliegen over meerdere tijdzones raakt dit proces en het dag- en nachtritme soms verstoord.

Melatonine kan een bijdrage leveren tot de verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag, en tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen. Door op het tablet te zuigen wordt de melatonine door het wangslijmvlies gemakkelijk en efficiŽnt opgenomen in de bloedbaan.

Melatonine gebruik

Leg het tabletje onder de tong en laat langzaam oplossen. Verander de positie van de tablet af en toe om langdurig contact met het hetzelfde gebied te voorkomen. Neem 1 tablet (1 mg) per dag.

IngrediŽnten

Sorbitol poeder, mannitol, natuurlijk sinaasappelextract poeder, melatonine, magnesiumstearaat, stearinezuur.

Waarschuwing

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Niet geschikt voor kinderen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren. In geval van zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Melatonine

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Butterfly 2015-08-03

Really good! I take 2 pills and about 15-20min later I get really sleepy. No adaption (seems to me). lightly sleepy & swollen eyes in the morning but thats worth it and goes over... -> clearly recommendable!

Heather 2014-06-27

This seems to actually work! I wrecked my sleeping schedule recently but one tablet at 22:00 and I slept nicely until 09:00.

The tablets don't even taste all that gross, if you're familiar with "dissolve this on your tongue" type-pills.

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.