VaporizersHome vaporizersArizer V-Tower

Het kweekseizoen is begonnen! Bij je zadenbestelling krijg je 1 gratis Dutch Passion Auto Mazar zaadje.

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Arizer V-Tower

31 Reviews

Niet op voorraad

Kies je variant

Handig om erbij te bestellen

Ontvang reminder

Productinformatie

Een hoogwaardige vaporizer uit Canada! Bij de ontwikkeling is aandacht besteed aan elk detail om te zorgen dat je jarenlang op het apparaat kunt rekenen.

Complete set accessoires:

 • 1 lange slang (circa 90 cm)
 • 1 Potpourri schaaltje
 • 1 Cycloon pijpenkop
 • 1 stokje om kruiden los te maken
 • 1 pak gaasjes
 • Gebruiksaanwijzing

Video

Glas
Waar mogelijk is duurzaam glas gebruikt. Waarom? Glas reageert niet met andere stoffen en is vrij van gifstoffen, waardoor een zachte, smakelijke damp verkregen wordt.

Nauwkeurige Temperatuur Controle
Nauwkeurigheid is van groot belang, en de Extreme is buitengewoon nauwkeurig. Het mooie LCD display toont zowel de ingestelde als de feitelijke temperatuur.

Omhoog gerichte Cycloon pijpenkop
Hij heeft een perfecte afmeting en hij is van glas! De kop staat rechtop, zodat de lucht er gelijkmatig door geblazen wordt zodat de werkzame bestanddelen optimaal vrijgemaakt worden.

Keramisch verwarmingselement met levenslange garantie
Er is gebruik gemaakt van een keramisch verwarmingselement zodat er geen toxines of nare geuren vrijkomen, wat het geval is bij sommige metalen verhittingselementen.

Lange inhalatieslang
Zorgt voor koele, zachte en smakelijke damp. Het materiaal is van medische kwaliteit.

Verwisselbare glazen mondstukken!
Aan het slangetje kunnen gemakkelijk extra mondstukken bevestigd worden, zodat meerdere gebruikers van de vaporizer gebruik kunnen maken zonder zich zorgen te hoeven maken over het verspreiden van bacteriŽn en virussen. Extra mondstukken worden niet standaard meegeleverd.

Timer
Het apparaat schakelt vanzelf uit na 2 of 4 uur. Je hoeft je dus niet steeds af te vragen of je het apparaat wel af had gezet.

GeÔsoleerde dubbele wand, roestvrij stalen behuizing
Hoogwaardig en stijlvol roestvrij staal, met veilige, niet-toxische materialen geÔsoleerd, zodat het apparaat aan de buitenkant koel aanvoelt.

Voor meerdere doeleinden te gebruiken
Kan gebruikt worden als stoomgenerator, vaporizer, potpourri lamp en aromabrander.

LED indicatielichtjes
Toont de status van de vaporizer.

Digitaal LCD display
De LCD display toont ingestelde en werkelijke temperatuur (Celsius of Fahrenheit) en de timer.

Koel blauw licht
Ontspannend en aangenaam.

Ronddraaiend glas
Het inhalatieslangetje kan alle kanten opgedraaid worden! Doordat de onderdelen kunnen draaien, is het een stuk aangenamer om het slangetje te gebruiken.

Draagbaar
Draagbaarheid en gebruikergemak is belangrijk. Een accu is los verkrijgbaar.

High Tech ontwerp
Er is aandacht besteed aan elk detail om te zorgen dat je jarenlang op het apparaat kunt rekenen.

2 jaar garantie
Je krijgt via Azarius 2 jaar garantie op deze vaporizer.

