VaporizersVaporizers onder Ä100

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Vaporizers onder Ä100

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Alle vaporizers onder 100 euro in een handige categorie. Wil je de beste koop vinden of gewoon eens vapen uitproberen? Hier vind je alle vaporizers onder €100 die we bij Azarius verkopen.

47 artikelen

Sorteer op:

Linx Ember presenteert een uiterst betaalbare penvaporizer voor extracten. Klein maar gericht op grote effecten, met name in sesh-modus.
1 stuk - US$ 45,61
Dit kleine apparaatje maakt prachtige, heerlijke dampwolken van je e-liquids en oliŽn. Hij is zo klein dat je hem ongezien in je hand kunt houden. Een echte ninja-vape dus!
1 stuk - US$ 33,91
Hypnos, de Griekse god van de slaap, gebruikte en klein gereedschap om zijn iedereen mee tot slaap te sussen. Dit is de vernieuwde versie voor gebruik met concentraten.
De Magic Flight Launch Box is een compacte elektrische draagbare vaporizer. Met de MFLB kun je altijd en overal snel en efficiŽnt verdampen!
De Muad-Dib Concentrate Box van Magic-Flight is een compacte en zeer draagbare vaporizer speciaal ontwikkeld voor het verdampen van concentraat. De meest eenvoudige manier om te dabben!
Vape-fans opgelet. Ga even zitten en haal diep adem. De TopBond Novae is onze eerste convectievaporizer onder de 100 euro. Adem je nog? Novae is ook uitgerust met een verwisselbare…
1 stuk - US$ 92,39US$ 80,69
De Novae 2 van Topbond voegt een aantal verbeteringen toe waardoor je moeilijk om deze convenctievaporizer heen kan.
1 stuk - US$ 115,78US$ 104,08
Maak met gemak je eigen vape olie cartridge en geniet er direct van, met de complete O.penVAPE 'Fill-It-Yourself' kit. Bevat de coilless vaporizer pen en accessoires voor het vullen van…
1 stuk - US$ 57,30
Odin keert terug! De eerste Topbond vaporizer krijgt een vervolg met een aantal interessante verbeteringen.
1 stuk - US$ 115,78US$ 87,71
Ben je nieuwsgierig naar concentraten maar schrikken nails en rigs je af? Puffco presenteert de oplossing: een elegante concentraatpen. De Puffco Plus.
Puffco Plus - updated - US$ 115,78
Wat is dat verleidelijke groene licht? Het is de wolkknop op de Puffco Pro 2 die je kostbare concentraat in prachtige dampen omtovert.
1 stuk - US$ 80,69
Haal de volle magie uit je favoriete kruiden met deze handzame, draagbare vaporizer. Verdampt de oliŽn tot een kosmische damp, zonder koolmonoxide of kooldioxide.
1 stuk - US$ 13,45
De Storm pen vaporizer heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding die je kunt vinden. De Storm verdampt moeiteloos kruiden, hars en oliŽn, en biedt vijf temperatuurstanden.
1 stuk - US$ 104,08
Zodra je de Top-Vapor VP110 aan zet creŽren de blauwe, groene en rode LEDs een mooie lichtshow. Het ontwerp van deze vaporizer is futuristisch, maar hij is toch zeer makkelijk…
1 set - US$ 52,04
Dynavap slaat weer toe met de NonaVonG VapCap. Zo simpel, maar tegelijkertijd zo effectief.
De VapCap is een van de kleinste vaporizers op de markt en je verhit hem zelf zodat je nog steeds met vuur mag spelen.
1 stuk - US$ 52,63US$ 45,61
De Vapman is een bestendige draagbare vaporizer. Hij bevat materialen van de hoogste kwaliteit, is handgemaakt en past in een hardplastic beschermdoosje. Verkrijgbaar in uitvoeringen Basic of Classic.
De Vapo-bowl heeft een standaard schroefdraad, dat het mogelijk maakt hem op allerlei soorten pijpjes en bongs aan te sluiten, die daardoor omgetoverd worden in effectieve vaporizers.
metaal - US$ 8,77
De Vapocane Fusion verandert je glazen bong in een effectieve verdamper. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een bong met een 14.5 mm of 18.8 mm ingeslepen holte.
1 stuk - US$ 29,24
De Vaponic is een betrouwbare en goed doordachte draagbare vaporizer gemaakt van veilige materialen van hoge kwaliteit.
1 stuk - US$ 45,61US$ 33,91
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.