VaporizersDraagbare vaporizers

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Draagbare vaporizers

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Draagbare vaporizers kun je overal mee naartoe nemen, ook naar plaatsen waar geen stopcontact in de buurt is. Deze vaporizers vergen enkel de vlam van een butaangasaansteker of kunnen aangesloten worden op een draagbare accu.

73 artikelen

Sorteer op:

Memo van het Dynavap laboratorium: maak een OmniVap en NonaVong hybride. Het resultaat is de OmniVonG die de variabele luchtstroom van de OmniVap combineert met het natuurlijke gevoel van de…
De VapCap is een van de kleinste vaporizers op de markt en je verhit hem zelf zodat je nog steeds met vuur mag spelen.
1 stuk - US$ 52,95US$ 45,89
De Vapman is een bestendige draagbare vaporizer. Hij bevat materialen van de hoogste kwaliteit, is handgemaakt en past in een hardplastic beschermdoosje. Verkrijgbaar in uitvoeringen Basic of Classic.
De Vaponic is een betrouwbare en goed doordachte draagbare vaporizer gemaakt van veilige materialen van hoge kwaliteit.
1 stuk - US$ 45,89US$ 34,12
De VaporGenie Aluminium Bat is ontworpen om het ultieme te bieden in draagbaarheid, duurzaamheid en gemak. Het past gemakkelijk in je zak en is ideaal voor onderweg.
1 stuk - US$ 57,66

Dit product is niet voorradig.

De VaporGenie Classic is een vaporizer pijp die veel veiliger en aangenamer in het gebruik is dan een gewone pijp. Het is een hoogwaardig, duurzaam produkt waarvan je jaren kunt…
Maak een wens voor een eenvoudig te bedienen vaporizerpijp met compromisloze kwaliteit en de VaporGenie laat deze in vervulling gaan met de Glass Bat.
1 stuk - US$ 104,72
De VaporGenie Glass Sherlock is een unieke, handgeblazen glazen vaporizerpijp die werkt met de befaamde VaporGenie filtertechniek.
1 stuk - US$ 175,32

Dit product is niet voorradig.

De VaporGenie Stainless Coil is een meer artistieke variant van de verder vrij conventionele vaporizer pijpen. Voor diegenen die willen vaporiseren in stijl!
1 stuk - US$ 52,95

Dit product is niet voorradig.

Deze eenvoudige maar krachtige mod box geeft je heel veel vrijheid om een gepersonaliseerde vape-ervaring samen te stellen.
1 stuk - US$ 81,19
Sterker, beter, sneller - de WISPR 2 is in alles een goed vervolg. Het biedt een betere kwaliteit met dezelfde retro stijl. Eindelijk een vaporizer die je in gezelschap durft…

Dit product is niet voorradig.

Onder de indruk van de XMAX Starry? Dan zul je al helemaal gek zijn op de XMAX Starry V2! Hij heeft onder andere een sterkere batterij (2900 mAh), een koeler…
1 stuk - US$ 88,25

Dit product is niet voorradig.

De fenomenale dampproductie van deze mooie, gebruiksvriendelijke hybride vape doet je bijna vergeten dat hij dezelfde naam heeft als die cult-horrorfilm uit de jaren '80.
1 stuk - US$ 104,72
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.