VaporizersVlam-vaporizersAlivi8 V≤

Op dit moment heeft onze klantenservice het superdruk. Hierdoor kan het zijn dat we je bericht iets later dan gewoonlijk beantwoorden. Maar we beloven dat we zo snel mogelijk reageren!

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Alivi8 V≤

6 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

De Alivi8 is een zeer strak ogende roestvrijstalen pijp vape. Het functioneert op dezelfde wijze als bijvoorbeeld de VaporGenie, d.w.z met gebruik van een losse aansteker om het uiteinde van de pijp te verhitten terwijl je inhaleert via het mondstuk.

Het onderscheidende element van de Alivi8 is het interne Ďdoolhofí filtratie-systeem die de damp koelt en zorgt voor een zachte vaporizer ervaring. Het apparaat zelf is vervaardigd van hoogwaardig chirurgisch staal. Mede dankzij de slanke vorm doet het je inderdaad direct denken aan een soort medisch apparaat.

Alivi8 V≤ Vaporizer gebruik

  • Schroef de kop los en vul het met goed vermalen kruid. Zoals altijd raden wij om het de kom niet al te vol te stoppen om de efficiŽntie en luchtstroom te bevorderen.

  • Langzaam inhaleren via het mondstuk terwijl je de aansteker dichtbij het andere eind houdt. Gebruik een vlam van ongeveer 2.5 cm. De temperatuur is te regelen door harder of zachter te inhaleren.

  • De vlam mag af en toe iets dichterbij gebracht worden (zodat het even de filter raakt) en voorzichtig rond het uiteinde gedraaid worden. Je merkt vanzelf aan de smaak of er verbranding optreedt.

Voor de absolute beginner is dit proces in het begin even wennen, maar de pijp vaporizer veteranen moeten hier prima mee uit de voeten kunnen. Maar pas wel op met het aanraken van het kruidencompartiment Ė het blijft vrij warm tot minstens 5 minuten na het laatste gebruik van de pijp.

Componenten

  • Alivi8. Afmetingen: 100mm x 18mm. Gewicht: 120 g
  • Pookje
  • Handleiding
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Alivi8 V≤

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Eric 2014-05-27

Mja, ik kon er weinig mee. Wordt veel te heet en er kwam nauwelijks damp uit.

J.C. Belgium 2013-01-04

Mmmkay... It does work, that's the good news, I gave it quite a few morning tests, and I got the desired effect.
Bad news now, AND I HAD TO SAY THAT, THIS IS MY FIRST REVIEW ON AZARIUS EVER, SO.... The maze is complete Bullshit... Only 15% of it…

Mmmkay... It does work, that's the good news, I gave it quite a few morning tests, and I got the desired effect.
Bad news now, AND I HAD TO SAY THAT, THIS IS MY FIRST REVIEW ON AZARIUS EVER, SO.... The maze is complete Bullshit... Only 15% of it gets the vape, the rest is just for the eyes, and that is a little bit insulting when you figure it out, like 5 min after opening the box... Because, yes, a six year old child could figure it out.

Anyways 2 other bad points --> it's hard to take the hit, you need strength. (--> Sometimes gas taste from the lighter)

All in all, I would really go for a Vaporgenie, the best in my opinion, unbeatable. thanks Azarius for all those orders through the years, it's been like 8 years since my first order!!

Lees verder Toon minder

fons s, 2012-08-29

Beste pijp. Werkt uitstekend, alhoewel de kop erg warm kan worden. een verbrande duim. Met twee ringetjes (RVS) kan het standaad gaasje van 12.7 mm heel simpel vervangen worden. Wel even het gaatje onder de ringetjes wat uitvijlen.

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.