HeadshopGrinders

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Wiet grinders | Metalen grinder | Houten grinder

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Zoals de naam in het Engels al impliceert is een grinder gemaakt om iets te vermalen in kleine stukjes. Het kan gebruikt worden voor allerlei kruiden, maar deze grinders zijn met name uitstekend geschikt voor het vermalen van wiet. Vervolgens kun je dit gemakkelijk in je jointje, bong of vaporizer gebruiken.

Lees verder
45 artikelen

Sorteer op:

Vibes en Aerospaced werken samen en maken deze nagenoeg onverwoestbare maar lichtgewicht grinder.
Dus jij wilt een next-level grinder? Dan is dit monster - dat zijn naam "Shredder" absoluut recht aandoet - iets voor jou.
Klein, maar ontzettend scherp - deze 4-delige mini-grinder lust je kruiden rauw!
Kleine metalen grinder (40 mm) versierd met het fraaie Azarius logo. Een waar pronkstuk!
1 stuk - US$ 5,01
Cali Crusher Homegrown presenteert de ultieme vierdelige grinder. Gemaakt van bijna onverwoestbaar ruimtevaartaluminium en met vele handige verbeteringen aan het klassieke grinder design.
De Cali Crusher Homegrown pollinator grinder is de absoluut beste grinder die je kunt kopen. Het vermaalt met gemak en het hoogwaardig materiaal garandeert extreme duurzaamheid.
Zijn de gaasjes en O-ringen van je Cali Crusher Standard er erg aan toe? Je hoeft geen nieuwe grinder aan te schaffen als je ze met deze set gemakkelijk kan…
1 stuk - US$ 16,13US$ 11,29
Dť ultieme tweedelige grinder. De Cali Crusher Homegrown vermaalt moeiteloos en is uitzonderlijk duurzaam.
Deze prachtig uitgevoerde metalen pollen grinder beschikt over drie compartementen en een deksel met magneetsluiting. De dubbele zeef zorgt ervoor dat de kristallen (pollen) worden gescheiden van het kruid.
1 stuk - US$ 21,69
Houd je van een grove maling? De Groove grinder van Aerospaced biedt precies dat. Kom maar op met die toppen.
Luxueuze titanium grijze grinder van New Vape voor een fijne maling van kruiden.
1 stuk - US$ 76,76
Luxueuze zwarte grinder van New Vape voor een grove maling van kruiden.
1 stuk - US$ 76,76
SharpStone grinders behoren tot de beste grinders. Gemaakt van hoogwaardig aluminium met ultrascherpe mesjes voor soepel en efficiŽnt vermalen.
Met een paar snelle draaien zorgt de SharpStone Hard Top dat je kruiden helemaal fijn gemalen zijn. Hij vermaalt zelfs harder dan BLōF hebben kan.
The Rocket is meer dan alleen een grinder. Dit is een compleet ballistische oplossing om je geest mee richting de sterren te transporteren. Klaar voor lancering?
1 stuk - US$ 32,26
Wil je wat extra wiet op je soep, ik bedoel, in je joint? Geef de Weedmill een paar draaien en laat dat groene spul vallen. Klaar voor gebruik.
Deze plastic grinder van Flamez bestaat uit drie delen en heeft een doorsnede van 50 mm. Deze grinder is voorzien van een handig opbergcompartiment in de onderste helft.
1 stuk - US$ 2,78US$ 1,39
Je bent dol op hun zaden en nu is er een mooie grinder om die heerlijke wiet van Green House mee te prepareren.
1 stuk - US$ 2,23

Dit product is niet voorradig.

Deze plastic grinder van Greengo bestaat uit drie delen en heeft een doorsnede van 50 mm. Deze grinder is voorzien van een handig opbergcompartiment in de onderste helft.
bruin, 1 stuk - US$ 2,78
Transparante kruidengrinder in uitbundige rastakleuren met magnetisch deksel. De perfecte zakformaat grinder; simpel, maar doeltreffend. Diameter: 60 mm.
1 stuk - US$ 3,28US$ 1,65

Wiet grinders | Metalen grinder | Houten grinder

Zoals de naam in het Engels al impliceert is een grinder gemaakt om iets te vermalen in kleine stukjes. Het kan gebruikt worden voor allerlei kruiden, maar deze grinders zijn met name uitstekend geschikt voor het vermalen van wiet. Vervolgens kun je dit gemakkelijk in je jointje, bong of vaporizer gebruiken.

Als je een grote fan bent van het groene goud heb je vast en zeker behoefte aan een hoogwaardige grinder. Azarius heeft een selectie grinders gemaakt met keuze uit vlijmscherp metaal, vintage hout of kleurrijk plastic. We zijn ervan overtuigd dat je met gemak een grinder kunt vinden waar je helemaal happy van wordt.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.