Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Sale
VaporGenie Glass Bat
VaporGenie Glass Bat

VaporGenie Glass Bat

10914 VaporGenie

€ 40,00 * 89,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 10914

Licht maar toch duurzaam, eenvoudig maar toch een kwalitatief hoogstaand; de Glass Bat van VaporGenie is een wens die in vervulling is gegaan.

De VaporGenie Glass Bat is een vaporizer pijpje met een elegante eenvoud. Maar vergis je niet, want dit pijpje haalt niets dan de beste dampen uit je kruid.

Geen gedoe

Opladers, batterijen en busjes gas zijn irritant, zeker als je dit steeds moet meesleuren. De energievoorziening raakt op wanneer je het het meest nodig hebt en accessoires raak je veel te snel kwijt. De Glass Bat bestaat daarom uit één stuk glas en slechts een paar verwijderbare onderdelen.

Je hebt enkel een aansteker nodig (let op: geen torch lighter), het pijpje en het te verdampen materiaal. Door middel van het langzaam of snel inhaleren bepaal je de temperatuur. Simpel, maar doeltreffend.

Het beste materiaal

Het glas is gemaakt van oerdegelijk 2,5 mm Duits borosilicaatglas, zonder slijpstuk. Hierdoor is de Glass Bat duurzamer dan de VaporGenie Glass Sherlock.

Het keramische filter is gemaakt van siliciumcarbide (silica zand en koolstof) met zeer hoge zuiverheidsgraad, een van de meest hittebestendige keramische materialen. Het slijt niet en verbrandt niet en dus hoeft het nooit vervangen te worden.

Innovatief schuifdeurtje

Met een simpele draai van het schuifdeurtje kun je de toegang tot pijpekop openen of sluiten. Dit innovatieve systeem is uniek voor de VaporGenie Glass Bat. Handig om verspilling van kruiden te voorkomen.

VaporGenie Glass Bat inhoud

  • Glass Bat vaporizer pijpje
  • Instructieboekje
  • 2 gaasjes

De VG Glass Bat gebruikt iets kleinere gaasjes dan de andere VaporGenie pijpjes. Een groter gaasje werkt wel, maar is niet ideaal. Klik hier voor de Glass Bat gaasjes.

Fragen und Antworten meer

VaporGenie Glass Bat Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen

Screen size: 12