VaporizersMerkenO.penVAPE

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

O.penVAPE vaporizer & accessoires

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

9 artikelen

Sorteer op:

Extra of vervangende oplaadbare batterij inclusief USB-lader voor de O.penVAPE vaporizer. Opladen, aansluiten op de cartridge met mondstuk en verdampen maar!

Dit product is niet voorradig.

Kon ik maar de intensiteit van mijn O.penVAPE batterij instellen. Wens vervuld!
We maken het leven van de O.penVAPE liefhebber net wat eenvoudiger door de originele batterij te combineren met een heerlijke CBD-cartridge. Een handig pakket, geen lastige keuzes.

Niet beschikbaar in jouw land

Maak met gemak je eigen vape olie cartridge en geniet er direct van, met de complete O.penVAPE 'Fill-It-Yourself' kit. Bevat de coilless vaporizer pen en accessoires voor het vullen van…
1 stuk - US$ 56,04
Een lege, navulbare 0,5 ml cartridge inclusief mondstuk voor het maken van je eigen essentiŽle vape olie in combinatie met de O.penVAPE kit.
1 stuk - US$ 11,38
Bereid je voor op een waanzinnige high, gewoon met je vertrouwde O.penVAPE penvaporizer. Met dit verlengstuk open je de toegang tot de wereld van dabben.
1 stuk - US$ 22,30

Dit product is niet voorradig.

Een prachtig met de hand bewerkt stuk hout om je O.penVape vaporizer in te bewaren. Past als een echte penhouder discreet op je bureau .
Waarom jezelf beperken tot standaard cartridges wanneer je zelf smaakvolle melanges kunt creŽren voor de O.penVAPE? O.juice maakt het mogelijk!
30 ml - US$ 11,38
Reserve snellader voor de O.penVAPE 2.0 batterij. Draag altijd een extra exemplaar bij je.
1 stuk - US$ 10,87
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.