VaporizersDraagbare vaporizers

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Draagbare vaporizers

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Draagbare vaporizers kun je overal mee naartoe nemen, ook naar plaatsen waar geen stopcontact in de buurt is. Deze vaporizers vergen enkel de vlam van een butaangasaansteker of kunnen aangesloten worden op een draagbare accu.

62 artikelen

Sorteer op:

Je zoektocht naar puur convectie vapen is net beŽindigd: hier is de RastaBuddhaTao Splinter!
zwarthout (V2) - US$ 170,60
De Splinter Z is een nieuw, langer familielid van de zeer geliefde RastaBuddhaTao familie. Puur convectie vapen is nog intenser geworden!
V2 Blackwood - US$ 227,84

Dit product is niet voorradig.

Nee, dit is niet de ideale vaporizer voor kinderen. Het is de handzame vape van Sticky Brick Labs enkel gemaakt van houten blokken en glas.
Handgemaakt van natuurlijke materialen, Sticky Brick Labs weet weer te vlammen met de Runt vaporizer.

Dit product is niet voorradig.

De Storm Sapphire is een verborgen juweeltje onder de draagbare vaporizers. Maar negeer hem niet, hij kan vrijwel alles doen wat je van een vaporizer mag verwachten.
1 stuk - US$ 74,42

Dit product is niet voorradig.

De Storm Spirit is opnieuw een slim ontworpen draagbare vaporizer die voldoet aan alle eisen voor een goede gebruikservaring. Inhaleer die spirituele dampen!
1 stuk - US$ 136,25

Dit product is niet voorradig.

Even opzij NonaVonG, hier is de VapCap HydraVonG! Mooie houtdetails, een nieuw ontworpen klapgat en klaar voor gebruik met bongs.
You spin me round like a HydraVonG XLS. Een prachtige interpretatie van de HydraVong met een houten mondstuk. Kan in combinatie met bongs worden gebruikt voor extra zachte dampen.
Zoek je een VapCap die bij jouw industriŽle look past? Probeer dan de VapCap M uit. Strak en sterk met dezelfde betrouwbare techniek van verhitten en klikken.
VapCap M 2019 - US$ 85,87
De VapCap M 2020 is de vernieuwde versie van de populaire DynaVap vlamvaporizer. De 2020 M zit weer vol kleine innovaties die zorgen voor een heerlijke high.
1 stuk - US$ 90,45
Iedereen houdt van de VapCap 'M'. Nu verkijgbaar in drie schitterende kleuren. Kies je favoriet voordat ze weg zijn!

Dit product is niet voorradig.

Dynavap slaat weer toe met de NonaVonG VapCap. Zo simpel, maar tegelijkertijd zo effectief.
Memo van het Dynavap laboratorium: maak een OmniVap en NonaVong hybride. Het resultaat is de OmniVonG die de variabele luchtstroom van de OmniVap combineert met het natuurlijke gevoel van de…
De OmniVong Hydra XL is het premium model uit de geweldige Hydra-lijn van DynaVap. Complete controle over de luchtstroom voor de liefhebber van vlamvaporizers.
De VapCap is een van de kleinste vaporizers op de markt en je verhit hem zelf zodat je nog steeds met vuur mag spelen.
1 stuk - US$ 51,52US$ 44,65
De Vaponic is een betrouwbare en goed doordachte draagbare vaporizer gemaakt van veilige materialen van hoge kwaliteit.
1 stuk - US$ 44,65US$ 33,20
De VaporGenie Aluminium Bat is ontworpen om het ultieme te bieden in draagbaarheid, duurzaamheid en gemak. Het past gemakkelijk in je zak en is ideaal voor onderweg.
1 stuk - US$ 56,10
De VaporGenie Classic is een vaporizer pijp die veel veiliger en aangenamer in het gebruik is dan een gewone pijp. Het is een hoogwaardig, duurzaam produkt waarvan je jaren kunt…
Maak een wens voor een eenvoudig te bedienen vaporizerpijp met compromisloze kwaliteit en de VaporGenie laat deze in vervulling gaan met de Glass Bat.
1 stuk - US$ 101,90
De VaporGenie Glass Sherlock is een unieke, handgeblazen glazen vaporizerpijp die werkt met de befaamde VaporGenie filtertechniek.
1 stuk - US$ 170,60
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.