Specificatie

Formaat gaasjes 19 mm
Formaat gaasjes 2 12 mm

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Arizer V-Tower

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

31 Reviews

Pros

 • Temperatuurbereik (2)
 • Time travels (1)
 • Stargate SG-41 (1)
 • Knetter stoned (1)

Cons

 • Klopt de temperatuuraanduiding? (1)
 • Waar heb je het over? (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Halve liters 2017-12-19

Deze raket uit 3017 is de ultieme toevoeging in je moderne arsenaal. Hiermee weet je zeker dat je een goede avond tegemoet gaat met next level shit. Pionier into deel space with this intergalatic missile. Level voorbij het derde dal universum mogelijk. Skkrrraaa boem

Deze raket uit 3017 is de ultieme toevoeging in je moderne arsenaal. Hiermee weet je zeker dat je een goede avond tegemoet gaat met next level shit. Pionier into deel space with this intergalatic missile. Level voorbij het derde dal universum mogelijk. Skkrrraaa boem

Lees verder Toon minder
 • Knetter stoned
 • Stargate SG-41
 • Temperatuurbereik
 • Time travels
 • Waar heb je het over?

jos 2017-11-28

Review: Ik had eerst een draagbare vaporizer gekocht. Met conductie als verwarmingsmethode - als het ware een oventje waarin de kruiden worden verhit. Werkte eerst wel goed - wat scherpe vape - maar bleek na een paar keer gebruik niet helemaal in orde, dus teruggestuurd.
Met bijbetaling de…

Review: Ik had eerst een draagbare vaporizer gekocht. Met conductie als verwarmingsmethode - als het ware een oventje waarin de kruiden worden verhit. Werkte eerst wel goed - wat scherpe vape - maar bleek na een paar keer gebruik niet helemaal in orde, dus teruggestuurd.
Met bijbetaling de Arizer V-Tower aangeschaft. Deze werkt met convectie (hete lucht). Schijnt 'beter' te zijn. Het was even zoeken, maar nu kan ik wel beamen dat hij naar wens werkt. In het begin vond ik de vape zeker milder, maar het gevoel was ook minder/lichter. Na wat experimenteren met de temperatuur, werd het een stuk beter. Ik heb het gevoel dat de weergegeven temperatuur lager is dan de echte. Ben hogere waardes gaan gebruiken: 223 tot 227. Is aan de hoge kant begrijp ik. Dit is dan ook geen advies, maar een ervaring.
Uiteindelijk bevalt dit apparaat een stuk beter. Ik geef 4 sterren. omdat ik goed tevreden ben met dit apparaat. Zeker gezien de actieprijs zit je hiermee goed.

Lees verder Toon minder
 • Temperatuurbereik
 • Klopt de temperatuuraanduiding?

smit-4 2016-04-15

Ik ben 58 en ben gestart met verdampen nadat ik gestopt was met joints en tabak roken (na 46 jaar tabak te hebben gerookt en heb astma) Ik was gestart met een goedkopere vp-100 om te zien of verdampen wel mijn ding was. Dat bleek een perfekte vervanger voor tabak…

Ik ben 58 en ben gestart met verdampen nadat ik gestopt was met joints en tabak roken (na 46 jaar tabak te hebben gerookt en heb astma) Ik was gestart met een goedkopere vp-100 om te zien of verdampen wel mijn ding was. Dat bleek een perfekte vervanger voor tabak dus yep ...mijn ding.

Overgestapt op deze Arizer vaporizer omdat ie qua naam zeer goed staat aangeschreven en dan met name mbt de kwaliteit en het vele glas.
Zacht wit blauw lcd scherm,absoluut geen fel licht. Mooie afwerking en goede materiaalkeuze. Het straalt ondanks het vele glas, robuustheid uit.
Een verademing in vergelijking tot mn oude verdamper. Een smaak die puur is, op elke temperatuur verschillend. Geen gehoest meer ,stabiele damp. Gebruik het totdat de wiet helemaal bruin is, je kan zeer lang op een vulling doorgaan.
Simpel in gebruik,maar wat belangrijker is , hij blijft lang vrij schoon en is met een zacht kwastje helemaal schoon te houden. Het is verstandig om de slang en cyclone na een week van gebruik te reinigen.
Daarbij is het handig om eerst de slang in heet water te leggen zodat deze zacht word en het knie en mondstuk,simpel zijn te verwijderen zonder dat je kracht moet zetten op het risico van breuk.
Schoonmaken is simpel met een wattenstaafje met THCleaner iod.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.