VaporizersMerkenMagic-Flight

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Magic-Flight

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

30 artikelen

Sorteer op:

De Orbiter bubbler sluit je aan op je Magic-Flight Launch Box of Muad-Dib Concentrate Box vaporizer voor zachte, perfect gekoelde hijsjes die je tot ongekende hoogte laten stijgen met dikke…
Dit pincet is een handig hulpmiddel bij het plaatsen van de het concentraatbakje in de Launch Box of het laden van concentraten in de Muad-Dib Concentrate Box.
1 stuk - US$ 3,23
Een vervangend mondstuk (plastic) voor de Magic-Flight Launch Box.
1 stuk - US$ 1,76
Schoonmaakborstel voor de Magic-Flight Launch Box.
1 stuk - US$ 1,76

Dit product is niet voorradig.

De UFO (Unnamed Filtration Object) is een unieke bubbler waarmee je van watergekoelde dampen kunt genieten. Gemaakt van waterbestendig bamboe en geschikt voor de Launch Box en Muad-Dib.
1 stuk - US$ 38,14
Het waterpijp mondstuk is een spannende nieuwe manier om jouw Magic-Flight aan te sluiten op je favoriete waterpijp (14 mm). De Magic-Flight in combinatie met waterfiltratie zorgt voor koelere damp…
Whip Clips zijn handige met de hand vervaardigde houten clips waarmee je je inhaleerbuisjes en slangetjes netjes bij elkaar houdt.
Maple - US$ 11,15
Drie roestvrijstalen gaasjes voor de Muad-Dib Concentrate Box, inclusief een klein ABV potje voor het materiaal dat overblijft na het verdampen.
1 stuk - US$ 17,60

Dit product is niet voorradig.

Eenvoudige maar onmisbare 100% koperen lepel om concentraten in de Muad-Dib te laden en het delicate gaasje veilig te verwijderen en vervangen.
1 stuk - US$ 6,45
Zwarte inhalatieslang (45 cm) van medische kwaliteit siliconen met koperen aansluiting aan beide uiteindes. De kleuren komen overeen met de Muad-Dib vaporizer maar de inhalatieslang is ook te gebruiken op…
1 stuk - US$ 11,15
Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.