LifestyleGifts & gadgets

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Gifts & gadgets

Het is soms moeilijk om het juiste geschenk voor anderen te vinden, maar onze kleine collectie van grappige hebbedingetjes en opmerkelijke cadeaus is er om je op weg te helpen. Het is ook totaal geen schande om een geschenk voor jezelf te kopen. Je bent het meer dan waard!

Lifestyle

Sorteer op:

In deze gids vind je alle coffeeshops in Amsterdam. Meer dan 200 plekken en recensies staan erin beschreven.
Vier het hele jaar door de dag van doden met deze Mexicaanse schedel asbak in Calavera-stijl.
Je eigen custom Azarius skateboard deck, ontworpen door de Amsterdamse tattoo-artist Dick Jason Meijer. Thatís how we roll!

Dit product is niet voorradig.

Deze (b)laatje toch niet zomaar hangen?
Bij deze mooie handgemaakte batik doek schieten ze als paddenstoelen uit de grond.
Dit mooie handgemaakte batik doek combineert oosterse motieven met een westerse stijl.

Dit product is niet voorradig.

Durf jij deze paddestoel in de ogen te kijken? Dan is deze doek van gebatikte stof iets voor jou!

Dit product is niet voorradig.

Prachtige batik met rasta leeuw. I & i like.
Mooie batikken doek met Oosterse motieven in een moderne stijl. Geschikt voor alles dat een beetje decoratie kan gebruiken.
Psychedelisch doek, handgemaakt uit India. Gemaakt in ruime fabrieken zonder kinderarbeid.
De Bud Bug is het enige insect dat je graag door je woonkamer ziet kruipen. Dit blije beestje vermaalt al je droge kruiden terwijl het voortbeweegt en laat daarbij een…

Dit product is niet voorradig.

De Buds rolling tray houdt alle belangrijke zaken bij elkaar terwijl je stonervrienden groen van jaloezie zien. Win-win.
Kaartspel met wietblaadjes op de achterzijde van de kaarten.
Blowen is niet alleen leuk - het is ook een lifestyle. Draag de 'In Weed We Trust' sokken met wietblaadjes vol trots, als teken dat je helemaal bij de high…
Een leuk kaartspel met wiettoppen. Eindelijk een spel waarbij je als stoner het voordeel hebt! Waarschuwing: probeer niet de regels te leren wanneer je stoned bent.
Een rolling tray voor de spirituele roker die zich wil laten meedrijven door een psychedelische chakra. Voel die hernieuwde geestelijke energie!

Loods je veelkleurige arsenaal uppers, downers, gillers en lachers veilig langs de uitsmijter met deze handige stash-onderbroek.

De nieuwste herziene editie van Aaron James Coleís legendary Get Lost! Guide. Een 'must have' voor reizigers die op zoek zijn naar de goedkoopste, lekkerste, hipste en leukste 'hot spots'…

Dit product is niet voorradig.

Prachtige, handgemaakte zeep met hennepolie combineert heerlijke aroma's met huidverzorging. Staar te lang naar de trippy patronen en de tijd vertraagt vanzelf.
Ga lekker schoon door het leven dankzij het populaire Amsterdamse exportproduct. Niet oproken!
Laat op een zomerse dag cannabisblaadjes van ijs in je drankje drijven of gebruik de cannabis ijsblokjesvorm om iets lekkers te maken.
Ontworpen door psychedelisch kunstenaar Alex Grey. Een "bril" waarmee je gewoon je ogen kunt openhouden en een paar oordopjes. Sluit je tijdens het trippen af van alle impulsen van buitenaf…
Dit is het schoudertasje voor alle psychonauten die positieve vibes willen uitstralen.
De term roach wordt hier iets te letterlijk genomen, maar hoe dan ook val je zeker op met dit echte glow-in-the-dark insect aan je roach clip.
"Nu, mijn hoofd is tenminste vrij," zei Alice opgelucht. Houd je (rook)spullen) bij elkaar met behulp van een tray met je favoriete figuren uit Alice in Wonderland.

Dit product is niet voorradig.

Amsterdam, je bent zo mooi met je grachten, je coffeeshops en Azarius. Deze rolling tray houdt al je spullen op een plek zodat je de mooiste joints kunt draaien, Mokum-stijl.
Roll een perfect jointje zonder je kruiden naar alle hoeken van de kamer te laten schieten met deze handige rolling tray (20 x 16 cm). Gemaakt van gerecycled THC plastic.

Dit product is niet voorradig.

Wie goed is in plaatjes draaien, kan hetzelfde met joints. Zeker met een stabiele ondergrond als deze rolling tray.
Purple Haze! Breng de jaren zestig sfeer in huis met deze zwaar psychedelische Jimi Hendrix rolling tray.

Dit product is niet voorradig.

Op deze tray worden de wereldberoemde rastakleuren samengebracht met het blad van je favoriete plant.
Deze bijzondere woestijnplant lijkt dood, maar gaat open en wordt helemaal groen wanneer je hem in een laagje water legt. Beweerd wordt dat het water waarin de roos gelegen heeft…
Sleutelhanger uit de Cannabuds reeks. Hoogte 4.5 cm.
Grappige sleutelhanger van een geflipte Cubensis of Amanita paddenstoel (4,5 cm).
Supercoole sleutelhanger met een echte paddo, gegoten in doorzichtig plastic. Een must voor alle psychonauten!
Voor wie het niet onder stoelen of banken schuift, is er deze sleutelhanger met op de buitenkant de afbeelding van een wietblad, en vanbinnen echte cannabiszaden. Legaliseer!
Smart AIR spray is de makkelijkste en meest betaalbare manier om ongewenste luchtjes te bestrijden in elke omgeving, groot of klein. Slechts twee keer sprayen is voldoende voor langdurige frisheid.

Dit product is niet voorradig.

De lenzen in deze coole spacebril splitsen elke lichtbron op in een feest van fel gekleurde regenbogen. Het effect is verbluffend en het maakt elk muziekfestival of feestje een geweldige…
Deze kleine Amanita muscaria paddenstoel wordt helemaal blij van het bewaren van je digitale bestanden. Past in je zak en kan tot 4 GB in shroomspace bewaren.

Dit product is niet voorradig.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.