Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

VapeXhale Cloud EVO

11809 VapeXhale

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
vanaf € 100,00 * 449,00 *

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 11809

De VapeXhale Cloud EVO is de nieuwe, verbeterde versie van de bekroonde VapeXhale Cloud. Het is de toekomst van high-end thuisvaporizers. Het resultaat van een arbeidsintensief creatief proces door een team vaporizerliefhebbers; de Cloud EVO is hier om de ultieme verdampervaring te bieden.

Volledig glazen luchtkanaal

De Cloud EVO is voorzien van een volledig glazen luchtkanaal waar de dampen op geen enkele wijze aangetast worden door plastic, elektrische componenten of het verwarmingselement. Dit garandeert dat de pure dampen van de Cloud EVO werkelijk ongeëvenaard zijn.

VapeXhale PerpetuHeat

De Cloud EVO is niet alleen krachtig, maar ook efficiënt. Het maakt gebruik van VapeXhale's gepatenteerde PerpetuHeat, een ingenieus heat-on-demand systeem dat zich om de interne glazen 'bamboo' bevindt.

De frisse lucht die je inademt wordt verwarmd terwijl het door het apparaat en je kruiden of concentraten wordt geblazen, waardoor niets verloren gaat en maximale smaak en effect worden bereikt.

Volledig aanpasbare temperatuur

De Cloud EVO is geweldig eenvoudig om te gebruiken, met een draaiknop om de temperatuur aan te passen, automatische uitschakelingsfunctie en EZ load kruidenkamers. Het is daarnaast met iedere 18 mm bubbler of waterpijp te gebruiken.

Optionele HydraTube Precision bubbler

Het hoogtepunt is het HydraTube bubblersysteem, dat de damp afkoelt wanneer je inhaleert, voor zachte en smaakvolle hijsjes. De Cloud EVO is standaard beschikbaar met het Graphite Helio mondstuk maar je kunt ook direct een HydraTube erbij bestellen.

VapeXhale Precision Turbine

Voor maximale smaak. De Precision Turbine heeft een gerasterd percolator die het water laat ronddraaien wanneer je het inhaleert, voor een visueel stimulerende ervaring met behoud van smaak. Wil je de meest smaakvolle dampen ter wereld? Kies de Turbine.

VapeXhale Precision HydraBomb

Voor maximale flow. De Precision HydraBomb is voorzien van een van de fraaiste percolators ooit gemaakt (een soort kristallen granaat) met de minste weerstand. Wil je de EVO met elegantie en gemak gebruiken? Deze HydraTube is wat je zoekt.

VapeXhale Precision HydraHoneyComb

Voor maximale diffusie. De HydraHoneyComb is uitgerust met dezelfde percolator als de Turbine inclusief extra HoneyComb diffuser. Wil je de zachtste damp ooit? Deze HydraTube is perfect geschikt voor je!

VapeXhale Cloud EVO inhoud

  • VapeXhale Cloud EVO vaporizer
  • 2 x EZ Load kruidenkamers
  • 2 x VapeXnails
  • VapeXHeat Shield neopreen beschermhoes
  • Gebruikershandleiding
  • 3 jaar fabrieksgarantie
Fragen und Antworten meer

VapeXhale Cloud EVO Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "VapeXhale Cloud EVO"

Reviewer

10/10

Ongeëvenaarde vape ervaring. Smooth, rijk aan smaak en veel grote wolken. Een erg efficiente unit inderdaad. Het enige nadeel van dit apparaat is de prijs

Reviewer

10/10

The best table top vaporizer available to this date. Choose the Turbine Hydratube model and enjoy the richest vapors possible! I am amazed by the clouds it produces and its insane efficiency. I have tried it with herbs and concentrate and loved both!

You can't go wrong with the VapeXhale Cloud EVO. It might look expensive but you will enjoy it for years to come. Worth every €

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Automatic switch-off: No
Portable / Desktop: Desktop
Delivery method: Direct draw
Heat-up time: 1-3 minutes
Adjustable temperature: Yes
Compatibility: Herbs and oils
Brand: VapeXhale