Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Boundless TERA

15011 Boundless

€ 149,00 * 199,00 *
+

Op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • 15011

Mogen wij je voorstellen aan je toekomstige lievelingsvaporizer? De Boundless tera is een convectievaporizer, geproduceerd door Boundless. De Tera heeft een krachtige batterij (wat zeg ik? Twee batterijen!) is makkelijk te gebruiken, werkt met kruiden en concentraten, en is aan te sluiten aan je waterpijp. 

100% convectiedamp

De Tera maakt gebruik van een convectie-verhittingssysteem, waardoor hij 100% pure convectiedamp produceert. Deze damp is extra zacht en aromatisch, en smakelijk.

Omdat de Tera een 100% convectievaporizer is, vereist hij een iets andere inhalatietechniek dan je misschien gewend bent. Inhaleer lang en langzaam - je zult worden beloond met heerlijke dampwolken!

De materialen waarvan deze vaporizer gemaakt is dragen bij aan de geweldige dampproductie. Een van geanodiseerd aluminium gemaakte kamer zorgt voor gelijkmatige verhitting van je kruid of concentraat, en houdt de smaak ervan perfect intact. Een ceramic heating rod onder de kamer zorgt dat de kamer volledig gescheiden is van het verhittingselement, waardoor er geen elektronische onderdelen kunnen interfereren met de kwaliteit van je damp. 

Boundless Tera Gebruiksgemak

Tera maakt gebruik van traploze temperatuurinstelling, en heeft een bereik van 60°C tot 220°C. Je temperatuurinstellingen zijn te zien op het handige, ingebouwde OLED-schermpje. 

De Tera heeft een grote kamer - er past gemakkelijk 0.6 g aan droge kruiden in. De opwarmtijd van deze vaporizer is minder dan 60 seconden - wat voor een convectievaporizer nogal snel is. De Tera vibreert kort om aan te geven dat hij de gewenste temperatuur heeft bereikt.

Natuurlijk heeft de Tera het signature draaibare Boundless mondstuk - maar dan met een aantal verbeteringen! Het nieuwe mondstuk heeft een verbeterde airflow, waardoor je dikkere dampwolken krijgt. Ook kun je hem verwisselen met het meegeleverde glazen mondstuk. 

Je kunt de Tera gebruiken met kruiden en concentraten. Voor gebruik met concentraten gebruik je de meegeleverde liquid pad, en stel je de vape op een hoge temperatuur in.

batterij

De Boundless Tera maakt gebruik van twee 2200 mAh batterijen. Hierdoor behoort hij tot een van de krachtigste vaporizers tot nu toe. De dubbele batterij zorgt voor een snelle opwarmtijd en langere sessies. 

Neem je je vape graag mee naar een festival? Ga je kamperen, en wil je vapen onder de sterrenhemel? Of ben je gewoon te lui om je vaporizer op tijd op te laden? In al deze gevallen biedt de Boundless Tera de oplossing met zijn verwisselbare 18650 batterijen. Haal de oude batterijen eruit, stop de nieuwe, opgeladen batterijen erin en je kunt meteen verder vapen.

Je kunt het apparaat natuurlijk ook gewoon opladen via USB.

Compatibel met waterpijp

Houd je van extreem zachte damp? Maar dan ook echt totaal next-level zacht? Gebruik de meegeleverde adapter om je Tera aan te sluiten aan elke waterpijp - bijvoorbeeld de Percolator Bong, of The Honey

Afmetingen Boundless Tera


Lengte: 110 mm 
Breedte: 40 mm
Diepte: 55 mm      

Gewicht: 317 g (0.7 lbs)

Wat zit er in de doos?

 • 1 Boundless Tera convectievaporizer
 • 1 Glazen mondstuk
 • 2 LG 18650 2200 mAh batterijen
 • 1 Waterpijpadapter
 • 1 RVS pad voor concentraten
 • 5 RVS kamergaasjes
 • 2 Mondstukgaasjes
 • 1 Schoonmaakborstel
 • 1 USB-oplader
 • Handleiding

Boundless Tera Garantie

De Boundless Tera heeft 3 jaar fabrieksgarantie.

Fragen und Antworten meer

Boundless TERA Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen

Heating technique: Full convection
Delivery method: Direct draw
Adjustable temperature: Yes
Warranty: 3 year
Compatibility: Herbs and oils
Automatic switch-off: Yes
Portable / Desktop: Portable
Brand: Boundless
Heat-up time: 30-60 seconds
Replaceable battery: Yes
Battery capacity: 2500 mAh
Temperature range: 60��C - 26