WietzaadjesMerkenGreenLabelAmnesia (GreenLabel) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Amnesia (GreenLabel) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

AFGEPRIJSD

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Amnesia werd een grote hit in de Amsterdamse coffeeshops eind jaren 2000 en hierdoor werd deze soort ook steeds bekender in andere delen van de wereld. Dankzij de intense uplifting high is Amnesia favoriet bij degenen die hun creativiteit willen boosten, maar ook bij hen die graag een iets sterkere wietsoort in hun joint of vaporizer doen.

Amnesia is relatief makkelijk te kweken, en gedijt ook prima in grond die minder rijk is aan voedingsstoffen. Tijdens de eerste twee tot drie bloeiweken zal ze de hoogte in schieten, maar dit wordt beloond met zeer harsrijke, compacte toppen. Deze hogere planten hebben ook als voordeel dat ze geschikt zijn voor de Screen of Green methode, waarbij hoge opbrengsten mogelijk zijn met slechts een beperkt aantal planten per vierkante meter.

De smaak en geur van het eindproduct zijn uniek te noemen, met als hoofdbestanddelen citroen en dennenbomen, vanwege de hoge concentratie van de terpenen limonene en myrcene. Eenmaal op correcte wijze gedroogd en bewaard, is Amnesia buitengewoon zacht voor de longen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Amnesia (GreenLabel) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.