HeadshopGrinders

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Wiet grinders | Metalen grinder | Houten grinder

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Zoals de naam in het Engels al impliceert is een grinder gemaakt om iets te vermalen in kleine stukjes. Het kan gebruikt worden voor allerlei kruiden, maar deze grinders zijn met name uitstekend geschikt voor het vermalen van wiet. Vervolgens kun je dit gemakkelijk in je jointje, bong of vaporizer gebruiken.

Lees verder
51 artikelen

Sorteer op:

De nieuwste generatie grinders van SharpStone heeft een verbeterd ontwerp voor een superieure en frictieloze maaltechniek. Met deze versie kun je zien wat er binnenin gebeurt.
Large - US$ 44,87US$ 31,41
Dus jij wilt een next-level grinder? Dan is dit monster - dat zijn naam "Shredder" absoluut recht aandoet - iets voor jou.
Klein, maar ontzettend scherp - deze 4-delige mini-grinder lust je kruiden rauw!
Kleine metalen grinder (40 mm) versierd met het fraaie Azarius logo. Een waar pronkstuk!
1 stuk - US$ 5,18
Cali Crusher Homegrown presenteert de ultieme vierdelige grinder. Gemaakt van bijna onverwoestbaar ruimtevaartaluminium en met vele handige verbeteringen aan het klassieke grinder design.
Zijn de gaasjes en O-ringen van je Cali Crusher Pocket er erg aan toe? Je hoeft geen nieuwe grinder aan te schaffen als je ze met deze set gemakkelijk kan…
1 stuk - US$ 16,68US$ 11,68
De Cali Crusher Homegrown pollinator grinder is de absoluut beste grinder die je kunt kopen. Het vermaalt met gemak en het hoogwaardig materiaal garandeert extreme duurzaamheid.
Zijn de gaasjes en O-ringen van je Cali Crusher Standard er erg aan toe? Je hoeft geen nieuwe grinder aan te schaffen als je ze met deze set gemakkelijk kan…
1 stuk - US$ 16,68US$ 11,68
Dť ultieme tweedelige grinder. De Cali Crusher Homegrown vermaalt moeiteloos en is uitzonderlijk duurzaam.
Deze prachtig uitgevoerde metalen pollen grinder beschikt over drie compartementen en een deksel met magneetsluiting. De dubbele zeef zorgt ervoor dat de kristallen (pollen) worden gescheiden van het kruid.
1 stuk - US$ 22,43
Luxueuze titanium grijze grinder van New Vape voor een fijne maling van kruiden.
1 stuk - US$ 79,38
Luxueuze zwarte grinder van New Vape voor een grove maling van kruiden.
1 stuk - US$ 79,38
De nieuwste generatie grinders van SharpStone heeft een verbeterd ontwerp voor een superieure en frictieloze maaltechniek.
De SharpStone grinder heeft een perfect gebalanceerde prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij het doorzichtig bovenstuk zie je hoe je kruid vermalen wordt. Een therapeutisch genot!
SharpStone grinders behoren tot de beste grinders. Gemaakt van hoogwaardig aluminium met ultrascherpe mesjes voor soepel en efficiŽnt vermalen.
Met een paar snelle draaien zorgt de SharpStone Hard Top dat je kruiden helemaal fijn gemalen zijn. Hij vermaalt zelfs harder dan BLōF hebben kan.
Het leven is hard, maar deze premium grinder is nog veel harder. Gemaakt van duurzaam luchtvaartkwaliteit materiaal, staat de SharpStone Hard Top garant voor jaren vermaalplezier.
De vijfdelige Hard Top heeft alle eigenschappen waar SharpStone grinders om bekend staan, inclusief twee roestvrijstalen gaasjes om alleen de fijnste deeltjes door te laten.
Medium - US$ 51,19US$ 35,84
The Rocket is meer dan alleen een grinder. Dit is een compleet ballistische oplossing om je geest mee richting de sterren te transporteren. Klaar voor lancering?
1 stuk - US$ 33,36

De Thorinder Mini mag dan wel de kleine broer van de Thorinder zijn - hij is zeker net zo krachtig en efficiënt, en ziet er minstens net zo cool uit.

Wiet grinders | Metalen grinder | Houten grinder

Zoals de naam in het Engels al impliceert is een grinder gemaakt om iets te vermalen in kleine stukjes. Het kan gebruikt worden voor allerlei kruiden, maar deze grinders zijn met name uitstekend geschikt voor het vermalen van wiet. Vervolgens kun je dit gemakkelijk in je jointje, bong of vaporizer gebruiken.

Als je een grote fan bent van het groene goud heb je vast en zeker behoefte aan een hoogwaardige grinder. Azarius heeft een selectie grinders gemaakt met keuze uit vlijmscherp metaal, vintage hout of kleurrijk plastic. We zijn ervan overtuigd dat je met gemak een grinder kunt vinden waar je helemaal happy van wordt.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.