VaporizersDraagbare vaporizers

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Draagbare vaporizers

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Draagbare vaporizers kun je overal mee naartoe nemen, ook naar plaatsen waar geen stopcontact in de buurt is. Deze vaporizers vergen enkel de vlam van een butaangasaansteker of kunnen aangesloten worden op een draagbare accu.

73 artikelen

Sorteer op:

Wat is beter dan een†vaporizer met ťťn kamer? Juist, een vaporizer met vier kamers. Ook biedt de Haze Square on-demand convectiedamp.
Pro - US$ 234,16US$ 187,09
Deze makkelijk te gebruiken vaporizer van Healthy Rips is het pareltje in zijn prijsklasse. En, het is allemaal convectie schatje, pure smaak en machtige damp. May the Force be with…
1 stuk - US$ 175,32US$ 116,49
Vaporisten opgelet! De Healthy Rips Fury is de perfecte match voor iedereen die houdt van goede dampwolken, een discreet apparaat en een lage prijs.
1 stuk - US$ 175,32US$ 116,49

Dit product is niet voorradig.

Deze ĎLog Lady approvedí vaporizer lijkt op het eerste gezicht een simpel blok hout. Maar als je hem opent kan hij met behulp van alleen een aansteker de meest waanzinnige…
De nieuwe generatie vaporizers... De IOLITE Original is een revolutionaire, draadloze zakformaat vaporizer. De vaporizer werkt op gas en is binnen 45 seconden klaar voor gebruik.
zwart - US$ 111,78US$ 100,02

De moeder van alle vaporizers is hier. Dankzij haar metalen behuizing voelt de Gaia van Linx zeer comfortabel. De hybride verhitting in combinatie met een glazen mondstuk produceert dampen waar…

Standaard om je Mighty vaporizer mee ten toon te stellen.
1 stuk - US$ 57,66
Vape-fans opgelet. Ga even zitten en haal diep adem. De TopBond Novae is onze eerste convectievaporizer onder de 100 euro. Adem je nog? Novae is ook uitgerust met een verwisselbare…
1 stuk - US$ 92,96US$ 81,19
De Novae 2 van Topbond voegt een aantal verbeteringen toe waardoor je moeilijk om deze convenctievaporizer heen kan.
1 stuk - US$ 116,49US$ 104,72
Odin keert terug! De eerste Topbond vaporizer krijgt een vervolg met een aantal interessante verbeteringen.
1 stuk - US$ 116,49US$ 88,25
Heb je zin om weer met blokken te spelen? En vuur? Dan zal de prachtige OG Brick vaporizer van Sticky Brick Labs voor uren onbezorgd plezier zorgen.

Hier is hij dan: de langverwachte PAX 3 vaporizer. De opvolger van een ware klassieker kent een aantal innovaties. En hij ziet er ook prachtig uit.

De Puffco Peak brengt het vapen van concentraten naar een hoger plan. Op eenvoudige en stijlvolle wijze is een ware piekervaring binnen handbereik.
1 stuk - US$ 410,66
Je zoektocht naar puur convectie vapen is net beŽindigd: hier is de RastaBuddhaTao Splinter!

Dit product is niet voorradig.

Haal de volle magie uit je favoriete kruiden met deze handzame, draagbare vaporizer. Verdampt de oliŽn tot een kosmische damp, zonder koolmonoxide of kooldioxide.
1 stuk - US$ 13,53
Nee, dit is niet de ideale vaporizer voor kinderen. Het is de handzame vape van Sticky Brick Labs enkel gemaakt van houten blokken en glas.
Handgemaakt van natuurlijke materialen, Sticky Brick Labs weet weer te vlammen met de Runt vaporizer.
De Storm Spirit is opnieuw een slim ontworpen draagbare vaporizer die voldoet aan alle eisen voor een goede gebruikservaring. Inhaleer die spirituele dampen!
1 stuk - US$ 140,02
Dynavap slaat weer toe met de NonaVonG VapCap. Zo simpel, maar tegelijkertijd zo effectief.
Een van de mooiste VapCaps is nu nog groter. Natuurlijk beschikt de NonaVong nog steeds over een taps toelopend middenstuk wat zorgt voor een plezierige grip.
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.