Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

VaporGenie Aluminum Bat

7815 VaporGenie

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 49,00 *

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 7815

De VaporGenie Aluminium Bat is ontworpen om het ultieme te bieden in draagbaarheid, duurzaamheid en gemak. Het past gemakkelijk in je zak en is ideaal voor onderweg.

De VaporGenie maakt gebruik van een aansteker of lucifer, maar de vlam zal het kruid nooit aanraken. Hoewel het geen elektronisch apparaat is, is het wel een zeer betaalbare manier om je longen van een branderig gevoel te besparen wanneer je niet bij je thuis vapor basis kunt zijn!

Een nieuwe innovatie, vergeleken met de wooden VaporGenie , is dat de flame intake hole aan de zijkant van de pijp gemaakt is. Hierdoor is de ingang goed zichtbaar wat het positioneren van de vlam een stuk makkelijker maakt.

Het grootste gedeelte van de pijp is gemaakt van een enkel stuk massief aluminium. De kom is dus aluminium in plaats van roestvrij staal. De kom heeft dezelfde roestvrij stalen zeef en roestvrij stalen draadspoel die in alle VaporGenies wordt gebruikt en is diep (van het zelfde formaat en diepte als de Aluminium VPs en handgesneden VGs). Het buiten-draad op de filter zijn eveneens roestvrij staal. Ook is de keramische filter geïsoleerd van de aluminium filter door een roestvrij stalen liner, net als in alle wooden VaporGenies.

Gebruik

Tijdens gebruik hebben deze pijpen iets meer vlam toepassing nodig dan de andere VaporGenie pijpen. Hierdoor is er minder kans dat de kruiden verbranden. Dit komt doordat het aluminium meer warmte absorbeert in zowel het filter gedeelte als het pijp gedeelte. De pijp zal zeker warm worden tijdens gebruik, maar niet onaangenaam warm, tenzij je het misschien gebruikt in een warme omgeving.

De Aluminium Bat kan gemakkelijk worden gereinigd in een bad met schoon oplosmiddel, zoals alcohol (bijv. Isopropanol) of een warm sopje.

Voor gedetailleerde gebruik instructies ga naar VaporGenie.com/Usage/

Fragen und Antworten meer

VaporGenie Aluminum Bat Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "VaporGenie Aluminum Bat"

Reviewer

8.7/10

It's good for the porpuse of waiting on VapCap M to be available, but it gets too hot and doesn't give total satisfaction, it makes me miss a joint and that's a problem

Reviewer

8.7/10

Deze pijp werkt niet zoals nu geconstrueerd. De wiet wordt niet warm op deze manier. De constructie met het gat aan de zijkant moet worden veranderd. Maar haal je 14 mm van de voorkant af dan heb je de beste pijp ooit gemaakt. Schoonmaken , alleen de wiethouder gewoon in de vaatwasser doen. Fantastisch en gaat een leven lang mee, werkt overal, een aanradertje.

Reviewer

8.7/10

i got it through the website a couple of monthes ago and am very happy about it. worked very well, very solid, fits in your pocket, very good value for the money.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Delivery method: Direct draw
Compatibility: Herbs and oils
Brand: VaporGenie
Heating technique: Conduction
Portable / Desktop: Portable
Heat-up time: 0-10 seconds
Temperature range: 135 - 175