VaporizersHome vaporizersHerbalAire H3

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

HerbalAire H3

19 Reviews

Niet op voorraad

AFGEPRIJSD

Stel een vraag over dit product

Kies je variant

Wat wij doen voor vrienden zoals jij

  • ✔ Onmiddellijk leverbaar
  • ✔ Verzending helemaal gratis (binnen Nederland)
  • ✔ Altijd een cadeautje bij je bestelling

Ontvang reminder

Productinformatie

Uit de HerbalAire vaporizer kan direct geÔnhaleerd worden, maar je kunt hem ook gebruiken om ballonnen te vullen met afgekoelde, krachtige damp.

De HerbalAire is extreem efficiŽnt. Vele onafhankelijk uitgevoerde testen hebben bewezen dat de HerbalAire twee of meer ballonnen kan vullen met kruiden die al door andere populaire vaporizers zijn geŽxtraheerd. Achttien kleine stroompjes van nauwkeurig verhitte lucht doordringen het kruid wanneer de gebruiker inhaleert of wanneer de pomp voor het ballonnen vulsysteem aangezet wordt. Op alle andere momenten gebeurt er niets met het kruid, behoudt het z'n werkzame bestanddelen, tot het apparaat weer gebruikt wordt. Zo wordt er dus niets verspild! Werkzame bestanddelen worden op de laagst mogelijke temperatuur met maximale efficiŽntie geŽxtraheerd.

HerbalAire versie H3

De H3 is de nieuwste versie van de HerbalAire, uitgerust met een verbeterde pomp. Hierdoor kun je sneller ballonnen vullen.

Video

Nauwkeurige temperatuurbediening

121įC - 205įC temperatuurbediening (tot 1įC nauwkeurig) maakt optimale verdampen mogelijk. HerbalAire's Learning Temperature houdt rekening met de temperatuur van de omgeving waar hij gebruikt wordt.

Veilig, getest ontwerp

De HerbalAire is vervaardigd uit duurzame, geur- en smaakloze high tech materialen. De hete lucht is volledig afgeschermd van het verhittingselement en loopt uitsluitend langs veilige materialen (Teflon is een revolutionair materiaal dat gebruikt wordt in kookgerei, en is bij de temperaturen van het verdampingsproces volkomen veilig). De buitenkant van de HerbalAire bestaat uit glas gevuld nylon.

Indien het apparaat 30 minuten niet gebruikt wordt, schakelt het zichzelf automatisch uit.

Makkelijke installatie

Stel de gewenste temperatuur in en een driekleurig LED lichtje waarschuwt je wanneer het verhittingselement gereed is. En dat is al na 2 minuten het geval! Laat de gevulde patronen in de vulkamer vallen, steek het grote Teflon mondstuk in de kamer, en begin met verdampen! Of: doe een ballon op het verlengstuk. Zet de pomp aan en zie de ballon vullen met smakelijke, krachtige damp. Inhaleer uit de ene ballon terwijl de andere gevuld wordt.

Eenvoudig te reinigen

Verwijder het mondstuk en laat het patroon dat het kruid bevat er uit vallen. Een meegeleverd metalen staafje kan gebruikt worden om vastzittend kruid los te maken. De mondstukken kunnen gewassen worden met water. Als een uitvoerigere reiniging vereist is, doe de mondstukken dan in de meegeleverde plastic buis met wat isopropyl alcohol, laat het even weken en spoel dan zorgvuldig af. Er zijn geen kleine delen die uit elkaar gehaald hoeven te worden.

Productcode Productname
13492 1 stuk

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - HerbalAire H3

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Jhydro 2017-08-11

Great unit, for occasional use. I've gone through 3 of these before switching to a more reliable product. It's got a fast quiet heating element. It's fantastic vaping extracts quite a lot. However it will be a matter of time and usage before the power circuit shorts out on you…

Great unit, for occasional use. I've gone through 3 of these before switching to a more reliable product. It's got a fast quiet heating element. It's fantastic vaping extracts quite a lot. However it will be a matter of time and usage before the power circuit shorts out on you when you turn it on. You'll hear popping sounds from the underneath of the unit, the light will suddenly flash out and poof no more power. If you are occasional usage probably won't be an issue. Regular vaping for medical or other purposes this unit will disappoint.

Lees verder Toon minder

michiel 2015-01-12

ik heb de herbalaire al verschillende jaren en het blijft een top product.
heb ondertussen alleen een nieuw mondstuk met rietjes gekocht en wat extra ballonnen. van de drie vape methodes die je met deze vaporizer kan gebruiken (rechtstreeks, met whip en ballon) vind ik met ballonnen het aangenaamste,…

ik heb de herbalaire al verschillende jaren en het blijft een top product.
heb ondertussen alleen een nieuw mondstuk met rietjes gekocht en wat extra ballonnen. van de drie vape methodes die je met deze vaporizer kan gebruiken (rechtstreeks, met whip en ballon) vind ik met ballonnen het aangenaamste, ook al is het een beetje omslachtig met dat externe pompje.
is al verschillende keren van tafel gevallen maar geeft geen krimp!
meest bombproof en foolproof vape op de markt naar mijn mening.
zeker zijn geld waard!

Lees verder Toon minder

Edwin 2014-03-13

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.