VaporizersMerkenMagic-Flight

Bij elke zadenbestelling krijg je nu 1 gratis zaadje | Shop wietzaden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Magic-Flight

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

30 artikelen

Sorteer op:

De Magic Flight Launch Box is een compacte elektrische draagbare vaporizer. Met de MFLB kun je altijd en overal snel en efficiŽnt verdampen!

Dit product is niet voorradig.

De Muad-Dib Concentrate Box van Magic-Flight is een compacte en zeer draagbare vaporizer speciaal ontwikkeld voor het verdampen van concentraat. De meest eenvoudige manier om te dabben!
Plastic container die je aan de bovenkant van de Magic Flight erin kunt draaien om het materiaal dat al verdampt is ('Already Been Vaped') in te bewaren
1 stuk - US$ 1,70

Dit product is niet voorradig.

Batterijhouder voor 2 Magic-Flight batterijen. Klein formaat zodat het in je Magic-Flight Launch box houder past.
1 stuk - US$ 1,70
De Bottle Rocket accessoire past op bijna elke fles met slanke hals en tovert het om tot waterkoeling voor je Launch Box of Muad-Dib vaporizer.
De ambachtslieden van Magic-Flight hebben zichzelf overtroffen met de fraaie Delta Box accessoire. Dit driehoekige houten doosje is op het eerste gezicht een compleet mysterie, maar is in feite een…
1 stuk - US$ 55,67US$ 27,83
De met de hand gemaakte houten Escape Pod is een unieke stash box die perfect past bij je Launch Box vaporizer. Met een magnetisch deksel en verwijderbaar tussenstuk om van…
1 stuk - US$ 22,15US$ 10,79
De Orbiter bubbler sluit je aan op je Magic-Flight Launch Box of Muad-Dib Concentrate Box vaporizer voor zachte, perfect gekoelde hijsjes die je tot ongekende hoogte laten stijgen met dikke…
De UFO (Unnamed Filtration Object) is een unieke bubbler waarmee je van watergekoelde dampen kunt genieten. Gemaakt van waterbestendig bamboe en geschikt voor de Launch Box en Muad-Dib.
1 stuk - US$ 36,92
Whip Clips zijn handige met de hand vervaardigde houten clips waarmee je je inhaleerbuisjes en slangetjes netjes bij elkaar houdt.
Maple - US$ 10,79US$ 5,40
Twee doppen of beschermkapjes voor de batterijen. Tja, je hoeft inderdaad geen kwantumfysica geleerde te zijn om dit product uit te vogelen.
1 stuk - US$ 1,14
Om je batterijen op te laden. Letterlijk, niet figuurlijk.
1 stuk - US$ 19,88
Dit onderdeel voorkomt dat de Magic-Flight continu contact maakt met de batterij, nadat de batterij losgelaten is.
1 stuk - US$ 0,85
Het caleidoscoop mondstuk is een speciaal glazen mondstuk voor je Magic-Flight vaporizer met een hypnotiserend design. Wanneer het licht erop valt, zie je een caleidoscopisch effect.
1 stuk - US$ 16,47
Hiermee kun je eindelijk de Magic-Flight ook gebruiken voor (kruiden)concentraten en extracten.
1 stuk - US$ 16,47
Deze elegante houten mondstukken in de vorm van een dart zijn met de hand vervaardigd in de Verenigde Staten. Ze voegen een natuurlijke elegantie toe aan je Launch Box vaporizer.…
Enkele reserve elastieken. Stel je eens voor wat je hier allemaal mee kunt doen!
1 stuk - US$ 0,57
Zorgt ervoor dat het mengsel zodanig goed verkruimeld wordt dat het ideaal is voor het gebruik van je Magic-Flight. Je kunt kiezen tussen een Esdoorn, Kersenhout of Walnoot variant.

Dit product is niet voorradig.

Siliconen slang om de damp extra te koelen bij het inhaleren.

Dit product is niet voorradig.

Dit glazen mondstukje zorgt voor verkoeling van de damp. Het mondstuk is zeer duurzaam en speciaal voor de Magic-Flight gemaakt.
1 stuk - US$ 3,41

Dit product is niet voorradig.

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.