Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Mighty + (2021)

SB-M-PLUS Storz & Bickel

€ 398,00 *
+

Op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • SB-M-PLUS

NIEUW model: Dit is het nieuwste model (2021). Deze versie beschikt over een verbeterde (20% sterkere) batterij.

Mighty+

Na jaren van ontwikkelen is de Mighty+ nu dan eindelijk beschikbaar! Storz & Bickel, het Duitse bedrijf wat dankzij de Volcano vaporizers een uitstekende naam heeft weten op te bouwen, heeft een draagbare vaporizer op de markt gebracht die zorgt voor een bijzonder fijne verdampervaring. Net als z'n kleinere broertje, de Crafty, is ook de Mighty+ ontworpen om indruk te maken, zowel qua specificaties als kwaliteit.

De Mighty+ beschikt over een fel LED-scherm waarop de huidige en in te stellen temperatuur wordt weergeven. Met slechts drie knoppen (aan/uit, plus en min) zijn alle functies eenvoudig te bedienen. Een vibratiealarm stelt de gebruiker op de hoogte wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

Krachtige dual-lithium batterijen

De kracht van de Mighty+ zit hem met name in de batterijduur: twee bijzonder krachtige lithium batterijen zorgen niet alleen voor het extreem snel opwarmen, maar gaan ook urenlang mee. Tevens kan de Mighty+ gebruikt worden tijdens het opladen, waardoor hij direct fungeert als bijzonder effectieve thuisvaporizer.

Slim ontwerp

Net als de welbekende Volcano vaporizers, beschikt ook de Mighty+ over een slim en robuust ontworpen uiterlijk. Een goed voorbeeld hiervan is de kruidenkamer; deze is toegankelijk door de bovenkant 90 graden te draaien. Tevens wordt een handig hulpmiddel voor het vullen ('filling aid') meegeleverd. Deze tray kan bevestigd worden op de kruidenkamer, en makkelijk gevuld worden.

De onderdelen die regelmatig schoongemaakt dienen te worden zijn eenvoudig te verwijderen. Een schoonmaakborsteltje wordt standaard meegeleverd.

Precisie temperatuurregulatie

Een uiterst nauwkeurige temperatuurweergave laat de huidige temperatuur zien en laat de gebruiker deze instellen tussen 40°C en 210°C. Het LED-schermpje geeft hiernaast ook de status van de batterij weer.

Gemaakt in Duitsland

Zoals alle Storz & Bickel vaporizers wordt ook de Mighty+ gefabriceerd in Duitsland. Dit gebeurt onder de hoogste kwaliteitseisen, zoals het TÜV keurmerk. Dit houdt in dat de Mighty+ voldoet aan Europese en Noord Amerikaanse eisen en voorschriften voor huishoudelijke apparaten. Alleen de hoogste kwaliteit materialen zijn gebruikt, om zeker te zijn van een veilige en probleemloze verdampervaring.

Meegeleverd

 • 1 x Mighty+ vaporizer
 • 1 x adapter (oplader)
 • 1 x liquid pad
 • 3 x reserve gaasjes
 • 1 x schoonmaakborsteltje
 • 1 x kruidenmaler
 • 1 x hulpmiddel voor het vullen
 • 1x doseercapsule
 • 1 x setje reserveafsluitringen
 • 1 x handleiding
Fragen und Antworten meer

Mighty + (2021) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Mighty + (2021)"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Delivery method: Direct draw
Adjustable temperature: Yes
Brand: Storz & Bickel
Compatibility: Herbs and oils
Automatic switch-off: Yes
Warranty: 2 year
Portable / Desktop: Portable
Replaceable battery: No
Heating technique: Hybrid
Pass-through charging: Yes
Heat-up time: 10-30 seconds
Temperature range: 40 - 210 �
Battery capacity: 2 x 2668 mAh
Dimensions: 14 cm x 8 cm x 3 cm
Weight: 235 g