VaporizersHome vaporizersHerbalAire Elite

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

HerbalAire Elite

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Kies je variant

Wat wij doen voor vrienden zoals jij

  • ✔ Onmiddellijk leverbaar
  • ✔ Verzending helemaal gratis (binnen Nederland)
  • ✔ Altijd een cadeautje bij je bestelling

Ontvang reminder

Productinformatie

De HerbalAire Elite is gebaseerd op de solide HerbalAire H2.2 vaporizer en brengt verfijningen en verbeteringen aan, om nog beter op de wensen voor een thuis vaporizer aan te sluiten. De Elite is nog veelzijdiger, zeker voor diegenen die graag met vrienden of via een waterpijp vaporizen.

Meerdere manieren om te vaporizen

Met de HerbalAire Elite kun je op meerdere manieren vaporizen, helemaal naar jouw wensen. Zo kun je direct inhaleren met de slang of met het instelbare pompsysteem een ballon met damp vullen. Exclusief voor de Elite is de mogelijkheid om de vaporizer op elk glazen onderdeel aan te sluiten. Vaporizen met een waterpijp zorgt voor extra gekoelde lucht en een zachtere damp.

Digitaal en naar wens instelbaar

Wat ook een verbetering is ten opzichte van de HerbalAire H3 is de toevoeging van een digitale temperatuur display (in Celsius of Fahrenheit), waarmee je de exacte temperatuur kunt bedienen waarop je verdampt (125°C - 200°C), zodat je altijd de optimaal van je kruiden kunt genieten. De pomp voor de 'forced air' modus is voorzien van een instelbare timer die de pomp automatisch uitschakelt.

Snap On kruidenkamer

Het vullen of legen van kruiden is nu nog makkelijker, met een gebruiksvriendelijke Snap On kruidenkamer die snel en stevig vastklikt op het mondstuk.

Video

Veilig, getest ontwerp

De HerbalAire is gebouwd van duurzame, geur- en smaakloze high tech materialen. De hete lucht is volledig afgeschermd van het verhittingselement en stroomt uitsluitend door de veiligste materialen (Teflon wordt ook gebruikt in kookgerei en is bij de temperaturen van het verdampingsproces volkomen veilig). De buitenkant van de HerbalAire bestaat uit glas gevuld nylon.

De Elite schakelt zichzelf automatisch uit na 30 minuten niet gebruikt te zijn.

Eenvoudig te reinigen

Verwijder het mondstuk en laat het patroon dat het kruid bevat er uit vallen. Een meegeleverd metalen staafje kan gebruikt worden om vastzittend kruid los te maken. De mondstukken kunnen gewassen worden met water. Als een uitvoerigere reiniging vereist is, doe de mondstukken dan in de meegeleverde plastic buis met wat isopropyl alcohol, laat het even weken en spoel dan zorgvuldig af. Er zijn geen kleine delen die uit elkaar gehaald hoeven te worden.

Video

Extra accessoires

Maak van jouw HerbalAire het middelpunt van het feestje met de Elite three-bag of Elite five-bag mondstuk accessoire sets (apart verkrijgbaar).

HerbalAire Elite inhoud

  • HerbalAire Elite vaporizersysteem met digitale display
  • 10 zakken (2 slip rings, 2 mondstukjes voor zakken)
  • Elite mondstuk set (mondstuk, 2 extensies, 1 kruidenkamer, 1 kruidenkamerhouder)
  • 90 cm slang
  • Elite instelbaar pompsysteem
  • 3 jaar fabrieksgarantie

Specificatie

Formaat gaasjes 15 mm
Productcode Productname
10329 1 stuk

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - HerbalAire Elite

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.