VaporizersWater tools & bubblers

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Bubblers voor vaporizers

Vergroot je dampervaring met een aantal glazen water tools en bubblers. Door je vaporizer aan een bubbler te verbinden produceer je een heerlijke koele en zachte damp.

Glazen water tools & bubblers bij Azarius

Water tools zijn universeel of speciaal ontworpen voor een vaporizermodel. Azarius biedt een groot aantal glazen bubblers, vervangende elementen, mondstukken en adapters om het perfecte vape systeem mee in te richten.

Top 5 hash vaporizers

Sorteer op:

De PAX 2 wateradapter female van New Vape is zo ontworpen dat hij op de PAX 2 en 3 past.

1 stuk - US$ 41,86

Dit glazen bubbler mondstuk van Easy Flow koelt de damp bij het inhaleren zonder extra benodigde adapters of onderdelen. Geschikt voor de Arizer Air en Arizer Solo.

1 stuk - US$ 35,80

Waterpijp-adapter van borosilicaatglas, geschikt voor de Arizer Air, Arizer Solo en Solo II vaporizers, waarmee je jouw vaporizer kunt aansluiten op iedere waterpijp. Gekoelde lucht betekent dat de damp zachter…
Deze watertooladapter met recht ontwerp zorgt voor een verbinding tussen je Ascent vaporizer en elke bong met een 14 of 18 mm fitting. Resultaat? Koelere en vochtigere damp. Heerlijk!
Deze watertooladapter met U-vorm is speciaal ontworpen voor de Ascent vaporizer. Dit 100% glazen onderdeel heeft een unieke vorm waardoor je handen vrij blijven.
Maak van je Boundles CFV vaporizer een draagbare bubbler met behulp van deze watertool. Zet je schrap voor heerlijk koele dampen!

1 stuk - US$ 23,66

Universele waterpijp adapter voor de Boundless CF en CFX.

1 stuk - US$ 23,66

Fluweelzachte bubbels stuiteren door de Glass Bomb Tower bubbler van Easy Flow. Het eindigt allemaal in heerlijke wolken waar de liefhebber niet genoeg van zal krijgen.

1 stuk - US$ 71,59

De bubbler voor de FlowerMate Mini v5.0 koelt en vergroot de smaak van damp waardoor je zachtere hits krijgt.

1 stuk - US$ 17,59

Deze minibubbler voor de FlowerMate V5.0S zorgt voor nieuwe smaakdetails.

1 stuk - US$ 17,59

Vervang het standaard plastic mondstuk van je Crafty of Mighty met dit glazen exemplaar voor verse, smaakvolle dampen.

1 stuk - US$ 15,17

Waterpijp-adapter van borosilicaatglas, geschikt voor de Crafty en Mighty vaporizers. Hiermee sluit je jouw vaporizer aan op iedere waterpijp.
Met het glazen bubbler mondstuk voor de Dabstorm, kun je onderweg genieten van watergekoeld verdampen. Makkelijk aan te sluiten en zorgt voor dikke dampwolken.

1 stuk - US$ 35,80

Je kan moeiteloos een DaVinci IQ aan je favoriete bong pluggen met het verlengde mondstuk adapter.

1 stuk - US$ 12,74

Natuurlijk krijg je van de IQ genoeg ideeën, maar een gloeilamp aansluiten is wel overdreven. Oh wacht, het is een prachtig ontworpen watertool die de damp van je IQ nog…

1 stuk - US$ 83,73

Koel de damp met water met behulp van deze fraaie, handgeblazen percolator. Je kunt het aansluiten op de Dr. Dabber Ghost of elk ander 510-schroefdraad pen vaporizer.

1 stuk - US$ 120,74

De ultieme toevoeging voor de Dr. Dabber is een voortreffelijk vormgegeven glazen bubbler die de dampen extra zacht maakt. Gemaakt om als hanger gebruikt te worden. Atomizer inbegrepen.

1 stuk - US$ 120,74

Dit beeldschone kunstwerk is met de hand vervaardigd in de Verenigde Staten en schenkt je zijdezachte, verrukkelijke dampen.

1 stuk - US$ 120,74

De FlashVAPE waterpijp adapter accessoire tovert je FlashVAPE om tot een pijpvaporizer van wereldklasse!

1 stuk - US$ 23,06US$ 13,83

Universele waterpijp-adapter voor de FlowerMate AURA vaporizer. Eenvoudig vast te schroeven aan je vaporizer.

1 stuk - US$ 17,59

Pimp je Flowermate Swift Pro met deze bubbler. Heerlijk zachte en aromatische dampen.

1 stuk - US$ 23,66

Universele waterpijp-adapter voor de FlowerMate Mini vaporizers. Eenvoudig vast te schroeven aan je vaporizer.

1 stuk - US$ 17,59

Universele waterpijp-adapter voor de FlowerMate V5.0, V5.0S en V5.0 Pro vaporizers. Eenvoudig vast te schroeven aan je FlowerMate vaporizer.

1 stuk - US$ 17,59

Deze bubbler is een verademing voor de ware vapefans. Door je damp met water te koelen ervaar je geen keelpijn meer bij verdampen op hoge temperatuur. Geschikt voor diverse vaporizers.

1 stuk - US$ 47,93

Een eenvoudige oplossing voor avonturiers die de Grasshopper willen gebruiken op een bong met een 18 mm downstem.

