HeadshopElektrische sigaretten

Azarius

  • $

$ 0, -

$ 0, -

Bestsellers

Elektrische sigaret | E-sigaret kopen

De elektrische sigaret of E-sigaret lijkt sterk op de reguliere sigaret, maar het bevat geen tabak, is minder schadelijk om te roken en tot wel 50% goedkoper.

Maar wat zijn E-sigaretten precies? In principe is het gewoon een vervanging voor de traditionele sigaret. Qua uiterlijk komt het heel dicht bij het origineel, het heeft dezelfde lengte als een echte sigaret en voelt ook zo aan. De elektrische sigaret bestaat uit twee onderdelen: het bruine filter gedeelte van de E-smoking sigaret is een patroon die vastgeschroefd zit in het lange witte gedeelte, wat dienst doet als batterij. Wanneer je inhaleert komt de elektrische verdamper in werking en wordt de vloeistof in het patroon verdampt, waardoor er een zachte wolk waterdamp vrijkomt. Je kunt de 'rook' ook uitblazen net als met een echte sigaret.

De rook is schone waterdamp, in plaats van verbrand tabak met schadelijke stoffen zoals teer en koolmonoxide. Je kunt kiezen uit diverse navulpatronen met verschillende smaken en nicotinegehaltes. Als je wilt stoppen met roken kun je je geleidelijk richting een nicotinevrije versie werken.

Headshop

E-sigaretten

Het roken van elektrische sigaretten is een gezondere manier om van de nicotine…

Bekijk categorie

Patronen & e-liquids

Ervaar jouw E-sigaret rook in diverse smaken en in diverse nicotinegehaltes of…

Bekijk categorie

Laatste reviews

Blog meer posts


Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.