HeadshopOpslagLuchtdichte opslag

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Luchtdichte opslag | Tightvac, Tightpac

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Enkele topproducten van Tightvac & Tightpac. Opbergbussen van duurzaam (milieuvriendelijk) plastic, sigarettenhouders en speciale partypacks. Allen voorzien van een luchtdicht afsluitbare deksel en uitgevoerd in ultra hip design. Het gehele assortiment is bovendien waterdicht en geurafstotend.

31 artikelen

Sorteer op:

Ga voor de complete Arizer levensstijl met een van deze glazen potten om je wiet in te bewaren.
Deze bluntpacs hebben de ideale afmeting voor twee sigaretten, een kleine sigaar of een joint.
Ben je op zoek naar een opbergoplossing die de juiste vochtigheidsgraad van je kruiden garandeert? Dan is de CVault container de oplossing. Roestvrij staal, luchtdicht en ondoordringbaar voor licht.
Een luchtdichte grinder met opslagsysteem gemaakt van het sterkste plastic. Een slimme combinatie voor elke praktisch ingestelde wietliefhebber.
Een grinder en opbergdoosje in een. En ook nog eens luchtdicht. Dit is ware perfectie.
Het laten rusten van je toppen is zeer belangrijk. Het is de laatste fase van de kweek. Integra Boost Humidity Control houdt je wiet in topconditie. Geen schimmel in jouw…

Vervangende gaskets om je Classic JyARz weer shock-proof te maken.

1 stuk - US$ 7,41
Het vullen van een JyARz is makkelijk, maar die wiet in vaporizer krijgen kan lastig zijn. Deze simpele trechterschuif lost dat cruciale probleem op.
1 stuk - US$ 5,13
Plastic container die je aan de bovenkant van de Magic Flight erin kunt draaien om het materiaal dat al verdampt is ('Already Been Vaped') in te bewaren
1 stuk - US$ 1,71

Dit product is niet voorradig.

Minivac is de luchtdichte container in medium formaat die je wiet beschermt tijdens lange nachten in Mokum.
1 stuk - US$ 8,54
De Minivac voor de wietliefhebber. Bewaar je voorraad onder optimale omstandigheden met een duidelijk ontwerp zodat je geen andere kruiden verdampt.
1 stuk - US$ 8,54
Deze hippe opbergbusjes zijn ideaal voor het vers houden van je wiet en andere rookwaar. Luchtdicht, geurloos en waterafstotend. De onderkant is niet transparant, dus niemand hoeft te weten wat…
Moderne busjes, perfect voor het vers houden van je marijuana, kruiden en rookwaar. Waterafstotend, geurloos en luchtdicht.
De immer populaire Minivac is nu verkrijgbaar in een vintage paisley weed uitvoering.
1 stuk - US$ 8,54
Deze partypacs zijn een must have voor doorgewinterde partyfreaks, festivalgangers en concertliefhebbers. Groot genoeg voor 4 sigaretten, tips, vloeipapier en festivalmunten of geld.
Bewaar je vloeistoffen in een handig pipetflesje. Doseer eenvoudig en precies in druppels
5 ml - US$ 2,85
SpaceVac is een nieuw vacuŁm opbergdoosje dat precies in je broekzak past. Verlaat nooit meer het huis zonder een verse voorraad.
De perfecte, luchtdichte, opberghuls voor ťťn sigaret.
De Tightvac heeft zich bewezen als de oplossing voor het luchtdicht bewaren van je wiet. Nu verkrijgbaar met een gezellig Amsterdams ontwerp.
1 stuk - US$ 9,68
Doe je niet moeilijk over je favoriete bezigheid? Dan is de Tightvac Cannabis de juiste keuze. Bewaar je wiet veilig en in topconditie.
1 stuk - US$ 9,68
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.