VaporizersVaporizers onder Ä100

Ben je op zoek naar een magisch cadeautje? Laat je inspireren door onze top 50 cadeautips voor de feestdagen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Vaporizers onder Ä100

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Alle vaporizers onder 100 euro in een handige categorie. Wil je de beste koop vinden of gewoon eens vapen uitproberen? Hier vind je alle vaporizers onder €100 die we bij Azarius verkopen.

50 artikelen

Sorteer op:

Zoek je een VapCap die bij jouw industriŽle look past? Probeer dan de VapCap M uit. Strak en sterk met dezelfde betrouwbare techniek van verhitten en klikken.
Boundless doet met de CF 710 mee aan het concentratenspel. Hij ziet er klein uit maar produceert prachtige wolken vol smakelijke moleculen. Dab maar raak!
De CFC is de jongste telg van de Boundless familie en zoals de meeste jonge broers is hij het meest trendy en futuristisch.
1 stuk - US$ 63,93
Was je weg van de superhandige Boundless CFC? Dan zul je zonder twijfel vallen voor de verbeterde CFC 2.0. Soms worden dingen gewoon beter.
1 stuk - US$ 91,83
Eerste hulp voor onopvallend verdampen. De magnetische Aurora pen vaporizer is de perfecte keus om snel een dosis concentraat toe te dienen. Uitgerust met 3 temperatuurstanden en 3 unieke atomizers…
1 stuk - US$ 103,45
Wil je concentraat of olie verdampen? De dokter schrijft de Dr. Dabber Ghost voor. Deze pen vaporizer is speciaal ontwikkeld om op lage temperatuur te verdampen met behulp van de…
1 stuk - US$ 87,18
De Light pen vaporizer van Dr. Dabber is een kleinere en meer discrete versie van de Dr. Dabber Ghost. Bereid je voor om versteld staan wat een voortreffelijke smaak deze…
1 stuk - US$ 56,96
Een simpele glazen vapo-pijp ontworpen door activist en vaporizer pionier Eagle Bill. Maakt het mogelijk om te vaporiseren wanneer je maar wil en waar je ook bent!
1 stuk - US$ 16,85
Herrijs uit de as als de mythologische vogel. Alleen gebruiken we tegenwoordig convectie-dampen uit kruiden, oliŽn en wax zoals geproduceerd door de Fenix.
1 stuk - US$ 80,20
Hoe klein kan een vaporizer zijn? Deze vaporizer met conductieverhitting past echt in je hand (of je vuist als je heel discreet wilt zijn.) Een nieuwe standaard voor de draagbare…
zwart - US$ 80,20

Dus je wilt overstappen naar vapen, maar geen afstand doen van je geliefde bong? Waarom zou je ze niet combineren? De Flip Brick is een handige water tool adapter en…

Ze is compact, krachtig en zeer betaalbaar; de Aura is weer een topkwaliteit product van FlowerMate. Met volledig instelbare temperatuur en de mogelijkheid om kruiden, wax en olie te verdampen.
Zwart - US$ 80,20
De Hybrid X is een alles-in-een oplossing voor mensen die vloeistoffen, kruiden en concentraten met dezelfde vaporizer willen dampen.
Zwart - US$ 115,07

Dit product is niet voorradig.

De FlowerMate V5.0X Mini is de kleinere versie van de V5.0X, FlowerMate's veelzijdige draagbare vaporizer met 6 temperatuurstanden.
Blauw - US$ 126,70US$ 103,45
De FlowerMate Mini is de FlowerMate V5.0S Pro in broekzakformaat en combineert uitstekende prestaties en volledig instelbare temperatuur. Geschikt voor kruiden, wax en olie.

De FlowerMate V5.0S Pro krijgt een upgrade. De prestaties blijven buitengewoon goed maar met de toevoeging van een usb-poort kun je hem nu overal opladen. En check meteen even die…

Dit product is niet voorradig.

De FlowerMate V5.0X is gebruiksvriendelijke droommachine met 6 temperatuurinstellingen waarmee moeiteloos kruiden en concentraten worden verdampt.
Zwart - US$ 138,32US$ 115,07

Dit product is niet voorradig.

Met een opwarmtijd van dertig seconden, een strak design en een gebruiksvriendelijk besturingssysteem is de G Pen Pro net zo'n pro in vaporizen als jijzelf.
1 stuk - US$ 103,45US$ 91,83
Een simpele maar betrouwbare pen vaporizer voor het verdampen van kruiden. Met drie temperatuurstanden en eenknopsbediening. De G Pro is uitstekend voor betaalbaar en draagbaar verdampen.
Deze makkelijk te gebruiken vaporizer van Healthy Rips is het pareltje in zijn prijsklasse. En, het is allemaal convectie schatje, pure smaak en machtige damp. May the Force be with…
1 stuk - US$ 173,19US$ 115,07
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.