VaporizersWater tools & bubblers

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Bubblers voor vaporizers

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Vergroot je dampervaring met een aantal glazen water tools en bubblers. Door je vaporizer aan een bubbler te verbinden produceer je een heerlijke koele en zachte damp.

Lees verder
62 artikelen

Sorteer op:

De ultieme toevoeging voor de Dr. Dabber is een voortreffelijk vormgegeven glazen bubbler die de dampen extra zacht maakt. Gemaakt om als hanger gebruikt te worden. Atomizer inbegrepen.
1 stuk - US$ 117,08
Dit beeldschone kunstwerk is met de hand vervaardigd in de Verenigde Staten en schenkt je zijdezachte, verrukkelijke dampen.
1 stuk - US$ 117,08
Universele waterpijp-adapter voor de FlowerMate AURA vaporizer. Eenvoudig vast te schroeven aan je vaporizer.
1 stuk - US$ 17,06
Universele waterpijp-adapter voor de FlowerMate Mini vaporizers. Eenvoudig vast te schroeven aan je vaporizer.
1 stuk - US$ 17,06
Universele waterpijp-adapter voor de FlowerMate V5.0, V5.0S en V5.0 Pro vaporizers. Eenvoudig vast te schroeven aan je FlowerMate vaporizer.
1 stuk - US$ 17,06
Kies voor koele en zachte damp door je Focusvape te verbinden met een mooie bong. Deze waterpijpadapter maakt het allemaal mogelijk.
1 stuk - US$ 14,71
Een handige verzameling rubberen ringen en gaasjes om je Ed's TNT stem of waterpijpadapter voor Arizers in optimale conditie te houden.
1 stuk - US$ 1,77
Deze bubbler is een verademing voor de ware vapefans. Door je damp met water te koelen ervaar je geen keelpijn meer bij verdampen op hoge temperatuur. Geschikt voor diverse vaporizers.
1 stuk - US$ 46,48
Een eenvoudige oplossing voor avonturiers die de Grasshopper willen gebruiken op een bong met een 18 mm downstem.
1 stuk - US$ 7,65
Zet de dubbele kamer van de Dual Haze V3 aan het werk door hem te bevestigen aan je favoriete watertool met dit glazen verbindingsstuk.
De Haze Dual V3 waterpijp-adapter is met de hand vervaardigd in de VS door Ed's TnT en gemaakt van Afrikaans blackwood (een soort ebbenhout). Het is beschikbaar als 14 mm…
18 mm - US$ 52,36
Maak van je FURY 2 een slimme, kleine waterkoelmachine met deze speciaal ontworpen bubbler. Je gaat er heel high van worden maar op een zachte manier.
1 stuk - US$ 28,83
Het mondstuk van de Elite stelt je in staat om je vaporizer op elk glazen onderdeel aan te sluiten. Past op zowel 14 mm als 18 mm aansluitingen. Let op:…
1 stuk - US$ 22,95
Vervangende Herborizer Bubbler body van borosilicaatglas.
Basic - US$ 140,02

Dit product is niet voorradig.

Waarschuwing: The Honey, de glazen bubbler van Easy Flow, kan zomaar de nieuwe liefde van je leven worden.
1 stuk - US$ 57,66
Je bent zo zacht als honing. Deze glazen tower bubbler is net zo zacht voor je keel als honing in thee op een winterdag.
1 stuk - US$ 69,42
Deze bubbler is alles wat je nodig hebt om de heerlijke damp van je Linx vaporizer in enorme, next-level superwolken te veranderen.
1 stuk - US$ 25,30
Deze waterpijpadapter (male) verbindt de Linx Gaia, Hypnos Zero en Ares met je bong. Je longen zullen juichen van al die zachte dampen.
1 stuk - US$ 19,42
Ga goed zitten want het is tijd om knetter te worden! De Little Rippa bubbler is relatief klein maar produceert fijnzinnige wolken.
1 stuk - US$ 57,66
De Bottle Rocket accessoire past op bijna elke fles met slanke hals en tovert het om tot waterkoeling voor je Launch Box of Muad-Dib vaporizer.

Bubblers voor vaporizers

Vergroot je dampervaring met een aantal glazen water tools en bubblers. Door je vaporizer aan een bubbler te verbinden produceer je een heerlijke koele en zachte damp.

Glazen water tools & bubblers bij Azarius

Water tools zijn universeel of speciaal ontworpen voor een vaporizermodel. Azarius biedt een groot aantal glazen bubblers, vervangende elementen, mondstukken en adapters om het perfecte vape systeem mee in te richten.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.