VaporizersMerkenFocus VFocus V Carta V2

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

 • $

$ 0, -

US$ 0,00

Focus V Carta V2

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Kies je variant

Handig om erbij te bestellen

Productinformatie

Wil je de wereld van het dabben betreden? Een wereld vol hilariteit, onvoorstelbare THC-percentages en wolkenformaties die op het weerbericht zullen verschijnen. Kortom, bent je klaar om ultra-high te worden? De Focus V Carta helpt je om dat te bereiken.

De Focus V Carta is een draagbare elektrische dab rig die op zeer efficiënte wijze omgaat met cannabisconcentraten. Heb je zin in concentraat of ben je echt nieuwsgierig naar de verbluffende effecten van dabben? De Carta is het perfecte instapmodel dat ook doorgewinterde dabbers zal overtuigen door zijn veelzijdigheid.

Focus V Carta look & feel

Voor de meeste vaporizergebruikers zal de Carta er iets anders uitzien dan conventionele vaporizers. Het apparaat heeft een glazen gedeelte dat gevuld is met water. Concentraten worden bij zeer hoge temperaturen verdampt en de hete damp die hierdoor ontstaat, moet eerst gekoeld worden. Het glazen gedeelte is eenvoudig te plaatsen en te verwijderen voor reiniging, maar voelt aan als een geïntegreerd onderdeel van de vaporizer.

Snelle en krachtige dabs…en meer

Focus V heeft ervoor gezorgd dat het complete apparaat draagbaar is, zodat je in verschillende situaties van die grote hits kunt genieten. Dit betekent dat de Carta op twee vervangbare 18350 batterijen werkt. De dubbele voeding zorgt voor de snelle opwarming die nodig is om je concentraat in een keer te verdampen.

De vier vooraf ingestelde temperatuurinstellingen kunnen al je concentraten aan: 260, 332, 410 en 450 °C. Vul de container met een kleine hoeveelheid concentraat voordat je de vaporizer activeert, want hij warmt heel snel op. Op deze manier ben je helemaal klaar voor de dreunen die volgen.

De vaporizer wordt geleverd met twee soorten houders: titanium en kwarts. De kwarts houder is perfect voor alle concentraten en wiet (in combinatie met de kruiden atomizer.) De kwarts-versie verhit sneller dan de titanium houder, wat zorgt voor een intense smaak terwijl de batterij wordt gespaard. De titanium houder zorgt voor een langzamere en gelijkmatigere opwarming, wat zorgt voor diepe en ontspannen vapesessies.

De Focus V Carta is een dab rig voor het vapen van concentraten maar is ook zo ontworpen dat je er wiet mee kunt vapen als je het even rustiger aan wilt doen. De atomizer voor kruiden is als optie verkrijgbaar. De basisunit herkent de kruidenatomizer en past vervolgens de temperatuur aan.

Focus V Carta vape draagbaarheid

De Carta is bescheiden van formaat voor een dab rig en kan veilig worden vervoerd in de draagtas.

Gewicht: ca. 480 gram

Afmetingen: 23 x 15 x 10 cm

Breid de functionaliteit uit met de Focus V Carta app

De functionaliteit van de Focus V Carta kan worden uitgebreid door middel van Bluetooth. Download de speciaal ontworpen app (Android/iOS) om met je smartphone de temperatuurregeling aan te passen, informatie te krijgen over de looptijd en gebruik te maken van een sessieteller.

Veiligheidstips bij gebruik van de Carta

Wees altijd extra voorzichtig bij het gebruik van apparaten met waterreservoirs:

 • Vul het glazen deel niet te veel met water
 • Het bevestigingsgat moet op een lijn liggen met de atomizer
 • Zorg ervoor dat het glas goed op de basiseenheid is bevestigd
 • Blaas nooit in het glazen gedeelte als het gevuld is met water
 • In het geval van oververhitting knipperen de lampjes 5 keer

Wat zit er in de doos

 • 1x Focus V Carta
 • 1x Borosilicaatglazen carbcap
 • 1x USB-C oplaadkabel
 • 2x 18350 batterijen
 • 1x Waxkamer
 • 1x Draagtas
 • 1x Reinigingskit
 • 1x Kwarts houder
 • 1x Titanium houder

Productcode Productname
16286 1 stuk

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Focus V Carta V2

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.