VaporizersWater tools & bubblers

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Bubblers voor vaporizers

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Vergroot je dampervaring met een aantal glazen water tools en bubblers. Door je vaporizer aan een bubbler te verbinden produceer je een heerlijke koele en zachte damp.

Lees verder
64 artikelen

Sorteer op:

De Bottle Rocket accessoire past op bijna elke fles met slanke hals en tovert het om tot waterkoeling voor je Launch Box of Muad-Dib vaporizer.
Dit glazen mondstukje zorgt voor verkoeling van de damp. Het mondstuk is zeer duurzaam en speciaal voor de Magic-Flight gemaakt.
1 stuk - US$ 3,50
De Orbiter bubbler sluit je aan op je Magic-Flight Launch Box of Muad-Dib Concentrate Box vaporizer voor zachte, perfect gekoelde hijsjes die je tot ongekende hoogte laten stijgen met dikke…
De UFO (Unnamed Filtration Object) is een unieke bubbler waarmee je van watergekoelde dampen kunt genieten. Gemaakt van waterbestendig bamboe en geschikt voor de Launch Box en Muad-Dib.
1 stuk - US$ 37,91

Dit product is niet voorradig.

Het waterpijp mondstuk is een spannende nieuwe manier om jouw Magic-Flight aan te sluiten op je favoriete waterpijp (14 mm). De Magic-Flight in combinatie met waterfiltratie zorgt voor koelere damp…
Sluit je PAX 2 vaporizer aan op je favoriete bubbler of bong met de PAX 2 water tool adapter van Easy Flow.
De PAX 2 wateradapter male van New Vape is zo ontworpen dat hij op de PAX 2 en 3 past.
1 stuk - US$ 57,16
Deze eenvoudige adapter maakt een verbinding mogelijk tussen je PAX 2 of 3 en een waterpijp.
1 stuk - US$ 26,25
Ga voor de volgende stap in vapen met je RastaBuddhaTao Splinter, je bong en deze glazen waterpijpadapter.

Breng je Sticky Brick Junior naar een hoger level met deze waterpijp-adapter. Hang hem aan je favoriete waterpijp en geniet van dikke, zachte dampwolken.

1 stuk - US$ 37,91
De Sticky Tube is een special ontworpen bubbler voor je HydroBrick Maxx. Kietel je keel met de allerzachtste damp.
1 stuk - US$ 220,46
Glazen bubbler mondstuk voor geweldig zachte en vochtige dampwolken. Alleen voor de Storm vape pen.
1 stuk - US$ 34,41
Een glazen adapter waarmee je de Storm vaporizer aansluit op een bubbler of ander 14 mm water tool. Inclusief roestvrijstalen gaasje.
1 stuk - US$ 22,75
Wat is beter dan een waterfilter? Twee waterfilters, natuurlijk. The Bubble van Easy Flow is de bubbler die als geen ander verkoelt en filtert. Stoner niveau: expert.
1 stuk - US$ 68,82

Dit product is niet voorradig.

De waterpijpadapter voor de TopBond Torch verbindt je Torch vaporizer met alle gangbare waterpijpstelen.
1 stuk - US$ 11,08

Dit unieke apparaat kan het beste worden beschreven als een blunt zonder bluntwrap. Supermakkelijk te gebruiken en zacht voor je keel. 

1 stuk - US$ 28,58
De VapeXhale Evo adapterkit geeft je de mogelijkheid om je glazen rig te bevestigen aan je VapeXhale Cloud Evo vaporizer.
1 set - US$ 68,82
Bereid je voor om je medicijn op grootse wijze in te nemen. Het is de kleinere versie van een klassieker als het op percoleren aankomt: dames en heren, de HydraBomb…
Mini - US$ 220,46
Ga voor de zachtste damp die de mensheid ooit heeft gekend door je EVO vaporizer te combineren met deze prachtige HydraHoneyComb bubbler.

Gebruik je Evo vaporizer op level eindbaas met deze Precision Turbine. Wat wacht er aan het eind van deze glazen reis? Een zijdezachte damp die je longen zal strelen.

1 stuk - US$ 220,46

Bubblers voor vaporizers

Vergroot je dampervaring met een aantal glazen water tools en bubblers. Door je vaporizer aan een bubbler te verbinden produceer je een heerlijke koele en zachte damp.

Glazen water tools & bubblers bij Azarius

Water tools zijn universeel of speciaal ontworpen voor een vaporizermodel. Azarius biedt een groot aantal glazen bubblers, vervangende elementen, mondstukken en adapters om het perfecte vape systeem mee in te richten.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.