VaporizersWater tools & bubblers

Door een stroomstoring zijn we enkele uren onbereikbaar geweest. We doen momenteel ons best om de achterstand zo snel mogelijk in te halen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Bubblers voor vaporizers

Filter op

56 artikelen

Sorteer op:

De PAX 2 wateradapter female van New Vape is zo ontworpen dat hij op de PAX 2 en 3 past.

1 stuk - US$ 46,22

Dit glazen bubbler mondstuk van Easy Flow koelt de damp bij het inhaleren zonder extra benodigde adapters of onderdelen. Geschikt voor de Arizer Air en Arizer Solo.

1 stuk - US$ 37,87

Waterpijp-adapter van borosilicaatglas, geschikt voor de Arizer Air, Arizer Solo en Solo II vaporizers, waarmee je jouw vaporizer kunt aansluiten op iedere waterpijp. Gekoelde lucht betekent dat de damp zachter…
Deze watertooladapter met recht ontwerp zorgt voor een verbinding tussen je Ascent vaporizer en elke bong met een 14 of 18 mm fitting. Resultaat? Koelere en vochtigere damp. Heerlijk!
Deze watertooladapter met U-vorm is speciaal ontworpen voor de Ascent vaporizer. Dit 100% glazen onderdeel heeft een unieke vorm waardoor je handen vrij blijven.
Maak van je Boundles CFV vaporizer een draagbare bubbler met behulp van deze watertool. Zet je schrap voor heerlijk koele dampen!

1 stuk - US$ 25,03

Universele waterpijp adapter voor de Boundless CF en CFX.

1 stuk - US$ 25,03

Fluweelzachte bubbels stuiteren door de Glass Bomb Tower bubbler van Easy Flow. Het eindigt allemaal in heerlijke wolken waar de liefhebber niet genoeg van zal krijgen.

1 stuk - US$ 75,74

De bubbler voor de FlowerMate Mini v5.0 koelt en vergroot de smaak van damp waardoor je zachtere hits krijgt.

1 stuk - US$ 18,61

Deze minibubbler voor de FlowerMate V5.0S zorgt voor nieuwe smaakdetails.

1 stuk - US$ 18,61

Vervang het standaard plastic mondstuk van je Crafty of Mighty met dit glazen exemplaar voor verse, smaakvolle dampen.

1 stuk - US$ 16,05

Waterpijp-adapter van borosilicaatglas, geschikt voor de Crafty en Mighty vaporizers. Hiermee sluit je jouw vaporizer aan op iedere waterpijp.
Met het glazen bubbler mondstuk voor de Dabstorm, kun je onderweg genieten van watergekoeld verdampen. Makkelijk aan te sluiten en zorgt voor dikke dampwolken.

1 stuk - US$ 37,87

Je kan moeiteloos een DaVinci IQ aan je favoriete bong pluggen met het verlengde mondstuk adapter.

1 stuk - US$ 13,48

Natuurlijk krijg je van de IQ genoeg ideeën, maar een gloeilamp aansluiten is wel overdreven. Oh wacht, het is een prachtig ontworpen watertool die de damp van je IQ nog…

1 stuk - US$ 88,58

Dit product is niet voorradig.

Koel de damp met water met behulp van deze fraaie, handgeblazen percolator. Je kunt het aansluiten op de Dr. Dabber Ghost of elk ander 510-schroefdraad pen vaporizer.

1 stuk - US$ 127,74

De ultieme toevoeging voor de Dr. Dabber is een voortreffelijk vormgegeven glazen bubbler die de dampen extra zacht maakt. Gemaakt om als hanger gebruikt te worden. Atomizer inbegrepen.

1 stuk - US$ 127,74

Dit beeldschone kunstwerk is met de hand vervaardigd in de Verenigde Staten en schenkt je zijdezachte, verrukkelijke dampen.

1 stuk - US$ 127,74

De FlashVAPE waterpijp adapter accessoire tovert je FlashVAPE om tot een pijpvaporizer van wereldklasse!

1 stuk - US$ 24,39US$ 14,64

Universele waterpijp-adapter voor de FlowerMate AURA vaporizer. Eenvoudig vast te schroeven aan je vaporizer.

1 stuk - US$ 18,61

Vergroot je dampervaring met een aantal glazen water tools en bubblers. Door je vaporizer aan een bubbler te verbinden produceer je een heerlijke koele en zachte damp.

Glazen water tools & bubblers bij Azarius

Water tools zijn universeel of speciaal ontworpen voor een vaporizermodel. Azarius biedt een groot aantal glazen bubblers, vervangende elementen, mondstukken en adapters om het perfecte vape systeem mee in te richten.

Vaporizers
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.