VaporizersHome vaporizersVapeXhale Cloud EVO

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

VapeXhale Cloud EVO

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Kies je variant

Handig om erbij te bestellen

Productinformatie

De VapeXhale Cloud EVO is de nieuwe, verbeterde versie van de bekroonde VapeXhale Cloud. Het is de toekomst van high-end thuisvaporizers. Het resultaat van een arbeidsintensief creatief proces door een team vaporizerliefhebbers; de Cloud EVO is hier om de ultieme verdampervaring te bieden.

Volledig glazen luchtkanaal

De Cloud EVO is voorzien van een volledig glazen luchtkanaal waar de dampen op geen enkele wijze aangetast worden door plastic, elektrische componenten of het verwarmingselement. Dit garandeert dat de pure dampen van de Cloud EVO werkelijk ongeëvenaard zijn.

VapeXhale PerpetuHeat

De Cloud EVO is niet alleen krachtig, maar ook efficiënt. Het maakt gebruik van VapeXhale's gepatenteerde PerpetuHeat, een ingenieus heat-on-demand systeem dat zich om de interne glazen 'bamboo' bevindt.

De frisse lucht die je inademt wordt verwarmd terwijl het door het apparaat en je kruiden of concentraten wordt geblazen, waardoor niets verloren gaat en maximale smaak en effect worden bereikt.

Volledig aanpasbare temperatuur

De Cloud EVO is geweldig eenvoudig om te gebruiken, met een draaiknop om de temperatuur aan te passen, automatische uitschakelingsfunctie en EZ load kruidenkamers. Het is daarnaast met iedere 18 mm bubbler of waterpijp te gebruiken.

Optionele HydraTube Precision bubbler

Het hoogtepunt is het HydraTube bubblersysteem, dat de damp afkoelt wanneer je inhaleert, voor zachte en smaakvolle hijsjes. De Cloud EVO is standaard beschikbaar met het Graphite Helio mondstuk maar je kunt ook direct een HydraTube erbij bestellen.

VapeXhale Precision Turbine

Voor maximale smaak. De Precision Turbine heeft een gerasterd percolator die het water laat ronddraaien wanneer je het inhaleert, voor een visueel stimulerende ervaring met behoud van smaak. Wil je de meest smaakvolle dampen ter wereld? Kies de Turbine.

VapeXhale Precision HydraBomb

Voor maximale flow. De Precision HydraBomb is voorzien van een van de fraaiste percolators ooit gemaakt (een soort kristallen granaat) met de minste weerstand. Wil je de EVO met elegantie en gemak gebruiken? Deze HydraTube is wat je zoekt.

VapeXhale Precision HydraHoneyComb

Voor maximale diffusie. De HydraHoneyComb is uitgerust met dezelfde percolator als de Turbine inclusief extra HoneyComb diffuser. Wil je de zachtste damp ooit? Deze HydraTube is perfect geschikt voor je!

VapeXhale Cloud EVO inhoud

  • VapeXhale Cloud EVO vaporizer
  • 2 x EZ Load kruidenkamers
  • 2 x VapeXnails
  • VapeXHeat Shield neopreen beschermhoes
  • Gebruikershandleiding
  • 3 jaar fabrieksgarantie
Productcode Productname
11809 VapeXhale met standaard mondstuk
11811 VapeXhale + Turbine Hydratube
12180 VapeXhale + HydraHoneyComb
12181 VapeXhale + HydraBomb

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - VapeXhale Cloud EVO

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

michiel 2017-10-22

OngeŽvenaarde vape ervaring. Smooth, rijk aan smaak en veel grote wolken. Een erg efficiente unit inderdaad. Het enige nadeel van dit apparaat is de prijs

Prfctn 2015-07-20

The best table top vaporizer available to this date. Choose the Turbine Hydratube model and enjoy the richest vapors possible! I am amazed by the clouds it produces and its insane efficiency. I have tried it with herbs and concentrate and loved both!

You can't go wrong…

The best table top vaporizer available to this date. Choose the Turbine Hydratube model and enjoy the richest vapors possible! I am amazed by the clouds it produces and its insane efficiency. I have tried it with herbs and concentrate and loved both!

You can't go wrong with the VapeXhale Cloud EVO. It might look expensive but you will enjoy it for years to come. Worth every Ä

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.