1 stuk - US$ 7,89

Zet de dubbele kamer van de Dual Haze V3 aan het werk door hem te bevestigen aan je favoriete watertool met dit glazen verbindingsstuk.
De Haze Dual V3 waterpijp-adapter is met de hand vervaardigd in de VS door Ed's TnT en gemaakt van Afrikaans blackwood (een soort ebbenhout). Het is beschikbaar als 14 mm…

18 mm - US$ 54,00

Het mondstuk van de Elite stelt je in staat om je vaporizer op elk glazen onderdeel aan te sluiten. Past op zowel 14 mm als 18 mm aansluitingen. Let op:…

1 stuk - US$ 23,66

Sluit jouw HerbalAire H3 aan op bijna elke glazen bong. Deze adapter heeft een universele aansluiting en is geschikt voor zowel 14 mm als 18 mm bongs.

1 stuk - US$ 27,30

Vervangende Herborizer Bubbler body van borosilicaatglas.

Basic - US$ 165,03

Waarschuwing: The Honey, de glazen bubbler van Easy Flow, kan zomaar de nieuwe liefde van je leven worden.

1 stuk - US$ 59,46

Je bent zo zacht als honing. Deze glazen tower bubbler is net zo zacht voor je keel als honing in thee op een winterdag.

1 stuk - US$ 71,59

De Bottle Rocket accessoire past op bijna elke fles met slanke hals en tovert het om tot waterkoeling voor je Launch Box of Muad-Dib vaporizer.
Dit glazen mondstukje zorgt voor verkoeling van de damp. Het mondstuk is zeer duurzaam en speciaal voor de Magic-Flight gemaakt.

1 stuk - US$ 3,64

De Orbiter bubbler sluit je aan op je Magic-Flight Launch Box of Muad-Dib Concentrate Box vaporizer voor zachte, perfect gekoelde hijsjes die je tot ongekende hoogte laten stijgen met dikke…
De UFO (Unnamed Filtration Object) is een unieke bubbler waarmee je van watergekoelde dampen kunt genieten. Gemaakt van waterbestendig bamboe en geschikt voor de Launch Box en Muad-Dib.

1 stuk - US$ 39,44

Het waterpijp mondstuk is een spannende nieuwe manier om jouw Magic-Flight aan te sluiten op je favoriete waterpijp (14 mm). De Magic-Flight in combinatie met waterfiltratie zorgt voor koelere damp…
Sluit je PAX 2 vaporizer aan op je favoriete bubbler of bong met de PAX 2 water tool adapter van Easy Flow.
De PAX 2 wateradapter male van New Vape is zo ontworpen dat hij op de PAX 2 en 3 past.

1 stuk - US$ 41,86

Breng je Sticky Brick Junior naar een hoger level met deze waterpijp-adapter. Hang hem aan je favoriete waterpijp en geniet van dikke, zachte dampwolken.

1 stuk - US$ 39,44

Glazen bubbler mondstuk voor geweldig zachte en vochtige dampwolken. Alleen voor de Storm vape pen.

1 stuk - US$ 35,80

Een glazen adapter waarmee je de Storm vaporizer aansluit op een bubbler of ander 14 mm water tool. Inclusief roestvrijstalen gaasje.

1 stuk - US$ 23,66

De waterpijpadapter voor de TopBond Odin verbindt je Odin vaporizer met alle gangbare waterpijpstelen.

1 stuk - US$ 11,53

De waterpijpadapter voor de TopBond Torch verbindt je Torch vaporizer met alle gangbare waterpijpstelen.

1 stuk - US$ 11,53

Dit unieke apparaat kan het beste worden beschreven als een blunt zonder bluntwrap. Supermakkelijk te gebruiken en zacht voor je keel. 

1 stuk - US$ 29,73

De VapeXhale Evo adapterkit geeft je de mogelijkheid om je glazen rig te bevestigen aan je VapeXhale Cloud Evo vaporizer.

1 set - US$ 71,59

Dit product is niet voorradig.

Kus de koning! De percolator in de vorm van een granaat zet de wereld op haar kop: dit is het waterelement dat je omver zal blazen.

1 stuk - US$ 265,74

Dit product is niet voorradig.

Bereid je voor om je medicijn op grootse wijze in te nemen. Het is de klassieker der klassiekers als het op percoleren aankomt: dames en heren, de Hydrabomb.

1 stuk - US$ 229,34

Dit product is niet voorradig.

Gebruik je Evo vaporizer op level eindbaas met deze Precision Turbine. Wat wacht er aan het eind van deze glazen reis? Een zijdezachte damp die je longen zal strelen.

1 stuk - US$ 229,34

Dit glazen waterfilter kan aangesloten worden op je VapirRise 2.0 of Vapir NO2 vaporizer om de damp te bevochtigen en af te koelen voordat je het inhaleert.

1 stuk - US$ 48,48

Verkoel de krachtige dampen van de VapirRise 2.0 tot een aangename temperatuur met behulp van deze geweldige bubbler.

1 stuk - US$ 83,73

De Cane-Gun is een pijp-adapter die gecombineerd kan worden met de VapoCane Fusion vaporizer en alle diffusie-adapters en glazen bowls. Gemaakt van hittebestendig borosilicaatglas.

1 stuk - US$ 20,02

Dit product is niet voorradig.

De Cane-Gun is een 'Sherlock' pijp-adapter die gecombineerd kan worden met de VapoCane Fusion vaporizer en alle diffusie-adapters en glazen bowls. Borosilicaatglas onderdeel met 18 mm vrouwelijke joint.

1 stuk - US$ 13,35

Dit product is niet voorradig.

De eenvoudig te gebruiken glazen bubbler voor de XMAX Starry wordt geleverd met een slang zodat je comfortabel koele damp kunt verzamelen.

1 stuk - US$ 17,59

Zeet je favoriete waterpijp op de XMAX Starry en geniet van zachte dampen vol heerlijke smaken.

1 stuk - US$ 11,53

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.