VaporizersDraagbare vaporizers

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Draagbare vaporizers

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Draagbare vaporizers kun je overal mee naartoe nemen, ook naar plaatsen waar geen stopcontact in de buurt is. Deze vaporizers vergen enkel de vlam van een butaangasaansteker of kunnen aangesloten worden op een draagbare accu.

80 artikelen

Sorteer op:

Extra huiswerk: werk aan je vapetechniek, want de Boundless CFV maakt gebruik van volledige convectie-verhitting. Het resultaat? Nog zachtere dampen met een heerlijke smaak.

De Boundless CFX vaporizer is de grote broer van de CF met volledige temperatuurcontrole, oled-scherm, gescheiden luchtkanaal en een opwarmtijd van slechts 20 seconden.
1 stuk - US$ 169,75US$ 146,97
Boundless Tera - een krachtige 100% convectievaporizer van Boundless.
1 stuk - US$ 226,72
De Crafty+ is gereed voor een nieuw decennium. De populaire draagbare vaporizer is nu sneller, lichter en krachtiger!
1 stuk - US$ 339,51
De DaVinci brengt geavanceerde functies, functionaliteit en uitstekende verdampkwaliteiten samen in fraaie vaporizer op broekzakformaat.
Zwart - US$ 124,18
Verhoog met deze innovatieve vaporizer je IQ tot het niveau van Leonardo da Vinci. Echt de slimste keuze.
Klaar voor een reis naar de verre uithoeken van de kosmos? Met de Reiziger is de ultieme high binnen handbereik.

Dit product is niet voorradig.

Dr. Dabber Boost eRig is een hoogwaardige oplossing voor het dabben van concentraten en wasachtige oliŽn.
1 stuk - US$ 181,15

Dit product is niet voorradig.

Herrijs uit de as als de mythologische vogel. Alleen gebruiken we tegenwoordig convectie-dampen uit kruiden, oliŽn en wax zoals geproduceerd door de Fenix.
1 stuk - US$ 67,22

Dit product is niet voorradig.

De Firefly 2+ is hier! Volledige convectieverdamping op zijn allerbest voor zowel wiet als concentraten. Nu met een verbeterde luchtstroom en batterijduur.

Dus je wilt overstappen naar vapen, maar geen afstand doen van je geliefde bong? Waarom zou je ze niet combineren? De Flip Brick is een handige water tool adapter en…

De Hybrid X is een alles-in-een oplossing voor mensen die vloeistoffen, kruiden en concentraten met dezelfde vaporizer willen dampen.
Zwart - US$ 112,79
De FlowerMate UNO is een complete draagbare convectievaporizer en een krachtpatser die de hele dag door blijft dampen dankzij zijn speciale batterij.
1 stuk - US$ 169,75
FlowerMate V5 Nano, de mooiste versie tot nu toe? Deze klassieker ziet er niet alleen superstrak uit maar beschikt ook over een aantal fijne nieuwe functies.
1 stuk - US$ 124,18

De FlowerMate V5.0S Pro krijgt een upgrade. De prestaties blijven buitengewoon goed maar met de toevoeging van een usb-poort kun je hem nu overal opladen. En check meteen even die…

Deze krachtige, praktisch onverwoestbare vaporizer zit barstensvol met extra functies. Verdampt hij kruiden? Natuurlijk. Wax en oliŽn? Geen probleem. Dabs? Check. De PURE HIT beschikt zelfs over een waterfilter.
1 stuk - US$ 158,36
Focus V van iFocus Technology is een slim ontworpen vaporizer die voldoet aan alle behoeften van de beginnende vaper. Pak die focus!
zwart - US$ 90,00
Ga voor de allerhoogste high met de Focus V Carta, een draagbare dab rig die in een oogwenk cannabisconcentraten verdampt.
1 stuk - US$ 283,68

Dit product is niet voorradig.

Focus V Pro S, een vaporizer van staal die over alle vernieuwingen van de Focus V Pro beschikt, heeft een zacht industriŽle look.
Zwart - US$ 101,40

Dit product is niet voorradig.

Focusvape Pro is ontworpen voor de dampfanaat die van precisie houdt. Het OLED-scherm maakt al het verschil.
zwart - US$ 101,40

Dit product is niet voorradig.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.