VaporizersOnderdelenDr Dabber

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Dr Dabber

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

21 artikelen

Sorteer op:

Het Dr. Dabber Aurora bovenstuk is een reserve element voor je Aurora vaporizer met 3 verschillende atomizers.
1 set - US$ 63,44
Een keramisch mondstuk met contouren ontworpen voor de Aurora vaporizer. De shotgun-vorm help bij het verbeteren van de luchtstroom en voorkomt verstoppingen.
1 stuk - US$ 5,24
Ben je vergeten waar je de batterij voor je Dr Dabber Aurora hebt gelaten? Niet meteen een nieuw apparaat kopen, een vervangende batterij werkt prima.
1 stuk - US$ 45,98
Reserve atomizer met dubbel keramisch draad voor de Dr. Dabber Aurora pen. Deze atomizer is het meest geschikt voor concentraten met een hoge viscositeit.
1 stuk - US$ 25,03
Reserve keramische halo atomizer voor de Dr. Dabber Aurora pen. Deze atomizer is het meest geschikt voor wasachtige concentraten.
1 stuk - US$ 25,03
De Aurora magneetverbinding naar 510-draad is ontworpen om je Aurora compatibel te maken met elke 510-draad.
1 stuk - US$ 16,88
Extra keramische nail voor de Dr. Dabber Boost vaporizer.
1 stuk - US$ 22,70
Reserve magnetische carb cap en laadtool voor de Dr. Dabber Boost vaporizer.
1 stuk - US$ 28,52
Met de kracht van subatomische deeltjes (en een klein beetje magie) kan deze atomizer elk concentraat dat je erin stopt volledig verdampen. Handig ter vervanging of als reserveonderdeel.
1 stuk - US$ 16,88
Zelfs een dokter heeft niet het eeuwige leven, dus als je Dr. Dabber Ghost de geest heeft gegeven, kun je het met deze reservebatterij nieuw leven inblazen.
1 stuk - US$ 34,34
Een reserve atomizer voor de glazen Dr. Dabber opzetstukken.
1 stuk - US$ 22,70
Een losse globe atomizer voor de Dr. Dabber vaporizer, zonder mondstuk. Kan gelukkig zonder doktersvoorschrift besteld worden.
1 piece - US$ 20,37
Orginele keramische atomizer voor de Dr. Dabber Ghost pen vaporizer. Deze atomizer beschikt over Ceramicore technologie en de bekroonde Titanium spoel.
1 stuk - US$ 18,04
Zelfs de meest handige chirurg laat soms nog iets uit z'n handen vallen, zoals een glazen globe op de vloer, of een scalpel in de verkeerde milt. Geen zorgen, alles…
1 stuk - US$ 16,88
Komt een man bij de dokter met een gebroken glazen globe voor zijn Dr. Dabber Ghost pen, waarop de dokter roept, "wat doe je hier? Koop een reserveonderdeel bij Azarius!"
1 stuk - US$ 22,70
Een spook zonder kop is geen blij spook. Vervangend bovenstuk voor de Dr. Dabber Ghost, wat bestaat uit het mondstuk, filter en de Ghost atomizer.
1 stuk - US$ 28,52
Deze hoogwaardige siliconen matjes van Dr. Dabber zijn speciaal ontworpen als hulpmiddelen bij het omgaan met kleverige concentraten zoals waxes, oliŽn en honing.
Klein - US$ 11,06
Reserve of vervangende atomizer voor de Dr. Dabber Light pen vaporizer.
1 stuk - US$ 14,55
Zelfs een dokter heeft niet het eeuwige leven, dus als er bij je Dr. Dabber Light even geen lampje gaat branden, kun je het met deze reservebatterij nieuw leven inblazen.
1 stuk - US$ 22,70
Vervangend bovenstuk voor de Dr. Dabber Light, wat bestaat uit het mondstuk, filter en de Light atomizer.
1 stuk - US$ 20,37
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.